樂古Nakuz

標題: [原創機評]智天使高達----我要..狙擊!!!!! [打印本頁]

作者: jerryho    時間: 2-11-2011 20:46
標題: [原創機評]智天使高達----我要..狙擊!!!!!

智天使高達:

前言:

終於識放圖)苦笑中...

我借過朋友的韓服號玩之後,發覺這台十分強,港服一出了馬上升掉能天然後合,玩左100幾場,王牌左,所以寫左E個機評

機體介紹(轉至戰紀):

特化了遠距離射擊戰的鋼彈。力天使鋼彈的發展機,攻擊力以及命中精度均得以提高。

進行遠距離射擊的狙擊模式時, 在駕駛艙內展現射擊用的系統,駕駛員在駕駛艙內進行“射擊”的動作的操作系統,也是繼承自力天使鋼彈。

機體的基本 設計重點被放在“進行精密射擊”,特別是為了保護傳感器功能,機體整體進行了細心的處理。大幅度變更點在於防御以 及格鬥戰裝備。尤其是掛接在全身的GN浮游盾牌,和座天使鋼彈采用的GN獠牙同等的遙控武裝,使用時,掛接在全身 的浮游盾牌,分別從本體分離各自被遙控。

這些不僅能作為護盾用於防御,由於內藏光束槍所以也可以攻擊。同時,浮 游盾牌也能基於各種的陣型合體,也能變成配合防御對像的大型護盾或者攻擊模式。

控制由人工智能哈羅負責。

六圍:R前                             六圍:R後
攻擊:16.8                            攻擊:18.3
防禦:18.3                            防禦:16.8
血量:15.3                            血量:15.3
必殺技威力:18.3                      必殺技威力:21.3
敏捷:15.6                            敏捷:16.8
速度:25.8                            速度:26.4

技能一: 熟練的狙擊手EX

實用的技能,2武回彈速度上升,加上精狙,懂玩瞬狙的人也方便些了,鎖敵距離增加,對中距離攻擊防禦力上升 (飛彈,導彈,光束步槍等..)有這技能的機體也只有它,將來出的獄天也可

能有,所以說,對於新手來說是不錯的防禦和攻擊性的技能

技能二: Trans-AM

50%以下3號武器裝填加快40%,敏捷+6,推進持續時間+50%,推進回復時間-50%,防禦+3  ,又是加防禦的技能,機體力增加2分1,敏捷又加,用來拉開距離的技能,另外,

回彈速度再次上升,由於這個技能啟動後,技能一就一定會啟動中,所以這也是個防禦性的技能

武裝:R前

武器一: GN導彈發射器

判定:中 距離: 2200

係數:300*8 攻速倍率:179  延遲:20

係一個專門炸人既武器,可以做支援,輸出的確好高..最好用來偷襲,同2武一齊用救隊友係唔錯,因為佢有廷遲既關系,所以就唔好打正在移動的敵人,因為命中率較低

武器二: GN狙擊步槍II倒地 貫通

判定:遠 距離: 4900

係數:2100 攻速倍率:2.8  延遲:30

廷遲雖然有30,但係都不多於45的力天AR,所以智天使比起力天AR瞬狙較快,距離更有4900之多,雖然比零式EW低,但也有著接近浮遊炮的攻擊距離

武器三: GN盾BIT歸返 迎擊模式 浮游

判定:浮游炮 距離: 5000

係數:80 攻速倍率:256  延遲:40

雖然有回來是很好,但當全部出了去後,再不小心按左鍵只會有一個後果,就是亂倒地.....但有保護自己還是一個歸於防禦的武器

武裝:R後

武器一: GN手槍II[肉搏]

判定:近 距離: 800

係數:1100 攻速倍率:1.4  延遲:0

這不只是一個防禦武器,也就是唯一一個格鬥的武器....雖然係數比較低,但速度也不差,收刀好像沒問題

武器二: GN手槍II

判定:中 距離: 2800

係數:650*2 攻速倍率:1.6  延遲:10

射速快,回彈也快,係數是突自R後2武的係數,(也沒有更多可以說吧....)可以用來救隊友,支援(當然使用R前一武的王水比較好)

