樂古Nakuz

標題: Gameone《光線飛車》12月革命預告 [打印本頁]

作者: player000000    時間: 30-10-2009 21:48
標題: Gameone《光線飛車》12月革命預告

好消息 ^0^~準備又多人玩返lo,仲要係好多好多 ^v^

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nCFHi3bULas&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nCFHi3bULas&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

官方終於有正式公告

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3783041&extra=page%3D1
真白羊 發表於 2-11-2009 15:59

作者: fuontom    時間: 30-10-2009 21:52

not thing see
自己安慰自己?
作者: NuclearAsh核灰    時間: 30-10-2009 21:52
個人唔覺有任何信心可言.____."
作者: jeff0109    時間: 30-10-2009 21:53
無咩野睇   不過幾好  多謝 樓主
作者: 紅彗星    時間: 30-10-2009 22:04
睇唔出個預告有咩暗示-.-
作者: matthew245    時間: 30-10-2009 22:08
唔係好明囉.____."
播番d舊片想點.__."?
想呃p0st是吧?
作者: 真白羊    時間: 30-10-2009 22:26
依個宣傳片睇過
不過真係唔知佢革命既主題~
如果...個晝面變成咁正, 又真係唔錯
作者: player000000    時間: 30-10-2009 23:09

2樓同6樓:
唔該將你地果兩對雞眼登大d ! 睇清楚 !!!

先2樓:
冇野睇 ??? 最後果個日期咩黎 ? 你自己唔識分析 ? 唔識分析就咪亂出聲啦,小心比人笑呀 !

再到6樓:
舊片 ? 請問你幾時見過呢段片呀 ? 作大都作好d啦,片兩日前先比人放上去咋 !
仲有,最後果到話今年年底12月先大革命,好明顯段片係新架啦 !
4樓果位,你講野又唔用腦 ??? 呃post ? 有咩用 ? 用黎買起你 ? 唔該你講野前,又用下腦啦

唔該之後回post果d人,唔好再好似2樓同4樓果兩位膠人咁硬膠膠 !
睇清楚同諗清楚先好回post ! 唔該晒 !

作者: 乂超廢的我乂    時間: 30-10-2009 23:17

對呢隻game的評語:

1.gm對隻game o既態度同以前一樣o既話
咩革命都冇用~____~
我真係好想革命革左班gm佢[[onion_04]][[onion_05]]

2.個廣告真係冇咩說服力.___.[唔好打我

3.bug問題太嚴重~12月果時仲有咁多bug=咩革命都冇用x2

暫時只有咁多~___~

p.s:白羊兄不如頂置左呢個post佢
作者: cit棋    時間: 30-10-2009 23:35
我諗 依條片俾唔到d咩信心.....

試問下 有邊個都唔去睇下新野-   -  我怕D人一試NFS 離唔到手-.-"(((恐懼
作者: king56k    時間: 30-10-2009 23:39
段片真係好舊=.=v
作者: SUGAR-BB    時間: 30-10-2009 23:42
對呢隻game的評語:

我真係好想革命革左班gm佢[[onion_04]][[onion_05]]

3.bug問題太嚴重~12月果時仲有咁多b ...
乂超廢的我乂 發表於 2009-10-30 23:17

同意你講1,3既野
希望gm努力攪好隻game,我都想繼續玩落去
作者: player000000    時間: 30-10-2009 23:47
段片真係好舊=.=v
king56k 發表於 30-10-2009 23:39

死佬yan =.= 睇真d先啦

條片係28 October 2009 先放上去架,姐係2日前咋 -.-

你指舊果條片,應該唔係呢條黎架 =.=

對呢隻game的評語:

3.bug問題太嚴重~12月果時仲有咁多b ...
乂超廢的我乂 發表於 30-10-2009 23:17

只係認同你第一個點=.='
作者: volongoto    時間: 31-10-2009 00:50

條片係28 October 2009 先放上去架,姐係2日前咋 -.-

player000000 發表於 30-10-2009 23:47

睇完之後就有一個似曾相識的感覺....
原來車隊網post過....
----------------------------------------------------
韓國光線片
http://raycity.pmang.com/raycity_frame.nwz?mKey=5&sKey=3
--------------------------------------------------------
↑可能韓國ser片...比較lag''↑

