樂古Nakuz

標題: 本人玄影∼以後退出曙光∼ [打印本頁]

作者: 玄影    時間: 7-9-2008 19:50
作者: 匿名    時間: 7-9-2008 19:57
標題: 回復 樓主 的帖子
曙光多你一個唔多小你一個唔小,89078
仲有係唔係2手自己知啦(月之使)
之前聽你講話放AC,之後又係天女度話你係娟,唔知你想點
係扮丫,定真係2手自己知啦a____a
仲有你所講既0N DOG仔係唔係你?我睇你都幾似嫁
咁多野講做咩姐,唔玩咪唔玩lo,咁多野嘈,冇人會掛住你嫁b0r
你晒氣ok?
作者: 玄影    時間: 7-9-2008 20:00
作者: 玄影    時間: 7-9-2008 20:04
作者: 玄影    時間: 7-9-2008 20:06
作者: 匿名    時間: 7-9-2008 20:14
標題: 回復 5# 的帖子
你跟本就係on9,屈都唔洗屈啦
咁多野講做咩?_?唔like咪再上天女打過lo
作者: 玄影    時間: 7-9-2008 20:46
作者: 肥ying=]    時間: 7-9-2008 20:56
刪字-口-"

作者: 豬BE    時間: 7-9-2008 22:26
開D咁既PO._.有品得去邊~_~?
作者: 牡丹靈姬    時間: 7-9-2008 22:54
[quote]原帖由
作者: xdxdlam    時間: 7-9-2008 23:08
原帖由 牡丹靈姬 於 7-9-2008 22:54 發表

月之使???

其實我想講,話放AC,唔一定會放得出...
我同大月晴晴夠日日都放AC啦,冇人收咪自己升住先囉
乜你覺得話過放AC,就一定放得出?

仲有,佢係天女話自己係娟,咁我日日都開馬龍個AC話我係丹丹啦=-=
又 ...

其實我想問下玄影同月之使+「2手」有乜關係= =?
作者: 快樂仔仔    時間: 7-9-2008 23:20
唔知ar = =sor 估friend
作者: 牡丹靈姬    時間: 7-9-2008 23:50
LAMALM=-=我都好想知...
要問返果個【南南】冇啦啦又扯去月使到...都唔知想點

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2