樂古Nakuz

標題: 《Raycity Online》革命會場限定版 [更新版] [打印本頁]

作者: 真白羊    時間: 16-12-2009 23:44
標題: 《Raycity Online》革命會場限定版 [更新版]

推介產品四:《Raycity Online》革命會場限定版
限量100套            售價:$299
「革命會場限定版」,以快艇為車身的X-BOAT劃時代跑車將會聯同其他豐富道具。首20名玩家會場購買港幣$128的久遊卡3張就可以得到蝙蝠車 / X-TUBE滑雪車一輛。

http://www.nakuz.com/bbs/news.php?action=news&id=7889
作者: 真白羊    時間: 16-12-2009 23:46
睇黎有興趣既朋友要排定隊都得喇
作者: neocheng    時間: 17-12-2009 00:56
我就算去...起碼都要成7.00pm先去到灣仔....一定賣清光了><
作者: 仲原太洋    時間: 17-12-2009 02:24
299只有道具??
作者: 真白羊    時間: 17-12-2009 03:19
299只有道具??
仲原太洋 發表於 17-12-2009 02:24

「革命會場限定版」,以快艇為車身的X-BOAT劃時代跑車將會聯同其他豐富道具
作者: yahoo1011    時間: 17-12-2009 10:19
首20名玩家會場購買港幣$128的久遊卡3張就可以得到蝙蝠車 / X-TUBE滑雪車一輛。
大家..係首20名
作者: c60921cxzopr    時間: 17-12-2009 10:24
首20名玩家會場購買港幣$128的久遊卡3張就可以得到蝙蝠車 / X-TUBE滑雪車一輛。
大家..係首20名
yahoo1011 發表於 17-12-2009 10:19

鬼唔知 洗你講?
作者: FUNNYCAT    時間: 17-12-2009 13:09
如果係首20名既話..就要考慮下去唔去lu...20名容咩易過呀...sd都首100名買12800x2有啦..興趣大減
作者: 真白羊    時間: 17-12-2009 20:23
如果係首20名既話..就要考慮下去唔去lu...20名容咩易過呀...sd都首100名買12800x2有啦..興趣大減
FUNNYCAT 發表於 17-12-2009 13:09

去熱鬧下啦~影相參加我既活動^^
作者: 濱崎步    時間: 17-12-2009 23:33
唔去好過,又要比錢又可能無 ..... 咪浪費時間好過 , 過個平安晚比排餐死開心!
作者: 紅彗星    時間: 17-12-2009 23:49
3架就有蝙蝠車...
愛神...你好慘呀-,-
作者: Sn@ke    時間: 18-12-2009 02:37
3架就有蝙蝠車...
紅彗星 發表於 17-12-2009 23:49

-.-佢用左個 2500$ 都係入佢到....

買3 張128都係入自己到....
作者: 萍妹妹    時間: 18-12-2009 04:29
3架就有蝙蝠車...
紅彗星 發表於 17-12-2009 23:49

遲下可能npc有得買.___."
作者: 真白羊    時間: 18-12-2009 12:46

又有新消息帶俾大家20架車將會全部係Jetcar
=================================================

作者: FUNNYCAT    時間: 18-12-2009 13:09

18-12-2009 12:35真白羊        
^^ 明白~ 咁我同佢地講聲
另外, 我提議傾下頭1日15-20, 其餘幾日每天都有5-10個額?
咁樣之後幾日都會有多d人去
今日排唔到明天都可以再試<====我屋企同會展好遠..><3日都去行下??

其實光線有幾多人玩..大家心裡有數...就算真係現有既玩家個個都去買3x12800既...送既車又會有幾多..!!20個名額真係有0的令人卻步.唔係話貪架黑車.只係都想可以參加下個活動..支持一下..不過如期開心而去有可能失望而回..我令願等佢出可以用點買時先買...

白羊兄..只係講下個人見解..勿見怪
作者: 真白羊    時間: 18-12-2009 13:27
18-12-2009 12:35真白羊        
^^ 明白~ 咁我同佢地講聲
另外, 我提議傾下頭1日15-20, 其餘幾日每天都有5-10個額?
咁樣之後幾日都會有多d人去
今日排唔到明天都可以再試 ...
FUNNYCAT 發表於 18-12-2009 13:09

在商言商, 攪展覽主要係為宣傳
在百家爭鳴的市場上
氣勢係重要既
係今次展覽,各參展商都會出盡辦法吸引人流
所以我認同名額有限制, 同埋如果真係人人有Jetcar又好似唔係太好

不過如果可以加少少名額, 分係其他日子
咁一來要返工既可以係假期去
二來其他日子排唔到既,明天請早
都係一個機會 ^^
作者: yahoo1011    時間: 19-12-2009 23:53
在商言商, 攪展覽主要係為宣傳
在百家爭鳴的市場上
氣勢係重要既
係今次展覽,各參展商都會出盡辦法吸引人流
所以我認同名額有限制, 同埋如果真係人人有Jetcar又好似唔係太好

不過如果可以加少少名額, 分係其他日 ...
真白羊 發表於 18-12-2009 13:27

感咪40-50個人有jatcar車?會唔會太多..可能有人因為得20架...係果到過一個晚上- -
太多..可能冇人要..
不過都可能有車隊團購..20個就唔得..30個就最好
作者: 真白羊    時間: 20-12-2009 02:20
感咪40-50個人有jatcar車?會唔會太多..可能有人因為得20架...係果到過一個晚上- -
太多..可能冇人要..
不過都可能有車隊團購..20個就唔得..30個就最好
yahoo1011 發表於 19-12-2009 23:53

官方唔可能100%回應我既要求
這是一個建議和方向^^
數字只係一個參考
作者: yahoo1011    時間: 20-12-2009 12:09
如果一人只可以買3 張128..感就最好...感就可以大家多d機會買
作者: paullau000    時間: 20-12-2009 18:34
如果一人只可以買3 張128..感就最好...感就可以大家多d機會買
yahoo1011 發表於 20-12-2009 12:09

如果買得3張...咁我咪有錢無訂洗?
作者: neocheng    時間: 21-12-2009 08:43
失望當然會喔~不過就算去唔到,我都預定錢買幾張點咭,以作支持啦^^

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2