應該係韓服官方宣傳片之一.......只不過剪剪貼貼過而...
換湯唔換藥的片...囧''
不過都要多謝你先~
作者: king56k    時間: 31-10-2009 01:18

player000000 發表於 30-10-2009 23:47

佢只不過多左後面寫12月乜乜乜果d咋
作者: matthew245    時間: 31-10-2009 01:22
8樓:
收皮啦唔該.__."
佢cut左出黎咋~
用清楚你個屎眼睇啦唔該=]

唔同日期就新片?
我唔係話日期舊呀柒西~我話片舊呀/0\"
作者: SIUHO``    時間: 31-10-2009 01:52
拗乜鬼~_~又無錢分...O_O
作者: guliesi    時間: 31-10-2009 01:53
其實2面都無錯, 因為e段片本身是舊的韓國宣傳片cut出來,而且hk公測都有出過電視, 不過今次e段是cut左加音樂
作者: deeko88    時間: 31-10-2009 02:27
幾好有廣告
作者: qq118145138    時間: 31-10-2009 08:30
我想知... 同光線一開始個果廣告 有咩分別!!!
作者: player000000    時間: 31-10-2009 08:33
8樓:
收皮啦唔該.__."
佢cut左出黎咋~
用清楚你個屎眼睇啦唔該=]

唔同日期就新片?
我唔係話日期舊呀柒西~我話片舊呀/0\"
matthew245 發表於 31-10-2009 01:22

以下文字有些少不雅,請大家注意 !
我平時都好少打字要打到咁粗魯 @v@

你叫我收皮 ? 我收麥皮呀 ? 你叫我收,係咪你幫我呀 ? 唔係就唔好咁多要求 !
你屎眼又睇到野架 ? 你做到咩 ? 教下我呀 ! 做唔到,亦都咪咁多要求 !
成個傻仔咁 ! 只係識要求,唔識比d行動 !
另外,咩叫[染西] ? 識唔識解 ? 唔識解就咪講啦 ! 人講你又講,又一傻仔行為 !

仲有,打粗口好醒 ? 好威 ? 係人都識打,不過未必要好似你咁硬膠,要打出黎or講出黎 !
例如:你個戇鳩仔,收皮啦,智膠障,生埋你呢d撚樣真係陰鳩公 !
我平時唔打粗口,唔代表我唔識打 ! 係因為覺得打/講粗口都好樣衰,好柒 !
既然你要柒,陪下你lo @v@

ok ! 理性返d ! 回返你條硬膠o的回帖 !
你都識講,cut左 ! 咁對於港服黎講,呢條係咪新片呀 ?
你唔需要答其他,只需要答[係]定[唔係] !
既然呢條片係新片,姐係新宣傳 ! 咁我又點算係你之前講果d呃post呀 ? 請你自己解釋一下 !
作者: 若媛-3-    時間: 31-10-2009 08:45
動畫就當然好睇啦 事實不是這樣!
作者: stupid0879    時間: 31-10-2009 08:49

你估真系又夜晚咩- -不過都有D可能!因為大把時間
作者: paullau000    時間: 31-10-2009 09:04
2樓同4樓:
唔該將你地果兩對雞眼登大d ! 睇清楚 !!!

先2樓:
冇野睇 ??? 最後果個日期咩黎 ? 你自己唔識分析 ? 唔識分析就咪亂出聲啦,小心比人笑呀 !

再到4樓:
舊片 ? 請問你幾時見過呢段片呀 ? 作大都作好d啦,片兩日前先比人放上去咋 !
仲有,最後果到話今年年底12月先大革命,好明顯段片係新架啦 !
4樓果位,你講野又唔用腦 ??? 呃post ? 有咩用 ? 用黎買起你 ? 唔該你講野前,又用下腦啦

唔該之後回post果d人,唔好再好似2樓同4樓果兩位膠人咁硬膠膠 !
睇清楚同諗清楚先好回post ! 唔該晒 !
player000000 發表於 30-10-2009 23:09

SKY又唔駛咁火既....人地唔識英文點可以怪人.......

作者: player000000    時間: 31-10-2009 09:10
SKY又唔駛咁火既....人地唔識英文點可以怪人.......

paullau000 發表於 31-10-2009 09:04

唔知點解 @_@
突然間覺得有人終於識得睇野 !!!

