影X永恆 發表於 23-4-2010 18:11:25

唔知點做..

係之前我女朋友同另一個男仔出街...出得好密下...
我女朋友話我知只係當佢係丫哥..但我唔知發咩火..搞到同佢分手..
之後果個男仔同我講佢同佢真係冇野..我有個女仔fd又叫我搞清楚..
因為我真係好中二佢...好啦..之後我就哄番我女朋友..我地係番埋一齊..不過唔知點解我對佢好冷淡..佢都係..唔似之前咁熱情
但係上個星期5..我同我女朋友同個男仔仲有一班fd去左長州...第一日...
個男仔叫我約女朋友去食飯..我唔一聲..走去問我女朋友..我女朋友點頭..我好開心咁攬住我女朋友..
點知..就係果日夜晚個男仔唔知做咩好唔開心..d fd知道我女朋友同佢最好傾..就叫佢去勸個男仔...
我又叫佢去..我唔想做到咁自私..不過..唉
之後我都係唔放心..走左出去偷望..佢地攬埋一齊好實...我扮見唔到返房訓..其實係訓唔著..
第日我就留左張字條話有急事走先..我仲寫多句我地分手..我琴晚見到哂
我都喊左成個星期..好辛苦

陳成 發表於 23-4-2010 19:55:07

查清楚成件事味?
好可能男方因為一d事真係好唔開心 女方先會攬住佢......
不過係男朋友個角度睇....就真係......

夜﹏月 發表於 23-4-2010 20:05:41

我想問..
你有聽到她的說法嗎??
她們摟得很實
那女孩想的嗎??
應該把事情搞清楚才對..!~
我覺得..
當每對愛侶 過了熱戀期 便會冷淡下來
沒有想過到了這樣會怎麼辦
假若.
雙方是真的愛大家的話;]
會將愛情轉化為感情
一直過下去;]
你有沒有發現
你把你心裏想說的
都分享出來
自己的心會舒服了?!
哭並沒有用 知道嗎..
拿起勇氣去面對吧~

影X永恆 發表於 23-4-2010 22:30:41

回復 3# 夜﹏月

我冇呢個勇氣...我一見到佢我就會諗起佢攬住其他人..
佢打比我果陣..我都好不期然cut左佢..
加上我d fd都話我女朋友同個男仔比同我更加襯,,

夜﹏月 發表於 25-4-2010 10:20:53

回復 4# 影X永恆

人地既說話唔重要~
最緊要系你地自己點諗.
人地既說話如果令夠影響愛情.
咁果d就唔算系愛情啦..
面對自己所喜歡既女仔
可以同到佢一齊;]
唔通比人講一句
你就放棄唔同佢一齊;]??

岩既. 我都會系咁.但系我會聽.
諗起又點.
呢D都系回憶.
可能會好傷心.
但系都要比個原因佢
唔好比死得不明不白;]

影X永恆 發表於 25-4-2010 21:01:42

回復 5# 夜﹏月

我知...其實之前未同佢拍拖之前佢就係同果個男仔拍拖...
我因為咁所以第一次分手用左呢個藉口去激佢...
佢d fd話我知佢因為我喊過好多次..都介過自己隻手..我只覺我好冇面..
但係佢地有時做既野我只係諗d情侶先會做既野...
我根本唔知自己想點...我心想哄番佢..又怕佢同我分手...隻手又要cut佢..
好亂...

曈夢ㄨ瞬〃 發表於 26-4-2010 13:42:26

回復 6# 影X永恆

大家都係男仔 我明白你既感受
男方一定吾想女仔咁 因為咁做就好似戴綠帽咁
但係你要諗下 假如你因咩事嬲佢都吾講比佢聽
你覺得對個女仔公平咩? 你有冇同佢傾過你吾鐘意佢咁做先?
假如大家一齊 雙方都要包容對方
佢做得吾岩 你可以同佢傾返 但係一下子提出分手
不單只對佢吾公平 我仲覺得你未夠愛佢

夜﹏月 發表於 26-4-2010 19:08:25

回復 6# 影X永恆

努力阿 其實我都系咁諗;]
但系你仲愛唔愛佢呢?!
愛佢就要哄返佢
唔愛佢
咁你就要忘記佢 面對現實
唔好比自己有後悔既機會
有人話過.
你同人分左手
你唔系最放唔底個人
而系放唔底你同佢既記憶.
你要諗真的..好好珍惜..!!

RZero 發表於 27-4-2010 00:20:22

做男人就要勇
竟然你而家係疑似戴左半頂綠帽
點解仲要係到自己呻?
點解唔企硬搵佢出黎問清楚?

Be a man

影X永恆 發表於 27-4-2010 23:44:40

其實發生左咁多事...我打比佢我都唔知可以點開口...
因為我知我自己宜家or呢一生最中二既係佢...
見到佢同人親密..心入面有種火...係唔想佢同人咁樣...
好想去佔有佢..但係又唔可以咁....二邊都唔到岸咁...
或者你會話我出於自私..而我自己都係咁諗...
好憎自己唔珍惜..但都發生了..
咁耐以來係屋企都冇咩訓過...到底要點做先岩...
街都冇心機出...腦海不斷重覆果個畫面...
好怕分手..但又怕自己又鑽牛角占
頁: [1] 2
查看完整版本: 唔知點做..