樂古Nakuz

標題: 《Raycity Online》明日光速上線 [打印本頁]

作者: 真白羊    時間: 7-12-2009 21:33
標題: 《Raycity Online》明日光速上線

全新LOADING畫面、全新車款、全新賽道,務求在這個聖誕節前為大家帶來全新感覺,《光線飛車》將於明天(2009年12月8日)變身為《Raycity Online》,由明日起《光線飛車》即將成為歷史,要體驗全新活動,就要鎖定明日更新。

全新更新活動
活動1
全系列車款大收藏
日期: 2009年12月8日至1月7日
時間: 全天候
內容: 在1個月內集齊12月推出的全新14架車款就可以得到額外大獎!
名額: 300個
獎品: [活動]巨型波鞋車頂燈

活動2
全城暴走大決戰
日期: 2009年12月4日至19日(逢星期五、六)
時間: 星期五-21:20
星期六-16:20、18:20
獎品: 三場每站的優勝者可以得到「有財有勢套裝」!

活動3
Raycity有Bug即回大行動
日期: 2009年12月8日至28日
內容: 於樂古進行Bug回報,只要官方證實是Bug,大論大Bug小Bug都可以得獎
獎品: 抽獎序號一組,可以有機會得到Jatcar

全新客戶端優先下載
http://www.hehagame.com/view/down_881.html
http://www.gookaa.com/thread-968-1-1.html

作者: hinztse    時間: 7-12-2009 21:34
頭香  希望光線多人玩...
作者: 真白羊    時間: 7-12-2009 21:44
快d下載新既主程式啦大家 XDDD

Game and Patch Download 已經更新
作者: kalong196    時間: 7-12-2009 21:54
點解GM好似忘記左日/夜天色系統,或係冇。
作者: 真白羊    時間: 7-12-2009 21:56
點解GM好似忘記左日/夜天色系統,或係冇。
kalong196 發表於 7-12-2009 21:54

明天就知道了 XDDD
作者: 乂超廢的我乂    時間: 7-12-2009 21:57
好似好正咁
宜家down番先[[onion_63]]
作者: jones10    時間: 7-12-2009 22:06
[[onion_12]]wowo~ keep going GM !!! like RAYCITY ONLINE
作者: 天火牙銘    時間: 7-12-2009 22:07
聽日之後
光線飛車張會成為歷史
所以
影返張留念相先(咔察

作者: 真白羊    時間: 7-12-2009 22:09
不過...有關活動2方面我會向官方表示

係小LAG原事件未解決既情況之下, 如果有關人仕可以拎到活動獎勵
我對此深表遺憾
作者: hinztse    時間: 7-12-2009 22:21

係小LAG原事件未解決既情況之下, 如果有關人仕可以拎到活動獎勵
我對此深表遺憾
真白羊 發表於 7-12-2009 22:09

我除左心感抱歉之外我冇野幫到你..
作者: 真白羊    時間: 7-12-2009 22:24
我除左心感抱歉之外我冇野幫到你..
hinztse 發表於 7-12-2009 22:21

我都知你幫唔到手架喇~~ 所以我去左搵另外d人幫手 XD
作者: hinztse    時間: 7-12-2009 22:41
我都知你幫唔到手架喇~~ 所以我去左搵另外d人幫手 XD
真白羊 發表於 7-12-2009 22:24

你唔好同我來呢一套... 太out啦 學我學校個呀sir講野... 收聲... 咁冬仲開風線你有病呀?
學第2個呀sir講野.. 你地班野嘈x(男性果d野-.-)夠未呀 (其實個呀sir係唔小心爆左粗-.-)
作者: 真白羊    時間: 7-12-2009 22:43
你唔好同我來呢一套... 太out啦 學我學校個呀sir講野... 收聲... 咁冬仲開風線你有病呀?
學第2個呀sir講野.. 你地班野嘈x(男性果d野-.-)夠未呀 (其實個呀sir係唔小心爆左粗-.-) ...
hinztse 發表於 7-12-2009 22:41

其實我想講我已經PM了糕仔[[onion_31]]
作者: hinztse    時間: 7-12-2009 22:48
其實我想講我已經PM了糕仔[[onion_31]]
真白羊 發表於 7-12-2009 22:43

石糕=.= stone糕佢好似冇咩理lo=.= 白羊哥 之前係唔係有個gm係光線入邊溝女比人炒左@@?
作者: 真白羊    時間: 7-12-2009 22:49
石糕=.= stone糕佢好似冇咩理lo=.= 白羊哥 之前係唔係有個gm係光線入邊溝女比人炒左@@?
hinztse 發表於 7-12-2009 22:48

吹得遠了, 不在此討論 XD
作者: hinztse    時間: 7-12-2009 22:59
吹得遠了, 不在此討論 XD
真白羊 發表於 7-12-2009 22:49

咁幫手吹返返來=.=
作者: 真白羊    時間: 7-12-2009 23:15

1個月要出14架車....我對d任務有不祥預感

當中會唔會有傳說車 ._.

