atyl123a 發表於 16-8-2009 03:24:04

新公會!!→"Genesis"誠招會員!!

簡介:
我地係一群有強烈合作精神既機師,由升機﹑解任務到打小組戰,
我地都相信「合作」係我地常勝既原因。
SD高達online既公會系統可望於本月月底開放,
故本公會"Genesis"率先誠意招收會員,
不限官階,只需通過簡單測試,即可成為本會會員,
盡享團練﹑幫解任務等福利。

------------------------------------------------------------------------------------------
主要成員+團練實況:
請看下圖↓↓↓不日更新!

浮炮大戰!!!↓

一齊解任!!!↓

↓最常做既團練,EASY「燃燒的新香港」!!

↑我地對大魔好好,唔打佢地!!

↑MS-A大戰MS-B,我地好認真打架!!

↑骨幹成員秘密會議中ヾ(゜∀゜*)人(*゜∀゜)ノヾ(゜∀゜*)人(*゜∀゜)ノ

--------------------------------------------------------------------

如有意入會,我們提供以下入會方法:
1)直接入game搵會長,game名係:龍牙
2)響樂古 pm我

重申一次,我地係不論官階,只要有潛質,有合作精神,
絕對歡迎您加入我地!
我地係"Genesis"!!

Asbrian_317 發表於 16-8-2009 11:04:31

@0@ 我有一張上鏡>.<

戰神姬 發表於 16-8-2009 14:34:53

小卒點解唔係你整咩-.-

D.K之魂 發表於 16-8-2009 14:41:12

唉~死牙牙我無鏡上~~~[]

健心 發表於 17-8-2009 23:16:01

有冇D職位呀 ~_~

仲有..有X照上都唔遇我 衰人一口一

話哂我同姬尼對黄金組合真係不容忽視呀\口/

戰神姬 發表於 18-8-2009 10:07:42

心都上來...
最好加d名單上去啦>>>>>>渣古

龍牙 發表於 18-8-2009 10:41:48

支持支持=v=

健心 發表於 18-8-2009 11:58:06

加D職位LA 死牙

等左成世

+埋人名單!! >W<

戰神姬 發表於 18-8-2009 12:54:28

借借都整好左啦-.-
2點先有得玩....

akinchun94 發表於 18-8-2009 22:36:28

推推
sup
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 新公會!!→"Genesis"誠招會員!!