樂古Nakuz

標題: 【某大團搶場証據】新增該團高層冇腦回應! [打印本頁]

作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 00:02
標題: 【某大團搶場証據】新增該團高層冇腦回應!
2008年7月26日晚上
丹丹同幾個組員同打一個場
之後,某大團既戰黎單挑我地
仲用爆閃神弓∼∼(呢個叻過琴日果個冰劍,不過一樣都係賤人
佢扮人不在,不過就不停係交易頻出字做生意
叫佢走佢唔走,之後仲叫我地咪搶做賊喊賊呢一招真高明
丹丹已在交易頻及公用頻講左好多次(請看下圖)但等待多時也得不到回應
我地點都唔信呢個對於曙光的大團,不會冇一位團員在SER3

作者: xdxdlam    時間: 27-7-2008 00:04
e個團d人超勁lo
搶人場仲要係度話「咪搶!」
大條道理黎搶場..唉...........
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 00:12
-0-"
點解丹日日都比人搶場咁型= =
作者: xdxdlam    時間: 27-7-2008 00:37
喂呀...沉晒底
幫丹丹推返上去先
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 00:43
有冇人答到我點解丹丹日日比人搶場=V=?
作者: 段恨逆天    時間: 27-7-2008 00:49
佢地睇丹兄好恰掛= =
見女就恰!
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 01:05
點解大團人唔入黎=0=?
作者: malonelee    時間: 27-7-2008 01:10
1P1 咪又係死 癈人 先要搶人場
作者: 俗長    時間: 27-7-2008 01:11
我細細個果陣父母教我:唔好蝦女人
作者: 段恨逆天    時間: 27-7-2008 01:14
我細細個個陣父母教我:唔好唔恰柒長
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 01:14
天....E個可能係一個原因A_A"
丹....可能人地未睇到
馬生...冷戰D= =
長...搞事的
作者: 俗長    時間: 27-7-2008 01:20
長...帥氣的.可以嗎......?成日話我搞事,大家針對我!
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 01:21
=0="""
OKOK= =亂事...
作者: 俗長    時間: 27-7-2008 01:22
老老實實- -除左可以呃分之外.....
點解我地唔晌msn傾呢=_______=?
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 01:23
長有幾時唔係搞事的=-=?
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 01:23
其實我都想講= ="
搞到扯開晒話題= =
作者: 段恨逆天    時間: 27-7-2008 01:26
扯!!!!!!!!!!
天气冷的让人生闷气
火气我沮丧的很生气
空气太糟需要有氧气
太多假义气一想就气

敲门敲敲门
基本礼貌叩要先问
离开也不随手关灯
生活习惯真有够混
敲门敲敲门
简单动作叩也不等
你看来虽不像坏蛋
但做事做人却很蠢

你像一团沼气
影响我的士气
损我的英气又那么神气
说话的语气
败坏了风气
我不想为你为你白花了力气
那么会扯去扯铃
扯多你就会上瘾
扯你最善变的表情
我的解释请你务必要听
那么会扯去扯铃
却扯不出个命运
扯你最善变的表情
嘿你这样说我有一点伤心
不停犯错
不停推拖
养了一堆籍口等它成熟
前一秒说是朋友
后一秒诬赖我

别再跟我哈啦
我不是个傻瓜
说谎就要付出代价
是应有的惩罚
别再跟我哈啦
你被当成笑话
自己造成的那尴尬
我也没有办法
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 01:26
天唔好扯啦= =""""
作者: 段恨逆天    時間: 27-7-2008 01:28
你又叫扯! 扯左你又叫我唔好扯 唔扯你又叫返我扯 你想唔想扯先
作者: 俗長    時間: 27-7-2008 01:29
其實本人一向比較正經~你地都誤會了..
再見了各位......我今晚呃了好多分,係時候收手,怕有報應
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 01:30
NONONO...我話我地搞到扯開話題姐~"~
不如我開個POST叫"一桃園一 非主流 吹水POST"LO= =
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 01:34
你又叫扯! 扯左你又叫我唔好扯 唔扯你又叫返我扯 你想唔想扯先