其他人話呢條係舊片=.= 佢地可能..........
但好得意o的係,果位個腦有問題o的人兄(6樓果位傻仔粗口怪),仲要叫我用屎眼睇野=.=
可能佢個腦係patpat到 @v@
作者: 極之拓海    時間: 31-10-2009 10:43
唔知睇D咩?........
作者: 恰吉東爺    時間: 31-10-2009 11:10

你叫我收皮 ? 我收麥皮呀 ? 你叫我收,係咪你幫我呀 ? 唔係就唔好咁多要求 !
你屎眼又睇到野架 ? 你做到咩 ? 教下我呀 ! 做唔到,亦都咪咁多要求 ...
player000000 發表於 31-10-2009 08:33

飲番杯涼茶先...
作者: yikhei1    時間: 31-10-2009 11:30
飲番杯涼茶先...
恰吉東爺 發表於 31-10-2009 11:10

有道理- -
大家咪等下囉- -
作者: 真白羊    時間: 31-10-2009 11:35

你屎眼又睇到野架 ? 你做到咩 ? 教下我呀 ! 做唔到,亦都咪咁多要求 ...
player000000 發表於 31-10-2009 08:33

唔使咁激動, 咁睇過既人唔覺新奇都冇問題既~_~
冷靜 XDDD
作者: c73e74    時間: 31-10-2009 12:04
我想講...
你地嘈咁耐為乜?
你地唔睇9月個更新公告?
官網話12月會出夜晚 呢個係事實 因為我地團的人5月同gm講出夜晚的
信不信由你

呢條片 可以話係比人cut頭cut尾再加料... 又可能係官方cut完條片放左上去 唔放係官網到
得條片唔可以講d咩 總之 12月會出夜晚<
作者: neocheng    時間: 31-10-2009 12:28
先謝謝樓主分享.....套片新又好,舊又好....樓主花時間為大家報導官方消息,已經應該道謝才對!
作者: 乂超廢的我乂    時間: 31-10-2009 16:28
推番呢個咁重要o既post上去先-v-
作者: hou528    時間: 31-10-2009 16:55
感覺係用返之前戈條宣傳片剪接下再加d野上去炸wor
作者: 乂超廢的我乂    時間: 31-10-2009 17:05
33# hou528
冇計la
佢肯出廣告已經好好._____.
(不過佢上次個廣告真係-________- +..... )
作者: ■小nI_*    時間: 31-10-2009 17:32
Give up one more time``
作者: chulikhang    時間: 31-10-2009 18:25
同之前d片冇咩大分別 改左車
作者: yahoo1011    時間: 31-10-2009 23:05
我好想玩....
作者: player000000    時間: 31-10-2009 23:50
先謝謝樓主分享.....套片新又好,舊又好....樓主花時間為大家報導官方消息,已經應該道謝才對!
neocheng 發表於 31-10-2009 12:28

謝 ^0^ 你係一個好讀者 !!!
如果d讀者好似你咁識諗,相信對發帖人都係一種支持,一種原動力,咁先會繼續有更多o的資訊 !

除左多謝你o的道謝,仲多謝返其他支持此post o的人 ! 謝謝 !
作者: c73e74    時間: 1-11-2009 00:27
謝 ^0^ 你係一個好讀者 !!!
如果d讀者好似你咁識諗,相信對發帖人都係一種支持,一種原動力,咁先會繼續有更多o的資訊 !

除左多謝你o的道謝,仲多謝返其他支持此post o的人 ! 謝謝 ! ...
player000000 發表於 31-10-2009 23:50

#30唔該
作者: 謝子-    時間: 1-11-2009 14:50

XD 其實有d咩新野啊XD  唔通係可以向上行XD??
如果部腦勁d就好啦.. d效果其實令到乜咁XD
e+用緊低配置... 都係有d lag  2秒lag1下咁樣...
暴走仲衰-v-..  一開始就lag到包尾XD
架車又冇左反光果d野
真係好慘呀><冇得玩得爽d....(純粹個人感情,請勿惡意批評小弟)
                                     光線game迷上XD
另外+返句多謝[[bao_09]]
作者: player000000    時間: 1-11-2009 15:24
XD 其實有d咩新野啊XD  唔通係可以向上行XD??
如果部腦勁d就好啦.. d效果其實令到乜咁XD
e+用緊低配置... 都係有d lag  2秒lag1下咁樣...
暴走仲衰-v-..  一開始就lag到包尾XD
架車又冇左反光果d野
真係好慘呀> ...
謝子- 發表於 1-11-2009 14:50