機體特色:R前

簡單說,R前是個萬能型的支援系包機,有2個武器都是遠距離攻擊,狙擊也有兩發,所以這個形態多數為在開場2-3分鐘使用

機體特色:R後

這個和R前接近相反,變成了格鬥形的機體,敏捷和速度也'略略'上升,多數都是在敵人靠近或就完場的時候使用,(注意)!!R後的防禦是非常低,所以盡量在1P1的時侯(避免有人偷襲)使用為最佳

注意事項:R前

一般都是龜後慢狙,但也建議跟隨隊友行,因為被打的時侯沒救是很慘,例如拳機和有5刀的剪機..GNX 2000次男,自由等,自由有無限氣,一路射,一路耍自己,GNX 2000次男就

糟糕了,因為他有抽氣,所以被抽氣後多數會被狂射,它的槍也是十分順,面對新安洲是最最大的危機,飛踢有3500係數之多,斬4刀+1踢足以秒殺智天使,話說自從更新後使用智天使

每一場都會遇到新安洲.........

注意事項:R後

基本上R後要注意的也不多,因為能夠無限變形,唯一注意的事項就是R後不能全彈必殺(拖走

戰場定位:死亡競賽)

一般初頭1-3分鐘都會跟著隊友邊狙邊走,之後就接二連三地分散,所以此時應該占領中場,多使用2武3武,敵人走過來就用1武炸它,使用完最好倒地,就會有足夠的時間變形,打埋身

戰,當拍片的人想'逆轉'的時侯,只有自己一個人時,敵人多數都有3-4命,所以盡量不要占角,即是戰場的最邊緣的位置,兩邊夾攻就不能逃走了~所以使用障礙物也是很重要的!

戰場定位:常龜戰)拖走(

如其名吧,不要上前,龜後狙擊,最好占比較高的位置,敵人多數都不會來偷襲了,和死亡不同的就是,全部都能無限復活,就算敵人要來偷背,隊友大概也復活了吧..

智天使剋星:

1.

1武:斬速幾快

2武:距離遠,氣唔錯

3武:裝填下降,對智天又高傷害

2.

同A獨角差唔多

3.

上面講左,唯一要注意既係硬直槍姐~係數都好高下

4.

上面都講左,1武有5刀

5.

有2支超視....無限氣依舊難搞...

6.

有飛標,倒地炮,抽氣,遠中近都有剋自己

7.

講左...R後1武射程超遠...又霸體,射2下先倒,相信未射2下已經中招了..

8.

2武射程遠,格又勁

9.

佢有防光盾...所以我多數都會用R後1武來打佢..

10.

刷槍勁..防光盾...雖然個個都話佢廢...但都係剋星..

11.

2部都有反光束...但不知火好D..因為你放浮游可以打爆佢D浮游

12.

連射光束..抽氣..減速..

13.

有量子化係難打好多..建議見到佢就最好唔好用智天..

雖然智天係有好多剋星..

但係如果識用既話..分分鐘可以秒殺拳機..

已經改好,廢事又比D小學雞捉字失

建議配點:

5必殺,4速,3敏捷/全防/全攻/3敏全攻

第一個是因為R後有必殺和速度也滿到30,剩餘的+敏捷,因為+了之後也超過20,不像以前那麼低

建議插卡:

必殺技覺醒

V疫苗(防止被雙龍EW拉)

精密狙擊

唉,D人咁勁又唔自己寫機評,D人咁勁又唔拍片,仲好意思黎批評,我都廢事放番上黎,樂古依家小學雞特別多..

你們的回覆是我寫機評的動力!!!!!!