原來仲有好多活動~~ 樓頂更新了[[onion_10]]

提一提, 活動4要去Orzkoo [[onion_52]]
作者: 非洲黑柴    時間: 8-12-2009 00:00
白羊兄
一定要重新DL過個客戶端?_?
作者: 紅彗星    時間: 8-12-2009 00:06
9you又想搞呢d呃錢活動搵番筆
作者: 凌峻    時間: 8-12-2009 00:26
hinztse 發表於 7-12-2009 22:48

講女果個...1年前已經消失左...佢叫NXXH
而家石糕當道~會以人為本....

我都希望可以整好RC...
所以先會開報BUG活動~大家多多支持呀~^^"
作者: 天火牙銘    時間: 8-12-2009 00:31

凌峻 發表於 8-12-2009 00:26
好少有地見你在線留言......
作者: 緋露^o^    時間: 8-12-2009 00:40

我第1個舉辦有人用bug
小原少九里每次暴走都開30個網頁令電腦變lag
再用lag機所衍生ge睇5到車/強勁網路延遲ge bug泥玩暴走
令到人地轉佢5到(已有人向其購買bug ge方法)
如果暴走拎野個活動佢拎到獎品我一定5服ga
作者: FUNNYCAT    時間: 8-12-2009 00:42
係咪..唔洗dl個主程式都得..dl個更新檔就可以啦
作者: 真白羊    時間: 8-12-2009 01:35
係咪..唔洗dl個主程式都得..dl個更新檔就可以啦
FUNNYCAT 發表於 8-12-2009 00:42

要明天才知道, 不過有時間download定都好
不過,唔好裝住
v1.504而家未玩得
作者: 真白羊    時間: 8-12-2009 01:41

辛苦你了~ 我都希望明天會更好[[mg_1_28]]
作者: stupid0879    時間: 8-12-2009 08:49
有財有勢套裝- -
3場優勝...
作者: stupid0879    時間: 8-12-2009 08:50
快d下載新既主程式啦大家 XDDD

Game and Patch Download 已經更新
真白羊 發表於 7-12-2009 21:44

羊=.=
我之前果個噴氣BUG有無架=.=

作者: tszlai01    時間: 8-12-2009 12:23
1個月要出14架車....我對d任務有不祥預感

當中會唔會有傳說車 ._.

原來仲有好多活動~~ 樓頂更新了[[onion_10]]

提一提, 活動4要去Orzkoo [[onion_52]]
真白羊 發表於 7-12-2009 23:15

Orzkoo係咩來架??
作者: 真白羊    時間: 8-12-2009 13:07
肥羊=.=
我之前果個噴氣BUG有無架=.=

stupid0879 發表於 8-12-2009 08:50

如果更新之後都仲有你就報告吧 XD
作者: 真白羊    時間: 8-12-2009 13:33
Orzkoo係咩來架??
tszlai01 發表於 8-12-2009 12:23

係一個冇人流好耐既光線討論區~_~
作者: kiufung101    時間: 9-12-2009 11:33

我對此深表遺憾
真白羊 發表於 7-12-2009 22:09

,
唔洗如果,佢攞硬
作者: 真白羊    時間: 9-12-2009 12:18
,
唔洗如果,佢攞硬
kiufung101 發表於 9-12-2009 11:33

我公司行幾步就係Gameone[[mg_1_28]]
作者: kiufung101    時間: 10-12-2009 13:37
我公司行幾步就係Gameone[[mg_1_28]]
真白羊 發表於 9-12-2009 12:18

即係邊?
作者: hou528    時間: 10-12-2009 18:49
明日復明日
明日幾能多?
話時造點解係官網DL個主程式咁細既- -
今日DL戈時呆左-0-
40MB既主程式-_______-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2