樂古Nakuz

標題: 終於查到sky係第幾手同埋其他野- - [打印本頁]

作者: 魔。﹏。王    時間: 1-9-2008 22:15
標題: 終於查到sky係第幾手同埋其他野- -
去圖

作者: xdxdlam    時間: 1-9-2008 22:30
先生..佢成日都話佢自己係仙人ga la
有邊次聽5到佢係咁講?
n年前佢無la la密我叫我去雪轉睇黑龍..我問佢係邊個..佢夠答我係龍輝仙人la...
不過我真係5多信佢係仙人lo...
作者: 玄影    時間: 2-9-2008 00:10
作者: 豬BE    時間: 2-9-2008 07:47
不過我有個問題- -...我呢..絕對吾識  咩咩仙人-.-
但係見到SKYBOY  佢會叫我BE姐架BO-.-''
~___~
作者: 牡丹靈姬    時間: 2-9-2008 09:52
BE你咁出名=-=
你唔識人,人地識你有咩出奇...
作者: 豬BE    時間: 2-9-2008 13:14
吾係呢個問題-.-  姐係仙人  咁高LV-.-
我又未同過佢講野
但係SKYBOY好似  好了解我咁- -可以同我傾計-.-
作者: .小夜﹏    時間: 2-9-2008 15:05
我侮時玩緊..佢無啦啦講問我借400m
跟我no..佢講我係仙人..跟住我o哂<<有咩可能係仙人呀
作者: 牡丹靈姬    時間: 2-9-2008 16:03
[quote]原帖由 豬BE 於 2-9-2008 13:14 發表
我又未同過佢講野
但係SKYBOY好似  好了解我咁- -可以同我傾計-.- [/quote

BEBE唔好俾佢呃到>"<
佢個個都扮晒FD咁...如果唔係點昆入手?
佢之前都係咁對我地...
作者: 淚兒    時間: 2-9-2008 17:19
之前d人夠親口問仙人佢有冇放ac啦--
人地仙人親口答冇牙-- 係d低lv先信佢咁傻ja=.=
唔呃都呃左而家講黎冇咩用--
而且佢個sky都係爆反黎的ja-.-
而家比人講到個名臭曬最多未又唔玩 再去爆過人地ac==到時咪又多個人受害-.-
而且果個鼬戎我覺得佢冇可能會放
個ac係佢親手升反黎
我覺得佢講d野係跟本冇可信性=.=
把口生係人地身上  人地點講我地都阻佢唔住 聽過了咪算lo=.=
唔好真係信-- 佢吹咪由得佢吹lo=.=反正佢都吹得唔係好耐啦--
大家咁唱法 唔使幾耐佢一定唔會玩曙光lo我覺得(因為係無立足之地)=.=~
作者: .小夜﹏    時間: 2-9-2008 17:35
如果你個日同人放ac同人面交..咁佢曾點....
作者: 豬BE    時間: 2-9-2008 17:59
原帖由 牡丹靈姬 於 2-9-2008 16:03 發表
[quote]原帖由 豬BE 於 2-9-2008 13:14 發表
我又未同過佢講野
但係SKYBOY好似  好了解我咁- -可以同我傾計-.- [/quote

B ...

-口-原來係咁-0-...
我會小心._.''
作者: 牡丹靈姬    時間: 2-9-2008 18:30
原帖由 淚兒 於 2-9-2008 17:19 發表
之前d人夠親口問仙人佢有冇放ac啦--
人地仙人親口答冇牙-- 係d低lv先信佢咁傻ja=.=
唔呃都呃左而家講黎冇咩用--
而且佢個sky都係爆反黎的ja-.-
而家比人講到個名臭曬最多未又唔玩 再去爆過人地ac==到時咪又多個人受害-.-
而且果個鼬戎我覺得佢冇可能會放
個ac係佢親手升反黎
我覺得佢講d野係跟本冇可信性=.=
把口生係人地身上  人地點講我地都阻佢唔住 聽過了咪算lo=.=
唔好真係信-- 佢吹咪由得佢吹lo=.=反正佢都吹得唔係好耐啦--
大家咁唱法 唔使幾耐佢一定唔會玩曙光lo我覺得(因為係無立足之地)=.=~

