樂古Nakuz

標題: 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧) [打印本頁]

作者: 丫文-_-    時間: 24-2-2010 10:16
標題: 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

國家也要發展.綠帽軍團也要開創第二代.G.R.I.N由綠帽團的長老Grin翼所改.
大部份團友樂意跟從這個名字.綠帽團跟隨大家多年.我也不想眼白白看見各團友分散.
因此.我已創立G.R.I.N團 並想大家回歸此團!
(如覺團名G.R.I.N 不乎大家.請各高層尋我討論)
新的發展目的:
重新定立團規!

團長: 瘋小文
管理: 翼 . 6號 . BB . 心靈     (禁止高層人員以權利壓迫團員.如接投訴本人會跟進!)

團規:

禁外掛
禁外掛裝
禁團友內控

(一經犯團規者.必踢出團作處分!)
作者: 毛百萬    時間: 24-2-2010 16:45
gd job man!
作者: 丫文-_-    時間: 24-2-2010 17:28
gd job man!
翊Muk|| 發表於 24-2-2010 16:45

做返應做既野而已
作者: 靈心兒    時間: 24-2-2010 19:46
作者: CAAzT7sCmV    時間: 24-2-2010 19:50
我個人既意見係, 唔可以改過好d既名咩?
中國人有句話, "唔怕生壞命,至怕改壞名"
請問點解要改做綠帽呢?你好鍾意帶綠帽?
相信閣下應該知道帶綠帽有甚麼含意吧,我同我好多朋友都有玩freestyle,
你既團宗旨同權利都太好, 把香港玩家團結一起黎一齊玩,又可以識多d朋友一齊玩,
但入左呢個團好似咀咒緊自己咁,仲要好毒下喎,
男同女都唔會想自己帶綠帽掛?

就係因為個團名問題,我同好多朋友都一直冇入團.
都冇加入台灣的球團, 反正都唔知因為咩你地又解散又重新開,
點解唔換個正常一d既名呢?

只係個人意見, 唔喜歡既就del左呢段文 / 當睇唔到就ok,唔洗發火,
我只係想比你知道個意見
作者: CAAzT7sCmV    時間: 24-2-2010 19:56
沒有事了, 原來仲有其他香港團, 叫天朝的都好似幾好,
之前係因為 香港團又多人的,只有綠帽一個, 一係揀入,一係就唔洗有團,
先會有以上棯法, 但想法每個人都不同, 依家有第2選擇就冇問題了,
我多事了, 打搞晒, 不好意思....
作者: 卍賢卍    時間: 24-2-2010 20:20
我入我入  兩隻
id 英木草道 and LinMo
作者: 小賢Zz    時間: 24-2-2010 21:26
作者: 丫文-_-    時間: 24-2-2010 22:03
沒有事了, 原來仲有其他香港團, 叫天朝的都好似幾好,
之前係因為 香港團又多人的,只有綠帽一個, 一係揀入, ...
CAAzT7sCmV 發表於 24-2-2010 19:56

你見識太少了吧.
作者: 丫文-_-    時間: 24-2-2010 22:13
但曾經也只是曾經而已。
心靈如果是我,就去掉吧,如果不是就無需理由
靈心兒 發表於 24-2-2010 19:46

你覺得咁樣對得住花生同二佬既 我隨你.
    我只想你改改你d壞習慣而已.咁都好難咩?
作者: 丫文-_-    時間: 24-2-2010 22:13
我入我入  兩隻
id 英木草道 and LinMo
卍賢卍 發表於 24-2-2010 20:20

收左
我想加入 ID名叫舞動Ir賢(會改名)!~~
小賢Zz 發表於 24-2-2010 21:26

收左了...
作者: izB    時間: 25-2-2010 18:47
收唔收我先@@
作者: AI思樂冰    時間: 25-2-2010 21:51
遲下我又入
作者: 七星彩傳說    時間: 27-2-2010 16:43
ID: 東方之豬
LV:16
位置G
原因:想同返港人玩^.^
作者: =Lam    時間: 27-2-2010 17:39
涷檸水少甜
作者: 丫文-_-    時間: 27-2-2010 18:52
收唔收我先@@
izB 發表於 25-2-2010 18:47

