查看: 1212|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ^天火牙銘^見到你真係覺得你好橙!

關閉 [複製鏈接]
↑如題↙ 灰灰話要扣我分/delete貼都要講比人知你玩光線係咁黑人曾!!!!!!
同我講放左AC我當你係FD我先信你炸- -"原來轉個頭比我識串左你無放到仲要死口唔認 查埋你IP完全一樣...好心你啦 你昆呆申輝我都幫你出黎幫你啦!你仲要昆人過廿萬我都比你 叫你比佢 你又唔比!咁我都算...我因為你同左速度之星番左面...你都仲唔知足?!我身邊圍內識既FD都叫我踢你 我有無做到呀?我真係做唔出囉 出黎同你去網吧第一次:你借我十蚊 第二次:你唔出聲話還 我都唔出聲啦 可能你真係無呢!!
點知無幾日粒聲唔出左團 打比你又(特燈)唔聽 第2日打比你先聽仲要好快口講放左ac之後收線!好心你啦扮放左ac都扮得似d啦我真係忍左你好耐啦!人地齊唔齊裝關你佬母柒事咩!你d裝好齊咩?齊就唔洗同我收裝啦 仲要借我60萬收左個後尾燈 之後比左個尾燈你 你有無比返錢我呀?教下你啦 想扮真d!E個世界無話無左邊一個就唔會轉呀 無左你一樣會轉!如果無左你會停既我同你道歉!!!
你既特徵如下:
1:仲話人唔齊裝
2:把口都係咁臭
3:用黎用去d塗鴉/車輪/車頂燈都係圍妖住部部車用個幾個
4:知道我之前車隊內部既野...夠膽出樂古話比人知^^
5:做埋D野一樣咁膠(係道谷撞人出城)
如果你想扮真D可以改返以上既野..咁都仲可以昆下新手↘
你都幾夠面~我放野你仲可以密我同我收 當哂無事!你都得啦!見到你無團真係燈....
我希望唔好有車隊收佢!如果邊個車隊收佢就係隊長既福氣
邊個車隊收佢入隊 我視為敵人!   古字
回復

古~!你好火喎~![[onion_70]]
回復 支持 反對

唔好咁火...呢D人唔值得你咁火!只要卑視呢D人就得!仲有我話過你係昆9,好SORRY啊><
回復 支持 反對

我想問下...."好橙"點解...?我唔識...
回復 支持 反對

唔好咁火la 古!!
D人黑人曾就算la!!!
5洗火!
回復 支持 反對

我想問下...."好橙"點解...?我唔識...
raymond415 發表於 26-4-2009 21:50
佢可能想話好慘囉~~~~~~
回復 支持 反對

raymond415 發表於 26-4-2009 21:50 [/quote]叻叻
回復 支持 反對

唔扮啦,本人仲係到又如何?,想同GM講要封我AC?,撞人道谷出城係似你無聊跟你做姐,差你錢未還?比返你囉,沒辦法啦,對著你咁耐,就比你疾足咁耐,好煩架,你同朋友你大不了可以唔認我依個朋友,仲有,D人叫你踢我出車隊,你唔踢,我自己都會走,沒車隊會收我因為我拒絕左,沒朋友會死,邊個話架?橙橙橙.....識用詞呀,唔講到出面,之前成日話我廢,仲話咩都收我皮,你沒同情心?人廢就要串佢?好威呀,小心後患無窮wor,,你忍我好耐,我忍你仲耐呀,叻叻
回復 支持 反對

打錯左,個叻唔係比你,係比第2個
回復 支持 反對

古 你E加明我做咩要開POST啦之前[[onion_41]]
回復 支持 反對