樂古Nakuz

標題: 講返![我今次好認真!] [打印本頁]

作者: 牛油    時間: 6-7-2008 22:09
標題: 講返![我今次好認真!]
我發覺有D人係到扮我,[我GAME名叫乂牛油牛乂]我影埋相了~
就係乂牛油仔乂,乂牛油妹乂.好似總有個乂奶油仔乂,不過冇相...
大家見到唔好以為係我!
佢地話都唔好信!
比佢地昆左唔好屈我!
乂牛油仔乂

乂牛油仔乂+乂牛油妹乂

同埋我真係估唔到有d人扮完我比我嘈完係到爆粗!
曙光真係咩人都有...
同埋+多張我今個星期GE戰功@@
希望有得上戰功榜-3-

最後想同大家講@@
我用Butter[70幻]打dyu[75幻]打左6場...
我嬴5場 和一場-v-""好悶心-v-""

雖然佢最後想殺我@@""
不過我成功嬋左死唔去@@""

作者: liukit12345    時間: 6-7-2008 22:21
牛油都比人扮  我都係呀t^t
作者: .小夜﹏    時間: 6-7-2008 22:26
曙光係好多扮架啦~~~~~~~
作者: .小夜﹏    時間: 6-7-2008 22:27
牛油~~你個團收唔收人~72ec山崎我收左佢ac^^
作者: 牡丹靈姬    時間: 6-7-2008 22:31
奶油仔=-=??
係咪你2哥呀=0=
係奶粉+牛油=奶油(=口=)
作者: 牛油    時間: 6-7-2008 22:31
收~~我msn密你好mo^^?
作者: 牛油    時間: 6-7-2008 22:33
丹....唔好玩我=.=
我覺得乂奶油仔乂都係抄我同奶粉
同埋奶粉係我大哥唔係二哥=.=
作者: 牡丹靈姬    時間: 6-7-2008 22:55
原帖由 牛油 於 6-7-2008 22:33 發表
丹....唔好玩我=.=
我覺得乂奶油仔乂都係抄我同奶粉
同埋奶粉係我大哥唔係二哥=.=

我知呀,奶話你地有3兄弟丫嘛~
奶=大哥
牛油=細佬
所以:
奶+牛油=奶油(二哥)
係咪好合情理呢~~~

講笑...唔好嬲>3<
作者: 牛油    時間: 6-7-2008 23:00
=.="""""
o晒=v=""
作者: .小夜﹏    時間: 6-7-2008 23:47
,你講你幾時on曙光我加你fd跟住你加我味得lo
作者: 牛油    時間: 7-7-2008 23:34
不如聽朝10點係s1等吧!
同埋@@我上左戰功榜@@
作者: ntc147    時間: 10-7-2008 16:26
奶油仔超ON9
成q日扮哂鳩樣
以為自己有d戀雪冉手就大撚哂
好撚勁咩@@? 廢柴
作者: 玄影    時間: 10-7-2008 18:30
作者: ~曲奇仔~    時間: 11-7-2008 00:18
要扮都開哂3隻啦=.=

用下個屎忽腦諗野啦

玄影 你慳小小啦

唔夠打就爆哂粗

好似青山走出黎果d咁

好心你唔好咁幼稚啦

作者: 匿名    時間: 11-7-2008 00:41
^______________^\
冇證據唔好話人扮你^v^
講真你唔係極度肯定/見到佢話佢係你 你就唔好嘈得就嘈屈得就屈@@!
你名冇乜特別^v^冇人恨扮你
你只係覺得...就唔該咪提@_@好影響到人聲譽嫁^v^你玩game人地唔係玩game?!
乂奶油仔乂←你只係覺得佢係佢就係0,0?! 名個個都會似囉** 全曙光幾多人玩呀..名相似好多囉~所以冇證據就唔好up得就up^v^
我係奶油仔fd 行過睇唔過眼up 2句姐^v^唔好介意呀

回12#
人地個p0st依家係講緊抄名囉..你講d野貼下題得嗎?!
講真我唔多見到奶油吹雞囉^v^唔知點解你會覺得姐 去天女比人打好正常姐@v@唔夠打咪認命l0 A_A!
人地有講過自己係戀雪大晒咩@@!?有講唔該影影低呀@w@!!!
人地冇話過唔比你吹雞w0@@! 又點解唔吹過呢^v^哈哈

[ 本帖最後由
作者: bebe    時間: 11-7-2008 00:59
[quote]原帖由
作者: 牛油    時間: 11-7-2008 09:13
唔好玩啦
我見到一定post上黎先架
一陣係到話係我分身昆人咁我咪大獲!?
作者: 匿名    時間: 11-7-2008 17:52
標題: 回復 19# 的帖子
咁你有親眼見到佢假冒你嘛v_v?!冇,咁又為乜要扯埋佢呢@@?!
你要聲譽人地唔要?!人玩game人地唔係玩架?!明明人地冇做到要比人咁屈^v^?著你丫
你講明見到一定p0上黎@v@咁你見到了嗎?!
咁耐我未見過/聽過奶油佢up過1句佢係你^v^明明冇做又點解要比人屈呢?!
你咁樣1提佢名 樂古人不少嫁.. 影響幾大呀^v^?
比著你乜都冇做比人屈丫 @0@ 你又乜感想先 ?!
我諗冇乜人會認為冇所謂囉^v^
作者: 玄影    時間: 11-7-2008 21:29
作者: 牛油    時間: 11-7-2008 23:08
[quote]原帖由
作者: 牛油    時間: 11-7-2008 23:10
原帖由 玄影 於 11-7-2008 21:29 發表
你hi大左呀~企住係到冇出手你又知我唔夠你個柒頭打?~我幾時有爆粗一開始我企住係到你打死左我仲好撚串你傻左咩?青山你入得啦~你幾時放左出黎~之後又打~打個時做咩跑甘入去唔出黎呀~跑得幾快呀青山比你日日跑步咩?得識 ...

影冷靜d先啦=.=""
為左一條咁ge人搞到自己比人封ip/扣分就晒事啦
作者: 匿名    時間: 12-7-2008 13:25
人地冇做又點解要比人提名呀^v^
如果你因為你叫牛油牛就比人話係抄名 你又乜感受呀 @_@?! 如果比人開p0話冒認果個係你呢?!
只係名似就要咁樣比人話抄名呀?!好唔公平囉*你咁樣開1開p0 我諗實會有人誤以為佢冒認囉@_@
如果你話我針住你 我係你開果個p0度講野一定係因為想對你既言論發表意見囉
難道 我係你p0度 講其他p0 d野呀 @_@!? use your head  plz A_A"
作者: 牛油    時間: 12-7-2008 14:30
你總唔明??
我係#22果到已經講得好清楚
唔通係你領悟能力有問題?
同埋你唔好只係識執著於字眼上啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2