呢句我睇左2次,笑左好耐~WEAKAKAKA!!!![[yoyo_178]]
作者: 段恨逆天    時間: 27-7-2008 01:40
長 都怕有報應了 岩岩睇左鬼來電 我淆青 a_a
(呃貼中)
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 01:55
丹,果句都OK GE= ="
係天先諗到...
姐係咩野報應= =?
作者: =影=    時間: 27-7-2008 02:00
樂古已經冇王管...
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 03:09
3點幾,訓LU∼
聽日睇下周小朋友仲有D咩(歪)理論先∼∼
佢真係『字字珠(豬)機』呀!!
仲有,加多句先,要死撐就黎呢邊,唔好匿係人地個唔關事既POST講呢邊既事!謝!!
作者: 雪米兒    時間: 27-7-2008 03:41
原帖由 牡丹靈姬 於 27-7-2008 03:09 發表
3點幾,訓LU∼
聽日睇下周小朋友仲有D咩(歪)理論先∼∼
佢真係『字字珠(豬)機』呀!!
仲有,加多句先,要死撐就黎呢邊,唔好匿係人地個唔關事既POST講呢邊既事!謝!!

歪理?
我夠覺得你講既係歪理
咁你又講
的確係你可以搵假人證
屈人地搶你場嫁啵
可以係你冇場打怪而成機屈人啵
知人口面不知心
唔比你係個D屎忽痕
食飽飯冇屎痾既人咩?
仲有乜野周小朋友
你好大咩?
七老八十?
老姑婆?
有幾字字珠機
我都好想知
仲有POST係比人回
我鐘意回去邊你管到我咩?
仲有乜野冇腦高層回應
我唔見得你有腦得去邊
最有腦咪打機
POST相
做埋D無聊弱智既野
打機當飯食呀笨
賤丹廢姬

作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 03:53
原帖由 雪米兒 於 27-7-2008 03:41 發表

歪理?
我夠覺得你講既係歪理
咁你又講
的確係你可以搵假人證
屈人地搶你場嫁啵
可以係你冇場打怪而成機屈人啵
知人口面不知心
唔比你係個D屎忽痕
食飽飯冇屎痾既人咩?
仲有乜野周小朋友
你好大咩?
七老 ...

咁咪睇下有幾多個人會入黎撐你地囉=0=
搵假証人?即係你都認你係果D食飽飯冇屎呵既人?你唔好唔記得你岩岩都親口講過你做呢D賤格野啵!!
都係既,通常D人係賤格,都會覺得人地同佢一樣~~
仲有,你去邊到回我控制唔到~~我都係忠告姐~~^0^如果一陣真係俾人扣分就唔好啦!!因為果個POST唔關事丫嘛~
估唔到你又真係咁緊張...身有屎?丫...唔記得你係冇屎呵果班人TIM...唔好意思!!
冇屎呵好大件事!搵個醫生睇下,可能係你身體機能出現問題呀!我真係介紹唔到你啦,因為我係有屎呵的,我身體機能係正常的!
通常冇屎呵要插屎侯放D屎出黎...E......臭呀...>"<

作者: 雪米兒    時間: 27-7-2008 04:00
原帖由 牡丹靈姬 於 27-7-2008 03:53 發表

咁咪睇下有幾多個人會入黎撐你地囉=0=
搵假証人?即係你都認你係果D食飽飯冇屎呵既人?你唔好唔記得你岩岩都親口講過你做呢D賤格野啵!!
都係既,通常D人係賤格,都會覺得人地同佢一樣~~
仲有,你去邊到回我控制唔到 ...

我好似冇話係我自己
宜家係你一相情願話我係之嗎
我個D唔覺係賤野
但你個D我覺係賤啵
咁得閒回POST打機
不如搵多幾份工做啦
係屋企做廢人
我都搵緊工[[bao_50]]
賤丹廢姬
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 04:11
原帖由 雪米兒 於 27-7-2008 04:00 發表

我好似冇話係我自己
宜家係你一相情願話我係之嗎
我個D唔覺係賤野
但你個D我覺係賤啵
咁得閒回POST打機
不如搵多幾份工做啦
係屋企做廢人
我都搵緊工[]
賤丹廢姬