其實不嬲都可以向上行架 @v@ 不過要貼住道牆先得

而你話lag果個問題,應該係以下其中一種原因 :
硬件問題:
-你部電腦唔夠勁,例如:CPU,RAM,顯卡,底版,硬碟,網絡卡......
電腦問題:
-你部電話中左毒   (or)
-你安裝太多程式
上網問題:
-你用緊果間上網公司質素差 (or)
-你用緊果個上網plan唔夠你的需要

如果冇記少,應該只係得以上幾種原因 @v@ 希望幫到你
作者: 死夢見    時間: 1-11-2009 15:41
台服果段好睇d
係首歌既MV@_@
作者: 謝子-    時間: 1-11-2009 20:52
41# player000000

多謝晒你=]  好好人
我check左官網個要求....
原來我唔夠2.0GHz
同埋CPU 叫做genuine intel(R),唔知佢有冇Intel Pentium 4咁高a_a
1407mb,夠晒
至於顯卡...
唔識睇
請問點先可以解決呢d問題XD?
作者: Soso20    時間: 1-11-2009 21:40
d bug勁到我嫁車沉左落地底
作者: player000000    時間: 1-11-2009 23:52

多謝晒你=]  好好人
原來我唔夠2.0GHz
同埋CPU 叫做genuine intel(R),唔知佢有冇Intel Pentium 4咁高a_a
1407mb,夠晒
至於顯卡...
唔識睇
請問點先可以解決呢d問題XD ...
謝子- 發表於 1-11-2009 20:52

唔使謝 ^v^ 玩家互相幫助一下姐 ^3^

睇顯卡型號方法:
右鍵[我的電腦],
選頂行-由左邊數去右的第三項的[硬體],
再按[裝置管理員] !
咁就睇到了 ^0^
作者: SIUHO``    時間: 2-11-2009 00:19

多謝晒你=]  好好人
原來我唔夠2.0GHz
1407mb,夠晒
至於顯卡...
唔識睇
請問點先可以解決呢d問題XD ...
謝子- 發表於 1-11-2009 20:52

你呢部notebook是吧?
作者: 真白羊    時間: 2-11-2009 15:59
官方終於有正式公告

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
作者: 謝子-    時間: 2-11-2009 17:46
46# SIUHO``
係也,你又知既????
作者: 謝子-    時間: 2-11-2009 17:48
45# player000000
唔該晒=]
我知道點搵啦 用dxdiag搵^^

同埋我想問你game入面叫咩名啊????可能識你XD
作者: player000000    時間: 2-11-2009 18:51
45# player000000  
唔該晒=]
我知道點搵啦 用dxdiag搵^^

同埋我想問你game入面叫咩名啊????可能識你XD
謝子- 發表於 2-11-2009 17:48

SKY @v@

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YpY9WUQyMuM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/YpY9WUQyMuM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
作者: jimkkllbbq    時間: 2-11-2009 18:52
都feel唔到有乜喺有新野...
失望(聽到細佬講話有新廣告)
作者: 真白羊    時間: 2-11-2009 19:15
都feel唔到有乜喺有新野...
失望(聽到細佬講話有新廣告)
jimkkllbbq 發表於 2-11-2009 18:52

其實個廣告係俾未玩光線既玩家睇

玩緊既都可以有想像的空間

為達到最佳推廣效果
此題目限時總固頂
作者: c73e74    時間: 2-11-2009 21:44
官網話12月會出夜晚 呢個係事實 因為我地團的人5月同gm講出夜晚的
信不信由你

呢條片 可以話係比人cut頭cut尾再加料... 又可能係官方cut完條片放左上去 唔放係官網到
得條片唔可以講d咩 總之 12月會出夜晚<
#30講左咁耐都無人應機...
作者: player000000    時間: 2-11-2009 22:18
信不信由你

得條片唔可以講d咩  ...
c73e74 發表於 2-11-2009 21:44

想唔想知點解冇人應你 @v@?
因為你太鍾意認叻,冇人想彩你,應你都覺晒時間 @_@'''

你睇下你自己個帖#53果到 (紅字):
唔通真係因為你地團d人同gm講,所以gm就轉達到韓服果邊d研究,叫佢地整夜晚 囧???
你係唔係太高估自己o的能力同地位 囧???