作者: hinhin1118    時間: 2-11-2011 20:48
我都好中意用智天~
作者: tjukaman    時間: 2-11-2011 20:49
頭香???
支持1下
作者: [:hug:]    時間: 2-11-2011 20:49
這算甚麼?
作者: q40687050    時間: 2-11-2011 20:53
這算甚麼?
[] 發表於 2-11-2011 20:49

似得你個啲"屁槍"咩?
作者: jerryho    時間: 2-11-2011 20:54
圖我慢慢整,有D太細,有D太高
作者: 星之笨蛋吧    時間: 2-11-2011 20:55
圖都沒幅
好心你是copy就不要post上來
作者: tommyzz    時間: 2-11-2011 20:55
智天使講真好難用
作者: jerryho    時間: 2-11-2011 21:01
圖都沒幅
星之笨蛋吧 發表於 2-11-2011 20:55

依家咪有LO
作者: gfigfigfi123    時間: 2-11-2011 21:05
智天都幾勁(唔包浮游護身,得6秒- -),2武回得OK快,攻都OK,等緊G圖~
作者: ivanokok111    時間: 2-11-2011 21:07
其實都係無圖
作者: drgon123    時間: 2-11-2011 21:07
我問題= =?一幅都睇唔到
作者: jerryho    時間: 2-11-2011 21:11
我見到既..........可能係我問題..?

其他人睇唔睇到
作者: smartkit    時間: 2-11-2011 22:10
算5錯啦 不過可加再什麼程況下點玩再好d 如拳近身怎做
作者: 梁國雄    時間: 2-11-2011 22:12
老友一大堆死圖
作者: 199833    時間: 2-11-2011 22:15
我看不到圖.........=_="
作者: lancelia    時間: 2-11-2011 22:31
機評還過得去吧
作者: derektsang54    時間: 2-11-2011 22:31
搞到我有d想合0.0
作者: m16a2    時間: 2-11-2011 22:55
死圖v.v....粉紅字好難睇...
作者: jerryho    時間: 2-11-2011 23:11
今次睇到未....
作者: wesleytan    時間: 3-11-2011 07:51
識用ar既人就易入手智天~
作者: jerryho    時間: 3-11-2011 13:47

請問這個機評可唔可以入文章集..
作者: Я阿加雷斯    時間: 3-11-2011 14:35
等佢出G再考慮合唔合~力天被吃掉
作者: jerryho    時間: 3-11-2011 14:57
大家注意..我寫既機評會係持續更新

因為我想參考下人地寫字海......希望上到機評集
作者: 乂康盛乂    時間: 3-11-2011 16:05
都幾短下._.
智天唔開技回彈慢到死 無咩心機玩-_-
作者: ivanokok111    時間: 3-11-2011 17:10
大家注意..我寫既機評會係持續更新

因為我想參考下人地寫字海......希望上到機評集 ...
jerryho 發表於 3-11-2011 14:57

上到..不能不擭評等 可能得 4~5等
作者: yoyocheng1    時間: 3-11-2011 17:26
我的愛機~                    
作者: a603bt    時間: 3-11-2011 18:20
智天使高達:

前言:

終於識放 ...
jerryho 發表於 2-11-2011 20:46

唔好意思, 我想問如果放左D GN BIT出去, 然後轉R後, 咁D GN BIT會唔會護身??
作者: AtroCity    時間: 3-11-2011 18:23
唔好意思, 我想問如果放左D GN BIT出去, 然後轉R後, 咁D GN BIT會唔會護身??
a603bt 發表於 2011-11-3 18:20

會的
就像HWS放完爆甲也會繼續護身

作者: noname1133    時間: 3-11-2011 18:44
詳細多少少會好d
作者: samueltangbb    時間: 3-11-2011 19:00
5玩信狙倒不如5玩狙
作者: Panada(k)    時間: 3-11-2011 19:05
好睇
用瞬狙更好
作者: jerryho    時間: 3-11-2011 19:15
5玩信狙倒不如5玩狙
samueltangbb 發表於 3-11-2011 19:00