基本上,我都AGREE你既說話
不過冇人話鼬戎放左AC,宜家係講緊SKYBOY係鼬戎爆返黎的
更何況,親手升返黎唔代表唔會放
如果唔係,呢隻GAME邊有咁多AC收?(冇人放AC咁D人點收AC)??

加上,唱佢,佢冇立足之地係在於SKYBOY呢個AC
好耐之前佢鼬戎個AC咪一樣俾人唱,佢宜家先唔ON呢個AC之嘛(之後咪昆左SKYBOY返黎囉)
SKYBOY都係一樣,俾人唱咪又爆多個AC黎搵食囉
作者: 淚兒    時間: 2-9-2008 18:45
樓上 的我都同意你講的野[[bao_17]]
但佢都會有朋友ma 佢一定會話比佢dfd知 佢係邊個=0=(+上佢咁鍾意曬命的性格 超過50%機會係會講lo我覺得=-=")
如果佢玩咩ac都比人唱 又比人話  都冇咩心機玩落去啦-0-"(除非佢真係耐性非凡lo=.=)

作者: 牛油    時間: 2-9-2008 18:53
佢一向話自己係仙人架啦==
作者: 牡丹靈姬    時間: 2-9-2008 20:22
標題: 回復 13# 的帖子
樓主好明顯係佢朋友囉~
你果50%唔使估啦,樓主個POST証明左俾你睇^0^
作者: 魔。﹏。王    時間: 2-9-2008 21:24
標題: 回復 15# 的帖子
其實我都比佢呃左小小野,不過佢都送左粒仙丹比我先5嬲佢= =
作者: .小夜﹏    時間: 2-9-2008 22:04
幻野...之前比佢昆左把冰刀呀...
作者: 定門    時間: 3-9-2008 13:30
我琴日先問完仙人 -.-
佢一聽到我話skyboy話佢係仙人
即刻:叫佢扑x啦=_=
作者: 牡丹靈姬    時間: 3-9-2008 13:34
鬼鬼叫仙人上黎呢POST睇下丫嘛~~
作者: xdxdlam    時間: 3-9-2008 14:22
原帖由 定門 於 3-9-2008 13:30 發表
我琴日先問完仙人 -.-
佢一聽到我話skyboy話佢係仙人
即刻:叫佢扑x啦=_=

咁姐係skyboy講ge野係假ge=0=?
作者: 豬BE    時間: 3-9-2008 14:27
肯定假啦= =''
信一成  都死-0-''
作者: xdxdlam    時間: 3-9-2008 14:40
原帖由 豬BE 於 3-9-2008 14:27 發表
肯定假啦= =''
信一成  都死-0-''

突然想知樓主係報左錯ge料...佢會點回應..
亦有d想知個skyboy比人知佢5係龍輝仙人..佢又會點回應- -
作者: 豬BE    時間: 3-9-2008 14:45
我覺得 SKYBOY  吾會回應=.=
邊有人偷完野話自己係賊-口-....
作者: 牡丹靈姬    時間: 3-9-2008 14:51
又多個淆潛的SKYBOY~~
作者: xdxdlam    時間: 3-9-2008 14:53
原帖由 豬BE 於 3-9-2008 14:45 發表
我覺得 SKYBOY  吾會回應=.=
邊有人偷完野話自己係賊-口-....