好明顯[日夜系統]係韓國果邊開發o的計劃之一 !
只不過佢地慢慢推出 !

仲有,我由頭到尾都冇話12月果個大革命係新增[日夜系統],呢個只係你自己諗法 @o@
出唔出對我影響唔大 @v@ 因為如果我玩,我一定關左呢個系統 !!!
作者: 真白羊    時間: 2-11-2009 22:21
想唔想知點解冇人應你 @v@?
因為你太鍾意認叻,冇人想彩你,應你都覺晒時間 @_@'''

你睇下你自己個帖#53果到 (紅字):
唔通真係因為你地團d人同gm講,所以gm就轉達到韓服果邊d研究,叫佢地整夜晚 囧???
你係唔係太高估 ...
player000000 發表於 2-11-2009 22:18

都係果句, 唔好離題 @@
作者: player000000    時間: 2-11-2009 23:08
都係果句, 唔好離題 @@
真白羊 發表於 2-11-2009 22:21

yes,sir @0@ sorry,sir

我只係見佢問[點解冇人應佢],所以話比佢知 囧'''
作者: 真白羊    時間: 2-11-2009 23:17
yes,sir @0@ sorry,sir

我只係見佢問[點解冇人應佢],所以話比佢知 囧'''
player000000 發表於 2-11-2009 23:08

我都唔想大家針對某d會員
會令正常討論變質
到時一定大家都冇引
作者: c73e74    時間: 8-11-2009 00:01
我都唔想大家針對某d會員
會令正常討論變質
到時一定大家都冇引
真白羊 發表於 2-11-2009 23:17

基本上我比人針對左好耐了
作者: player000000    時間: 8-11-2009 00:27
基本上我比人針對左好耐了
c73e74 發表於 8-11-2009 00:01

係 @_@???
點解o的 @o@???
作者: 真白羊    時間: 8-11-2009 03:42
在此post不是討論12月更新既, 有可能因為文不對題而被處分
謝謝
作者: c60921cxzopr    時間: 8-11-2009 11:30
係唔係有天色係統?見到e條video暗過之前個條...
作者: c73e74    時間: 8-11-2009 13:35
係唔係有天色係統?見到e條video暗過之前個條...
c60921cxzopr 發表於 8-11-2009 11:30

都話12月出夜晚 唔信算數
又唔睇9月個更新d公告
作者: c60921cxzopr    時間: 8-11-2009 21:22
都話12月出夜晚 唔信算數
又唔睇9月個更新d公告
c73e74 發表於 8-11-2009 13:35

無講過唔信...你右知我無睇咁神0.0我咁樣答就叫無睇,真係打橫黎講GE小學生小朋友^__^
作者: MICK淚情    時間: 14-11-2009 23:49
其實咁都整唔返多既人流,還是增加地圖吧
作者: leo24235904    時間: 16-11-2009 23:34
咩唔係同上次個個一樣咩,-__-"
作者: (峰仔)    時間: 23-11-2009 18:44
對於RayCity Online既期望唔高  不過就希望多人玩番
作者: 光線飛鏢    時間: 8-12-2009 11:46
如果係公測第一日開始玩到而家 ,都會見過 e 段片 ,咁樓主一定唔係公測第一日就開始玩 ,所以覺得好新奇 ,咁又唔可以怪佢 ,不過發現多左人玩 ,不過大部分都係舊玩家返o黎玩 ,如果今次都留唔到d人 ,就真係玩完 ,得返d  g幣玩家咁營運無收入就真係唔多掂 ,光線飛車加油   ^^
作者: player000000    時間: 11-12-2009 01:14
如果係公測第一日開始玩到而家 ,都會見過 e 段片 ,咁樓主一定唔係公測第一日就開始玩 ,所以覺得好新奇 ,咁又唔可以怪佢 ,不過發現多左人玩 ,不過大部分都係舊玩家返o黎玩 ,如果今次都留唔到d人 ,就真係玩完 ,得返d   ...
光線飛鏢 發表於 8-12-2009 11:46

放心~我唔會怪你,可能你唔知咩係新片...唔緊要,你學返多d中文就明個[新]字點解架啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2