唔識瞬狙都唔比=.='?
作者: ivanokok111    時間: 3-11-2011 19:33
唔識都唔緊要..你唔插狙卡 咁你玩乜-.-
重有.隊友強大 你做唔到輸出
作者: stevewomng    時間: 3-11-2011 19:38
全攻+底力再開會心先係王道
作者: jerryho    時間: 3-11-2011 19:52
圖都沒幅
星之笨蛋吧 發表於 2-11-2011 20:55

原來豆雞左,下面果句,你係邊度見過E篇野?COPY?你識寫???????教我啦XD
作者: jerryho    時間: 3-11-2011 19:53
唔識都唔緊要..你唔插狙卡 咁你玩乜-.-
重有.隊友強大 你做唔到輸出
ivanokok111 發表於 3-11-2011 19:33

其實我都係占領中場狙姐...我都係見D勁人唔裝我先裝其他
作者: ivanokok111    時間: 3-11-2011 19:56
其實我都係占領中場狙姐...我都係見D勁人唔裝我先裝其他
jerryho 發表於 3-11-2011 19:53

不要傻-.- 你邊有占領 係你隊友幫左你壓場 你先無比人打-.-
你試下換晒包剪機,成班拳/剪壓上黎 問你點算
作者: fcfsdhk1997    時間: 3-11-2011 20:19
寫得幾好 支持
作者: stronger123    時間: 3-11-2011 20:57
支持智天
作者: qq369    時間: 3-11-2011 21:06
狙擊?條片有狙中過咩?
作者: ivanokok111    時間: 3-11-2011 21:06
一係就唔做 一做就要詳寫
你寫D野無PT,你講既克星
都係大多包機既克星 有乜用?
晒氣
作者: victor2526    時間: 3-11-2011 21:11
克星既話曉呢=_=
作者: opan70364    時間: 3-11-2011 21:32
瞬狙都唔用下
作者: saihoxxx    時間: 3-11-2011 21:37
智天又關葉問事
好唔襯
作者: R_nico    時間: 4-11-2011 00:06
想問下開左技2,R後2武會唔會回得快D?
作者: 紅光    時間: 4-11-2011 00:36
呢隻其實幾悲劇下
r前系數一般
oc加攻加得少
r前3武護身時間短
難上手
加上d新剪愈出愈威能
nu改強,s the o,ar勇者式等等
智天易成炮灰= =
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 10:28
想問下開左技2,R後2武會唔會回得快D?
R_nico 發表於 4-11-2011 00:06

會的
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 10:29
呢隻其實幾悲劇下
r前系數一般
oc加攻加得少
r前3武護身時間短
難上手
加上d新剪愈出愈威能
nu改強,s the o ...
紅光 發表於 4-11-2011 00:36

咁又係架...依家連拳機都可以耍死智天..
作者: kevinsun123    時間: 4-11-2011 10:54

完全唔明點解樓主話突自唔夠自由勁LOL 仲有V2AB係廢的? 你玩過先好講
作者: alexace    時間: 4-11-2011 11:01
樓主條片 2武用左20下 中左7下
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 11:48
完全唔明點解樓主話突自唔夠自由勁LOL 仲有V2AB係廢的? 你玩過先好講
kevinsun123 發表於 4-11-2011 10:54

自由一向勁過突自=.='

V2AB R後防禦超低,你玩過先好講
作者: alexace    時間: 4-11-2011 11:51

jerryho 發表於 4-11-2011 11:48

甘就證明你冇技術 V2AB 1d都唔難用 你玩V2AB R後9沖?
突自唔1定廢過自由
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 12:27
甘就證明你冇技術 V2AB 1d都唔難用 你玩V2AB R後9沖?
突自唔1定廢過自由 ...
alexace 發表於 4-11-2011 11:51

唉,我話佢防低你又話我9衝,你玩得咁勁,又唔見你拍片?我好心寫個機評D人又淨係識批評,你有無寫過機評呀?