但係樓主呢- -
我見樓主好小會回應e個帖..e+佢報d料係錯ge..係度誤導人..(樓主不喜勿打我)
作者: 魔。﹏。王    時間: 3-9-2008 15:17
其實我係抱住幫娟報仇既心態,至於係咪真我冇興趣研究
作者: 牡丹靈姬    時間: 3-9-2008 15:51
原帖由 魔。﹏。王 於 3-9-2008 15:17 發表
其實我係抱住幫娟報仇既心態,至於係咪真我冇興趣研究

我從你POST既TOPIC同內容...
真係少少都FEEL唔到你係有一個幫絹報仇既心態囉=-=
反而我覺得你係為左幫SKY澄清佢係仙人,先開呢個POST...

我相信大部份人都同我一樣,有個咁既感覺...
作者: 魔。﹏。王    時間: 3-9-2008 16:02
標題: 回復 27# 的帖子
@@ 咁5係可以點姐= ="
作者: 玄影    時間: 3-9-2008 21:18
作者: 娟xd    時間: 3-9-2008 21:28
-.-"輝係==??
作者: 25686034    時間: 3-9-2008 21:38
標題: 我係真正龍輝仙人
唔好信SKY講野阿,信佢一成都死得啦, SKY<~~~~~~╭∩╮.\ /.╭∩╮
有咩唔該有咩事請密我本人龍輝仙人 ^0^
作者: 娟xd    時間: 3-9-2008 21:50
哈囉!!佢都昆過你!!慘~~~~鳴鳴鳴
作者: xdxdlam    時間: 3-9-2008 21:59
原帖由 牡丹靈姬 於 3-9-2008 15:51 發表

我從你POST既TOPIC同內容...
真係少少都FEEL唔到你係有一個幫絹報仇既心態囉=-=
反而我覺得你係為左幫SKY澄清佢係仙人,先開呢個POST...

我相信大部份人都同我一樣,有個咁既感覺...

對耶~我都覺..
幫絹報仇既心態...我諗樓主真係用錯方法了!
幫人報仇而開依個帖...幫唔到之餘仲誤導左人~
原帖由 25686034 於 3-9-2008 21:38 發表
唔好信SKY講野阿,信佢一成都死得啦, SKY

@@
真係龍輝仙人本人@@?
作者: 玄影    時間: 3-9-2008 22:01
作者: 玄影    時間: 3-9-2008 22:02
作者: xdxdlam    時間: 3-9-2008 22:17
原帖由 玄影 於 3-9-2008 22:01 發表
娟娟真係傻==
佢冇昆過佢
不過sky呢~
佢用龍輝仙人個名黎呃人姐嗎!~
岩岩個野就係龍輝仙人(佢好好人xd~有乜事曙光搵佢84lv)(唔好講我講的)
就係甘~娟冇上msn呢咩==
我e幾日病左唔上呢~我off啦~
訓先你地都早d ...

不過其實e+個skyboy點講佢係龍輝都冇用,,
個個都知佢係吹水ge...
另外你話5好係你講..但係你個論壇ac名幫你講左你係邊個- -
同埋你病左..就早d休息la~
作者: 定門    時間: 3-9-2008 22:55
仙人黎左^0^哇卡卡

作者: 叛逆卍蝦仁    時間: 4-9-2008 22:57
5G邊個打邊個--
有D感覺係同一個人==
自己YY..
唔知係唔係=-=[[bao_40]]
作者: 另一個百日祈禱    時間: 14-9-2008 23:04
如果我acc仲係到我都80左好耐
龍輝仙人我識 之前打過交
但成日同佢升 (60-7x)   佢好nice架.....
我覺得舍skyboy柒頭係x戒.....佢成日昆人...
之前想屈我acc屈唔到
作者: 牡丹靈姬    時間: 15-9-2008 00:10
唔昆人點搵食<~佢琴晚同我講的^0^
我鍾意呢句,影左佢做WALLPAPER~KAKAKA
作者: xdxdlam    時間: 15-9-2008 01:11
原帖由 牡丹靈姬 於 15-9-2008 00:10 發表
唔昆人點搵食

係...e句野我果陣都有見到
不過我冇影到

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2