你冇話係你自己,不過又認自己夾埋人玩老屈,玩完老屈又唔覺得錯,
仲話你呢D唔係賤,不過又覺得我學你,又話我果D係賤,親口認完又話我一相情願覺得你係
你究竟係雙重性格/係雙面人/思覺失調呀??@@
估唔到你唔只呵唔出屎,唔只身體機能有問題...睇黎個腦都幾嚴重下=口="""

你又知我冇野做冇搵工?你係我契弟呀?
仲有,你都只係搵緊咋,學BEBE話齋:五十步笑百步~~~KAKAKA~~~^口^
再者~回POST打機就係廢人?咁你又回我POST?
呵唔出屎+個腦唔健全的『雪米兒~~』(因為你有病同缺陷,我地身為正常人唔會話你廢既~)

作者: 雪米兒    時間: 27-7-2008 04:18
原帖由 牡丹靈姬 於 27-7-2008 04:11 發表

你冇話係你自己,不過又認自己夾埋人玩老屈,玩完老屈又唔覺得錯,
仲話呢D唔係賤,不過又話我學你果D係賤,親口認完又話我一相情願覺得你係
你究竟係雙重性格/係雙面人/思覺失調呀??@@
估唔到你唔只唔出出屎,唔 ...

賤丹廢姬
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 04:19
都係訓先=-=要嘈就自己係到嘈飽佢~
費事一陣又話我潛水,你知啦,個腦唔健全真係咩都會諗得出講得出~
我的正常身體機能要訓~
明天再會呵唔出屎的人吧!!早抖
作者: 雪米兒    時間: 27-7-2008 04:51
原帖由 牡丹靈姬 於 27-7-2008 04:19 發表
都係訓先=-=要嘈就自己係到嘈飽佢~
費事一陣又話我潛水,你知啦,個腦唔健全真係咩都會諗得出講得出~
我的正常身體機能要訓~
明天再會呵唔出屎的人吧!!早抖

你就痾唔出= =
我身體機能正常過你
腦仲健全過你
你係唔係自己痾唔出話落人地到呀
依D叫 外射作用 心理學有講解
可能係你腦唔健全
唔想比人知就話落我到
我都好慘姐
做左你隻代罪羔羊
賤丹廢姬
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 07:13
樓上~
得啦,你點講都好啦=0=
言無論次果個始終係你^口^
一時又話夾埋人黎玩老屈,果D人係食飽飯等屎呵
不過又自己一早走黎自爆:『自己成日同班朋友仔夾埋屈人』
之後又話你果D冇錯唔係賤,不過又覺得我學你,我果D就係賤
最後仲話我只係一相情願...=口=精彩!!!
作者: uk138    時間: 27-7-2008 07:32
因為丹丹冇我甘樣一個臂灣有強而有力架男人保護, 所以成日俾人拾!!!

^___________________________________________^

呢掛冇左幫1 我停左係54lv 冇玩了!

悶死人!!!

有興趣加我左好友請加我msn:nono_swiss@msn.com
作者: uk138    時間: 27-7-2008 07:38
丹丹 你唔好成日同呢d人吵,,,,,,,,,,,,,,,,嬲太多變唔亮...我地班男子點算??
作者: 玄影    時間: 27-7-2008 09:34
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 09:38
肥影收聲= =
E家周圍都危險= =
我地都係唔好發表任何野住= =
一陣自己都傷埋咪死= =
作者: 段恨逆天    時間: 27-7-2008 10:37
原帖由 雪米兒 於 27-7-2008 04:51 發表

你就痾唔出= =
我身體機能正常過你
腦仲健全過你
你係唔係自己痾唔出話落人地到呀
依D叫 外射作用 心理學有講解
可能係你腦唔健全
唔想比人知就話落我到
我都好慘姐
做左你隻代罪羔羊
賤丹廢姬

其實你講人地廢個時有冇諗過自己= =?? 技術 LV <---邊樣夠?
仲有係我角度黎睇 我理得佢係咪講緊歪理 仲之丹兄講得過就係道理
作者: 豬BE    時間: 27-7-2008 10:47
丹兄@_____@天真係識擦鞋-3-
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 10:50
天妹= =""""
咁樣講有d唔太好= =
作者: 鬼乂    時間: 27-7-2008 11:20
丹@@ 算啦 唔好嘈咁多~~
人地係要保護自己個團聲譽冇計
實會搵d野話你屈架喇

