樂古Nakuz

標題: 版主快d扣我分 件豬扒好q煩 重要系到死雞撐飯蓋 [打印本頁]

作者: shun627    時間: 7-8-2008 13:32
作者: 牡丹靈姬    時間: 7-8-2008 13:57
原帖由 shun627 於 7-8-2008 13:32 發表
成條事就系咁  我團個okok....系天女俾76lv傻仔破月打
我50lv賊仔  我去幫拖  之後你團個72戰老媽..... 入來打我
佢咩人都唔打就系打我  系唔系你地團同夜血有仇
之後又來個65lv實希  又來打我     (講明我無打人先)
入得天女俾人打正常   但系次次都系佢地打我就唔正常
咁樣唔正常了  系撩打     我叫人來佢地又走   好似專蝦低lv
我密個實希叫你來天女打  佢就小7
問佢點解打我  佢就話fd叫  試問我咁低lv50lv  你地大團
唔洗圍我  +上我賊仔幾下死  走唔到     
你地想+強個團都唔洗亂收d垃圾   
d垃圾見低lv蝦  高lv就走  
亂收垃圾只會系得一刻強大  永遠臭名

粗口同音字??嘩!!!要封POST同禁言咖啵~~~

其實樓主你呢一條事....我真係唔多明你想講乜=0=
作者: 豬BE    時間: 7-8-2008 14:24
我明明地- -
好似話佢係天女冇打人
但係比破月  實希  老婆咩咩好LOVE U打-.-
仲講D 粗俗既言語
想請問非主流既高層  佢/夜血  有咩得罪你地

應該係咁上下-.-
作者: 玄影    時間: 7-8-2008 16:44
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 7-8-2008 17:38
丹: 佢原本ge文係咪你引用個篇文咁

如果係就要扣樂點。
作者: shun627    時間: 7-8-2008 18:40
作者: 玄影    時間: 7-8-2008 19:04
作者: shun627    時間: 7-8-2008 19:05
作者: shun627    時間: 7-8-2008 19:08
作者: 玄影    時間: 7-8-2008 19:09
作者: shun627    時間: 7-8-2008 19:14
作者: 牡丹靈姬    時間: 7-8-2008 19:23
原帖由 百日祈禱﹏。 於 7-8-2008 17:38 發表
丹: 佢原本ge文係咪你引用個篇文咁

如果係就要扣樂點。

係呀百日,佢原本真係有果2個字
仲有佢8#同9#重帖,唔該你快D做野=-=
作者: 玄影    時間: 7-8-2008 19:26
作者: shun627    時間: 7-8-2008 19:41
作者: 牡丹靈姬    時間: 7-8-2008 19:50
原帖由 shun627 於 7-8-2008 19:41 發表
唉  算  我低lv  我唔夠人地打
sor  非主流既人  
76lv戰打50lv賊   你地團72+65lv幫拖打我  系岩既
點講都系幫呀哥同幫團友    咁我都好光榮50lv要都76+72+65lv戰圍我先得
影哥唔好意思令你發火    影哥我對升l ...
唔該  版主  鎖帖

另外事  版主唔好意思  不自覺打左粗口  但我改左   你要扣分就扣
重有  有人系本帖回復d與本帖無關既野  依d洗唔洗扣分咖

有咩??邊個?
百日快D黎扣分啦,我宜家做左良好公民!舉報你知呀∼
樓主佢爆粗加重帖,要扣幾多?
作者: 玄影    時間: 7-8-2008 19:51
作者: shun627    時間: 7-8-2008 19:58
作者: liukit12345    時間: 7-8-2008 20:01
我黎幫手打佢地  打死左佢地1次就淆曬  一黎到就見到葉比人圍

[[onion_67]] <-------葉個時比人打個樣

重有  牡丹靈姬要話人   就用報告啦  呃po??  定係火上油呀  
講冇關主提既事  唔洗扣分嫁??

作者: 豬BE    時間: 7-8-2008 20:41
LIU= =咩叫火上牛油????????????????

樓主吾好咁灰了...
我都成日比人打-.-
作者: 牡丹靈姬    時間: 7-8-2008 22:12
唔該你地睇清楚出面
宜家百日講到明回帖+0分
樓主條氣唔順咪叫百日扣埋我分囉
我都想睇下佢今次扣我分用咩理由
如果佢用『文不對題』我想問:我都係引用返你呢個POST既文
又點『文不對題』呢??

仲有,我第一個CM係引用你本文
第二個CM係引用百日問我既問題
第三個CM係引用你既回帖
如果以上果3個CM都算『文不對題』百日都唔會扣我分.佢之前講到明:扣都係扣拉開話題果個
更何況我都係引用你地既野,如果佢咁都扣我分,佢自己都要扣埋囉
呢個只係第4個CM,不過我回應返你地既CM,唔算文不對題掛,如果咁都算,我諗你地既中文水平...超掂[[yoyo_178]]

作者: shun627    時間: 7-8-2008 23:38
作者: liukit12345    時間: 8-8-2008 09:55
be  打得牛油先 打錯姐= =  係油

人地火緊你重要開po  係都唔好係到回po  左下有個報告  你e家火上加油??

葉  講得好  我十卜你
作者: 豬BE    時間: 8-8-2008 10:17
哥哥吾好屈我= =
我係神奈 但係D人入泥如果吾打我  我都吾會打人- -
你發嬲-0-吾好話哂神奈咁多人-0-
個時佢地仲有玩  個個都升LV-.-
係得幾個吾中意升LV既人日日係天 女HEA(有我份~"~)
作者: 牡丹靈姬    時間: 8-8-2008 10:28
原帖由 豬BE 於 8-8-2008 10:17 發表
哥哥吾好屈我= =
我係神奈 但係D人入泥如果吾打我  我都吾會打人- -
你發嬲-0-吾好話哂神奈咁多人-0-
個時佢地仲有玩  個個都升LV-.-
係得幾個吾中意升LV既人日日係天 女HEA(有我份~"~)

由得佢啦BE~~百日會好快做野咖啦~
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 8-8-2008 10:36
依家即做,囧。
有排扣-.-有排做= =
作者: 豬BE    時間: 8-8-2008 10:38
我係良好市民= =吾好扣我-.-
作者: 牡丹靈姬    時間: 8-8-2008 10:42
原帖由 百日祈禱﹏。 於 8-8-2008 10:36 發表
依家即做,囧。
有排扣-.-有排做= =

百日,我想問,佢挑釁其他會員,嚴重爆粗,人身攻擊同有意引起罵戰...
使唔使禁言?
作者: 百日祈禱﹏。    時間: 8-8-2008 10:42
依家好似扣唔到樂點,扣評價==
作者: 牡丹靈姬    時間: 8-8-2008 10:43
評價=0=?????
作者: 段恨逆天    時間: 8-8-2008 10:45
請問 我可以攪事嗎?????
作者: 牡丹靈姬    時間: 8-8-2008 10:49
原帖由 段恨逆天 於 8-8-2008 10:45 發表
請問 我可以攪事嗎?????

你仲搞∼∼∼係咪厭件事搞得唔夠大∼(丹丹又偷笑中KAKAKA)
搞啦搞啦∼∼

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2