打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 週五派對第二彈:雙插火車頭登場–一人一句組裝/改機心得

我都唔係老手,不過都有少少心得
第一la一定係睇cost先,唔係再勁既武唔夠cost你買左都用唔到
so that 你最好一開波升左機既cost先
升左1到兩lv先去升其他技,唔係一陣唔夠cost就煩
then第2就睇個機既大細..唔係咩機用到裝
細機用唔到l 同ll la
基本知識希望大家都知
第3就係機型
炮機最好緊係打個邊界am黎裝
陸機最好用既裝係+wlk
空就緊係要裝輔助翼la
第4(個人推薦
炮機裝火箭,夠cost既買大d既xd勁好多
陸機裝一重武+低攻多彈果一類武(唔一定重都得.最好就高連既/一擊果一類)
空呀....@@裝激光la.導向好好易打中,不過就彈少d/有技術既裝埋近攻打la(for有技術..
輔呀....@@睇你邊一種會唔會幫手打
會既咪裝火箭(其實導彈都得不過cost唔太可能夠....
唔會既裝盾同近攻就夠
重有同一件武可以裝野既洞多少都唔同
最好就用d多洞既

想多d野改機就打多d國戰同探(最好打紅門)
同埋打下h海都得好多裝出
上面就係我好少好少好少既心得

個人推薦既機係
炮:破壞者
陸:忍者/王牌
空:緊係機娘
輔:新出有尾果個...咩都唔裝都十幾wlk

角色名稱:蘿莉控
回復 支持 反對

大家好,又到了星期五派對啦!雖然剛更新完商城不久,但若果有機體可以免費及優先俾你擁有,應該沒有人會拒絕吧!同樣,官方唔要你一分一毫,只想大家一人一句講下組裝/改機心得,等一眾新手可以火速學習、一眾老手 ...
冰雪公主 發表於 15-1-2010 12:08 PM

20個人,,,,,,..家下都只有21人回了文.....不就差不多一定中......

補回上頁我自己的文

組機重要睇你的機係用黎做咩
打探既組法同打國戰既組法係唔同既
打國戰組的機要有高機動力,cost低
因為無咁易死同埋死左都-少d
因為好多人都當左高cost=勁
我地就係要係cost唔高既情況下將能力谷到最高
武彈唔一定要多
最緊要高攻(彈多你死左都未必用得晒
最好用+wlk既裝(唔包空娘

而探既裝就要高防,姐係最低果個名忘了
武要彈多,cost再高都得
因探入面可以+攻,同埋要打10min彈好緊要
or裝重武(要高攻
因死左唔-cost高都唔緊要

角色名稱:蘿莉控
回復 支持 反對

我想問係唔係已經寄晒mail??.....
回復 支持 反對