仲有,我從來無話過自己勁,你真係好有技術呀,V2AB防光肯定比拳機打死先
作者: alexace    時間: 4-11-2011 12:33
唉,我話佢防低你又話我9衝,你玩得咁勁,又唔見你拍片?我好心寫個機評D人又淨係識批評,你有無寫過機評 ...
jerryho 發表於 4-11-2011 12:27

有啵 唔好意思 拍片同機評呢2樣野我都做過啵 so sad
V2AB見到拳機唔識得走 企定定 木頭人?
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 12:40
有啵 唔好意思 拍片同機評呢2樣野我都做過啵 so sad
V2AB見到拳機唔識得走 企定定 木頭人? ...
alexace 發表於 4-11-2011 12:33

呢個世界有樣野叫做偷襲,仲有,點解我未見過你寫既機評同作戰視頻??機評短到唔見得人比版主封左??
作者: alexace    時間: 4-11-2011 12:44
呢個世界有樣野叫做偷襲,仲有,點解我未見過你寫既機評同作戰視頻??機評短到唔見得人比版主封左?? ...
jerryho 發表於 4-11-2011 12:40

因為小朋友你未知有樂古呢個論壇時我已經寫左啦
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3948767&highlight=
送埋條俾你睇下d視頻係邊度啦 小朋友http://www.youtube.com/user/ace691672476

作者: jerryho    時間: 4-11-2011 12:58
因為小朋友你未知有樂古呢個論壇時我已經寫左啦

送埋條俾你睇下d視頻係邊度啦 小朋友
...
alexace 發表於 4-11-2011 12:44

觀看次數:43

個機評已經比版主封左,你放上來有乜用??

能天使E型果個觀看次數:52
作者: alexace    時間: 4-11-2011 13:06
觀看次數:43

個機評已經比版主封左,你放上來有乜用??

能天使E型果 ...
jerryho 發表於 4-11-2011 12:58

你睇下個時間啦 小弟弟
如果你覺得觀看數少=廢嘅話 我唔介意同你單挑架
希望小朋友你唔好淆低啦
封左個機評又點 封左機評就唔係機評嗎?? 又係小朋友你問我有冇寫過機評 有冇拍過視頻 冇問我有幾多人睇wo
你條片甘能廢 你放上黎有乜能用呢?
放上黎博恥笑@_@?
作者: ken168188    時間: 4-11-2011 13:15
我有朋友見到樓主在初頻開黑房bo~ :lol

可惜的是他忘記cap圖!
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 13:17
我有朋友見到樓主在初頻開黑房bo~

可惜的是他忘記cap圖!
ken168188 發表於 4-11-2011 13:15

開黑有問題咩=.='?我依家已經好耐無開黑..
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 13:19
你睇下個時間啦 小弟弟
如果你覺得觀看數少=廢嘅話 我唔介意同你單挑架
希望小朋友你唔好淆低 ...
alexace 發表於 4-11-2011 13:06

無問題既,玩只1?
作者: ken168188    時間: 4-11-2011 13:22

回復 59# alexace

無謂同d吾比人插得ge小學雞嘈啦! :]

只會浪費時間
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 13:23
回復  alexace

無謂同d吾比人得插ge小學雞嘈啦! :]

只會浪費時間
ken168188 發表於 4-11-2011 13:22

下...我唔比得人插??你又有無寫過????洗唔洗一齊黎只1??十九級會員;P ;P ;P
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 13:24

場已開,高1 37號房,PW:0203

說好的小學雞呢??
作者: kevinsun123    時間: 4-11-2011 16:20
低頻開黑;P笑死我咩:lol
V2AB 即使對住雙龍呢D拳機都唔使淆 唔信? 睇下呢段
[youtube]g_KKuvPvl5A&feature=related[/youtube]
光槍爆龍爪無壓力
作者: AtroCity    時間: 4-11-2011 16:27
全部給鎖安分一點。
作者: kevinsun123    時間: 4-11-2011 16:30
全部給鎖安分一點。
AtroCity 發表於 4-11-2011 16:27

