樂古Nakuz

標題: 唉...曙光大團.... [打印本頁]

作者: 牛油    時間: 8-7-2008 00:34
標題: 唉...曙光大團....
去天女玩下好正常...
但係某大團....唉......
唔好睇邊個挑機先啦~
3打3咪好=.=唔夠打又吹雞=.=
同埋今次都唔係第一次
我果組D人又唔係勁....
圖如下....
首先佢地吹左dyu

愈吹愈多人

愈黎愈多人黎埋....開始唔夠打了....

所以話天女果D開戰咪就係咁挑起....
唔夠打就吹雞...
同埋果個團某D人真係愈黎愈冇品...
作者: 牡丹靈姬    時間: 8-7-2008 09:58
我想知。。。
開頭係邊個吹DYU黎先?
作者: 牛油    時間: 8-7-2008 10:51
開頭係同 乂星乂 丫x 同埋一個67戰的
之後唔夠打就吹dyu了
作者: heis    時間: 8-7-2008 13:57
@口@....原來977 沖佐70同埋轉佐會拿@@...唔怪得呢排係月色見唔到佢on la= =
好懷念月色好多人肥嘟,天天,會長係到吹水果陣...唉........
作者: 牛油    時間: 8-7-2008 17:04
佢入黎一齊搞事姐=.="
有冇興趣一齊?
作者: 另一個百日祈禱    時間: 8-7-2008 17:45
估唔到我同百日 一走...戀雪就搞成甘...做果永唔係戀雪ge  
我十卜你...
作者: .﹏蘋果綠茶    時間: 8-7-2008 20:03
我果陣係路過天女突然受到3名黑漢偷打~之後唔知點解比人問侯牙媽~之後佢地係咁xyz~我睇到呆左~之後我就問佢地做咩打我~佢地唔應~仲係xyz~之後我就打佢地~佢地唔夠打我地出去同佢地講大家一人一次當無數佢地仲要打~之後無奈只有打啦~佢地就吹雞叫左隻75幻泥...仲有好多高lv人士~大家評評理=.=
作者: 牛油    時間: 8-7-2008 20:10
蘋果=....="
可唔可以話我知咩事?
我岩岩行開左=.=
同埋百日....係佢地有d廢柴唔夠打先吹雞姐=.=
作者: 另一個百日祈禱    時間: 8-7-2008 21:47
牛油..我唔係百日  我係係戀雪地位更高ge 666   早,中 期 副戀之一..
百日係我拍檔..我地一齊升個acc (百日個acc我放比佢)
依家戀雪 走哂..永又唔知搞咩...無啦啦打人我十卜你....
作者: 牛油    時間: 9-7-2008 08:42
原來係一個老手=.=""
其實係佢地一d人係天女亂事先...
唔夠打就惡人先告狀係到吹雞...
就係咁咪做成開p...之後又會話我地打佢地d人...
唉~~~~
作者: heis    時間: 9-7-2008 16:44
原帖由 牛油 於 8-7-2008 17:04 發表
佢入黎一齊搞事姐=.="
有冇興趣一齊?

我得個33lv ec同埋60lv弓手[[bao_36]] ....都幾難搞事= ='''''''''
作者: william99    時間: 10-7-2008 09:33
唔夠打緊係吹雞 唔通比人打咩
作者: 牛油    時間: 10-7-2008 10:49
唔係ge~
係估唔到打我3丁友吹得咁誇張姐~
作者: 另一個百日祈禱    時間: 10-7-2008 13:06
牛油...戀雪依家有咩人-.-"
作者: 牛油    時間: 10-7-2008 13:07
點知....有好多冇品ge2手佬吧
作者: henry941025    時間: 15-7-2008 13:21
有人話戀雪d人開始見低lv過自己ge人即打
.....淆.....唔敢入天女

百日,你仲有冇用 666_1
作者: 牡丹靈姬    時間: 15-7-2008 14:20
做咩呢個POST又升返上黎=-=
一陣又引起罵戰呀!!
作者: 另一個百日祈禱    時間: 15-7-2008 20:56
#16   你係邊個....666_1   依個ACC  入左殿堂拉....(其實係舊年2月比人昆左)
     好一個60LV法C   果時傻輝 高我3LV JA....唉---唔好提
   你一定係好老既老手-.-
作者: henry941025    時間: 4-8-2008 21:57
百日,你唔記得我呢個kai子好正常...個名太kai...
hyiskai.......太kai la......曙光1用個名用到而家
作者: 豬BE    時間: 4-8-2008 22:50
下-.-WHO話戀雪D人見到低LV過自己既人就打-口-...........????
咁恐怖-.-
作者: 山崎卍    時間: 5-8-2008 02:45
右係宜d post= =
點解咁無聊
作者: 牡丹靈姬    時間: 5-8-2008 04:16
做咩又推返上黎~~~~
牛油B真係慘...
作者: .小夜﹏    時間: 5-8-2008 10:23
比人推番上寸~~等等有嘈
作者: 牛油    時間: 5-8-2008 18:20
嘩..
成個月前GE POST都拉埋上黎-口-
邊個咁中意吊野?
作者: 山崎卍    時間: 5-8-2008 19:50
係咩@@
我見未鎖post@@
以為新野=3=
作者: 牛油    時間: 5-8-2008 19:52
==
成個月前了
唔知比邊個吊==

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2