不過經過呢件事 大家都睇得出某人講野係幾咁唔正常a_a
作者: 玄影    時間: 27-7-2008 11:29
作者: xdxdlam    時間: 27-7-2008 11:52
不如下次拍埋片黎證明= =
拎圖又話屈= =
咁拍條片post上黎...5會係屈掛?
作者: malonelee    時間: 27-7-2008 11:52
標題: 回復 35# 的帖子
你當我死GA ? 我老婆搞唔掂我先出場丫嘛!
宜家佢1個都掂晒啦...對付呢D冇腦既人唔好唗咁多人力=-=
留力升LV好過~~~
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 11:54
= =
lam豬....點拍片牙= ="
作者: xdxdlam    時間: 27-7-2008 12:00
原帖由 牛油 於 27-7-2008 11:54 發表
= =
lam豬....點拍片牙= ="

你5係話比我聽你5識拍片ga ma
有個程式係係game度可以拍片ga
下載link : http://www.sendspace.com/file/fhk6x0

用法 :
發現很多人的問題是把 REP 製成影片,我就來為大家解說吧。

必備軟體:Fraps錄影軟體

硬碟空間:3G 以上。
註:3 分鐘需消耗 2G 以上的容量,需要壓縮來將檔案大小縮小。
  畫質較好的會縮小到 20MB 左右。

步驟說明:1﹥音量控制→內容→錄音的地方選取【單聲道語音】。點我看圖
     2﹥開啟Fraps。點我看圖
     3﹥回到遊戲中播放REPLAY。
     4﹥到了你想要錄的地方,按你設定的錄影熱鍵(預設F9)開始錄影。
     5﹥數字會變成紅色的。
     6﹥按錄影熱鍵(預設F9)停止錄影。這邊就算路完成了,再來是將影片壓縮。
     7﹥開啟Windows Movie Maker。(XP有內建在附屬應用程式)
     8﹥按檔案→匯入至集合。
     9﹥將檔案拖到【視訊】。點我看圖
     10﹥按檔案>儲存電影檔案。
     11﹥到了下圖的地方,點選【顯示較多選項】。點我看圖
     12﹥最佳檔案大小,可以調整你要的影片畫質。

這樣就完成了(轉貼巴哈)

p.s可以上傳係youtube/yahoo影片
或者將佢壓縮,上傳係一d上傳空間度,例如sendspace

作者: 牛油    時間: 27-7-2008 12:11
哦= ="
我以為曙光拍lo= =
不過佢黎到搶場你先拍都好難睇係佢搶你場
作者: xdxdlam    時間: 27-7-2008 12:20
原帖由 牛油 於 27-7-2008 12:11 發表
哦= ="
我以為曙光拍lo= =
不過佢黎到搶場你先拍都好難睇係佢搶你場

可以係上緊game果陣拍ga = =
我試過...不過係關果個程式果陣..會彈game
作者: 牛油    時間: 27-7-2008 12:41
哦....不過佢黎到果陣你先拍都好似影唔到d咩= =
同埋3分鐘2GB= ="
作者: 段恨逆天    時間: 27-7-2008 12:55
原帖由 豬BE 於 27-7-2008 10:47 發表
丹兄@_____@天真係識擦鞋-3-

我第一次見人講高LV擦低LV鞋= = 見識真高呀
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 14:48
OK=0=  我自認低LV=口=""
作者: 牡丹靈姬    時間: 27-7-2008 14:56
原帖由 xdxdlam 於 27-7-2008 12:20 發表

可以係上緊game果陣拍ga = =
我試過...不過係關果個程式果陣..會彈game

算啦牛油,LAMLAM
佢地之前夠話如果有証據就不妨PO相做証明
宜家我人証物証都有晒,佢就話相係証明唔到D咩,仲話我搵人黎扮人証玩老屈=0=
之前呢個團唔係好『聲勢浩大』咖咩?!宜家做咩?真係大難臨頭各自飛??
連曲奇都要匿係老鬼個POST先敢出聲,條女就上黎語無論次...仲自認成日夾埋玩老屈...
一陣我地拍埋片佢都可以話條片係假啦!
睇見呢個團有D咁既高層...真係陰公!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2