鎖你來評評理

jerryho 發表於 4-11-2011 11:48
這幾句話
作者: DavidTang    時間: 4-11-2011 16:32
突自無自由咁勁?笑咗
作者: AtroCity    時間: 4-11-2011 16:40
鎖你來評評理
這幾句話
kevinsun123 發表於 2011-11-4 16:30

的確有點怪怪的w
不過這是智天的機評就別拉到其他機體吧

作者: kevinsun123    時間: 4-11-2011 16:45
的確有點怪怪的w
不過這是智天的機評就別拉到其他機體吧
AtroCity 發表於 4-11-2011 16:40

嗯這我也懂呀...
但引起罵戰的不正是樓主機評所提到的剋星中
突自唔夠自由勁呢幾句帶有強烈主觀性既說話嗎?
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 17:20
突自無自由咁勁?笑咗
DavidTang 發表於 4-11-2011 16:32

咁我話實用過突自會唔會比較好??自由至少都有個防禦技能
作者: exw76    時間: 4-11-2011 17:22
唔好講笑啦- -甘ge作戰視頻都拎出黎
真係想比人恥笑咩.成場用狙打到會心一擊,真係5次都冇
冇料就借人地果d視頻黎用啦(雖然我唔係好勁.但最少唔會係低頻開黑lol)
作者: 紅系乂楓葉    時間: 4-11-2011 17:26
jerryho 發表於 4-11-2011 17:20

兩台機體定位不同
作者: happyismine    時間: 4-11-2011 18:58
我覺得自由較易上手,至於強不強則見人見智,
片方面樓主下次唔好拎自己既出黎,唔係打得咁好
作者: saihoxxx    時間: 4-11-2011 19:12
樓主好鍾意挑釁人我早知
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 19:24
唔好講笑啦- -甘ge作戰視頻都拎出黎
真係想比人恥笑咩.成場用狙打到會心一擊,真係5次都冇
冇料就借人地果d ...
exw76 發表於 4-11-2011 17:22

點解依家D人自己無料話人呢?主輸出肯定唔係狙擊囉,你咁勁又唔去玩?無錢合唔起?

仲有,我已經講過,我依家已經無開黑,我開黑已經係1年前既事

同埋初頻大把人開黑啦,你地又唔黎拆黑?

我同朋友開公會玩初頻黑房既時侯係:兵長
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 19:25
樓主好鍾意挑釁人我早知
saihoxxx 發表於 4-11-2011 19:12

我挑釁人?我從來都無挑釁過人,係人地挑釁我,你地無野呀??_
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 19:42
低頻開黑笑死我咩
V2AB 即使對住雙龍呢D拳機都唔使淆 唔信? 睇下呢段

光槍爆龍爪無壓力 ...
kevinsun123 發表於 4-11-2011 16:20

笑,V2AB有必殺對住雙龍有壓力??
作者: [:hug:]    時間: 4-11-2011 19:52
場已開,高1 37號房,PW:0203

說好的小學雞呢??
jerryho 發表於 4-11-2011 13:24

有冇性趣同小弟玩下?
作者: tonylawhss    時間: 4-11-2011 21:27
what is 獄天?
作者: samueltangbb    時間: 4-11-2011 22:15
唔識瞬狙都唔比=.='?
jerryho 發表於 3-11-2011 19:15

信G才是王道!!!強烈RECOMMEND閣下學信G
作者: samueltangbb    時間: 4-11-2011 22:21
智天要狙神先玩得好
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 23:41
信G才是王道!!!強烈RECOMMEND閣下學信G
samueltangbb 發表於 4-11-2011 22:15

咁我盡量試下....
作者: jerryho    時間: 4-11-2011 23:44
有冇性趣同小弟玩下?
[] 發表於 4-11-2011 19:52

性趣就無啦=.='
作者: hk6151874    時間: 5-11-2011 00:44
我諗如果識玩狙一定5怕wzc-0-,開鏡連打佢2下加上r後減防扣5少血的。
作者: alexace    時間: 5-11-2011 07:17
回復  alexace

