樂古Nakuz

標題: 3號同4號 [打印本頁]

作者: snowfish2006    時間: 28-11-2009 09:16
標題: 3號同4號
我想知版主你點處理3號同4號個2個人
一個人拎2個ac 我本人覺得好狗
ccb ac已經唔係多 得50個
佢仲要一人拎2個
呢d人最好一個ac都唔好俾[[onion_52]]
作者: hokahei34    時間: 28-11-2009 13:18
1# snowfish2006

**果邊冇念過開到..主要細路想玩...1個ACC 他會悶死

我上的時間太多
作者: 小雲    時間: 28-11-2009 16:47
我想知版主你點處理3號同4號個2個人
一個人拎2個ac 我本人覺得好狗
ccb ac已經唔係多 得50個
佢仲要一人拎2個
呢d人最好一個ac都唔好俾[[onion_52]]
snowfish2006 發表於 28-11-2009 09:16

我會跟對壇版主..相議

官方也會聽我們雙方意見^^

放心..一定會有最合適的解決方法
作者: kenkenmy    時間: 29-11-2009 16:31
其實解決既方法應該都係取消一邊既ac嫁la~
不過我係個邊見到都有d人誤會左係度鬧.....
------------------------------------------------------------
另外~~我覺得佢地都5算係有做錯姐~
佢又5知係一定拎得哂2邊既ac嫁ma
佢都係想多d機會拎到ac姐(雖然佢後來話比細佬既感覺好似係找借口)
我覺得做法就無咩問題~~
作者: am1102    時間: 29-11-2009 19:08
每邊取消一個算了...
作者: hoho4877    時間: 29-11-2009 19:18
本身條款沒寫明不能一人拿2個,我本來打算幫朋友拿一個(佢無樂古同2kf帳號),名單出咗先講話唔可以比人[[onion_66]]我可以主動放棄樂古內測資格
作者: kenkenmy    時間: 29-11-2009 20:03
本身條款沒寫明不能一人拿2個,我本來打算幫朋友拿一個(佢無樂古同2kf帳號),名單出咗先講話唔可以比人[[onion_66]]我可以主動放棄樂古內測資格
hoho4877 發表於 29-11-2009 19:18

你同另一個都係話諗住幫人拎...但我5覺得呢個可以係一個借口lo
你話你想多一個機會拎到個ac~我覺得咁仲有d可信性
除非你同我講~[我只要一申請就"一定"有ac嫁la~~所以我想申2個~比一個人]
如果5係...你個句拎多個比fd就一定5係事實
作者: hoho4877    時間: 29-11-2009 23:34
你同另一個都係話諗住幫人拎...但我5覺得呢個可以係一個借口lo
你話你想多一個機會拎到個ac~我覺得咁仲有d可信性
除非你同我講~[我只要一申請就"一定"有ac嫁la~~所以我想申2個~比一個人]
如果5係...你個句拎多個比f ...
kenkenmy 發表於 29-11-2009 20:03

哦,唔信算,信不信由你,我的確係幫人報
一開始條款無寫唔比一個人拿2個號,就係咁多
作者: hokahei34    時間: 29-11-2009 23:54
唔信咪算 +1   你又唔識我  我又唔識你  信不信由你
作者: kenkenmy    時間: 29-11-2009 23:55

我信5信根本5重要~因為我影響5到d咩
我只係作一個分析然後分享出呢
事實係點你自己最清楚~
另外有時d野5一定要講到明~
作者: snowfish2006    時間: 30-11-2009 08:35
你出街見到有人派野
你去a拎完之後
又去b拎
呢d叫貪心
ccb ac已經小 你地仲要一個人拎2個
下次真係想幫人拎
係都開個唔同ac既名呀
拎呢d ac都有不明文規定嫁啦
拎得一邊就唔好拎第2邊
作者: 黑天使•暗靈    時間: 30-11-2009 15:55
你出街見到有人派野
你去a拎完之後
又去b拎
呢d叫貪心
ccb ac已經小 你地仲要一個人拎2個
下次真係想幫人拎
係都開個唔同ac既名呀
拎呢d ac都有不明文規定嫁啦
拎得一邊就唔好拎第2邊 ...
snowfish2006 發表於 30-11-2009 08:35

我想問幾時有呢個不文明規定出現左= =?
同埋一人拎兩個ac我覺得唔你地講到咁衰lo
又唔會死到人--
作者: hokahei34    時間: 30-11-2009 16:51
拎2個ACC...E家又唔係唔比番出黎.....

係咁嘈有什麼用.....

2個ACC被回收也沒所謂..等公測...

又不是以後都只有50個ACC = =..

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.3