無謂同d吾比人插得ge小學雞嘈啦! :]

只會浪費時間
ken168188 發表於 4-11-2011 13:22

你插下佢 佢就會問你:寫過機評未? 拍過影片未?
唔俾人插得就唔好發機評0,0
睇左佢d回覆笑能左鳥
單挑梗系挑123啦
仲係度以為自己好勁甘 1抽2 @o@
作者: alexace    時間: 5-11-2011 07:19
下...我唔比得人插??你又有無寫過????洗唔洗一齊黎只1??十九級會員   ...
jerryho 發表於 4-11-2011 13:23

19級會員同單挑有咩關係呢?
6級小弟弟
作者: alexace    時間: 5-11-2011 07:35
唉,D人咁勁又唔自己寫機評,D人咁勁又唔拍片,仲好意思黎批評,我都廢事放番上黎,樂古依家小學雞特別多..

笑鳥
寫得機評就遇左會俾人插 插你2句就話人小學雞  自己拍條片仲垃圾過人地拍果d
你自己好得去邊度呢 小學雞
場已開 求自由單挑123 24號房 2213
說好的小學雞呢?
作者: exw76    時間: 5-11-2011 08:47
點解依家D人自己無料話人呢?主輸出肯定唔係狙擊囉,你咁勁又唔去玩?無錢合唔起?

仲有,我已經講過,我 ...
jerryho 發表於 4-11-2011 19:24

唔好講狙擊啦.你連R後手槍射哂都未中到5槍啦
R前1武D導彈根本就射空氣.
雖然我就唔係好有料果種.但起碼唔會你甘囉369
作者: 524124574    時間: 5-11-2011 09:08
你把狙真係神到~一開波兩野吉嘅~
槍仔又唔係好准~
最緊要對面好多c機你仲龜~
兩個字~猛死><
作者: alexace    時間: 5-11-2011 09:09
槍仔又唔係好准~
兩個字~猛死> ...
524124574 發表於 5-11-2011 09:08

已笑鳥
對面甘嘅配置都
作者: exw76    時間: 5-11-2011 09:59

樓主知醜了
條片唔見左sad
作者: [:hug:]    時間: 5-11-2011 10:20
性趣就無啦=.='
jerryho 發表於 4-11-2011 23:44

但我見到你好勁咁啵
同我玩下啦

作者: kevinsun123    時間: 5-11-2011 11:40
jerryho 發表於 4-11-2011 17:20

唔會 好明顯樓主就係個D無突自既人 之後係到提子人地, 進以自我安慰自己 心諗自由係勁過突自既 仲要突自泥做乜;P
作者: kevinsun123    時間: 5-11-2011 11:42
jerryho 發表於 2-11-2011 20:46

你寫得出泥預左俾人插GA喎, 重點係你以咩態度應對
作者: 539280703    時間: 5-11-2011 11:51
有沒有影片什麽來看啊?
作者: jerryho    時間: 5-11-2011 20:34
唔會 好明顯樓主就係個D無突自既人 之後係到提子人地, 進以自我安慰自己 心諗自由係勁過突自既 仲要突自 ...
kevinsun123 發表於 5-11-2011 11:40

買點抽所謂既突自其實係將D錢擺係個馬桶度
作者: jerryho    時間: 5-11-2011 20:35
槍仔又唔係好准~
兩個字~猛死> ...
524124574 發表於 5-11-2011 09:08

你見到對面有C機??擺到明你眼殘;P ;P ;P
作者: kevinsun123    時間: 5-11-2011 21:10
買點抽所謂既突自其實係將D錢擺係個馬桶度
jerryho 發表於 5-11-2011 20:34

SOSAD 韓服唔使3日合完;P我都覺得買點抽既傻傻地

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2