收左了...
作者: 丫文-_-    時間: 27-2-2010 18:53
涷檸水少甜
=Lam 發表於 27-2-2010 17:39

收左了...
作者: izB    時間: 28-2-2010 23:17
我個人名叫UnNatuxxx  但我唔知有冇入到- -!
作者: baby6170    時間: 1-3-2010 17:04
我入
ID:Mr尐白
作者: izB    時間: 1-3-2010 18:15
ID   UnNaturL 快加!thx!
作者: M.SYin    時間: 1-3-2010 19:59
ID: Siuyinbk  
26lv小前! hi各位
作者: nD小犬    時間: 2-3-2010 01:04
加入加入=]'
nD小犬'
作者: 赤浪    時間: 3-3-2010 00:05
我入~
id:三分狂聖
唔該
作者: l6261992    時間: 7-3-2010 03:06
喂 仔我想知邊個係GRIN六花亭
條友用外掛係度整D乜整D物,雖然我冇證據 但係你唔搞掂佢 我自己走佬算
作者: 六花亭    時間: 7-3-2010 11:12
喂 仔我想知邊個係GRIN六花亭
條友用外掛係度整D乜整D物,雖然我冇證據 但係你唔搞掂佢 我自己走佬算 ...
l6261992 發表於 7-3-2010 03:06

我整果d係方便大家,唔影響正常遊戲
你咪走囉,冇人留你,當自己係邊個??
作者: l6261992    時間: 7-3-2010 13:27

回復 26# 六花亭

用左就用左啦 用多用少都係用 有咩關係? 唔影響正常遊戲就唔係外掛? 你用尼D野整左隻人物出黎都已經叫影響左啦!

用外掛整個+8出黎 同俾點轉+8裝有冇分別 咁樣叫唔叫外掛 ??
作者: 六花亭    時間: 7-3-2010 13:40
回復  六花亭

用左就用左啦 用多用少都係用 有咩關係? 唔影響正常遊戲就唔係外掛? 你用尼D野整左隻 ...
l6261992 發表於 7-3-2010 13:27

仲整咩+8轉點野 ,神早封左啦.咁out就咪7串人啦
個人物係16lv人物包,去檢舉我啦笨7

文話唔踢我出團,咁你仲唔出團??得把7口?? on(100-1)
作者: 靈心兒    時間: 7-3-2010 13:59
作者: l6261992    時間: 7-3-2010 14:06
哈哈 我幾時有話你整+8 果個係例子OK? 唔識字睇多幾百次啦 可能你會睇得明既

我係冇證據呀 我檢舉唔到你條外掛佬

佢唔踢你我會走嫁啦 暫時我未睇到佢話唔踢你囉不過 不過如果仔唔踢你 我真係好Q失望
之前心0就話佢態度唔好所以意見不合 散團
如果你今次幫條外掛友  我真係只可以話綠帽早變左外掛團 近朱者赤,遲早既事
作者: 六花亭    時間: 7-3-2010 15:13
哈哈 我幾時有話你整+8 果個係例子OK? 唔識字睇多幾百次啦 可能你會睇得明既

我係冇證據呀 我檢舉唔到你條 ...
l6261992 發表於 7-3-2010 14:06

話我整+8 果個係例子,你講曬啦,講d冇ge野來做例子咪係廢話係咩???
e+又唔走阿, 得把7口, 講得出做唔到,7下7下學人串
串完又宿9偷賴死唔走??
作者: 六花亭    時間: 7-3-2010 15:14

我係冇證據呀 我檢舉唔到你條 ...
l6261992 發表於 7-3-2010 14:06

心靈繼續火上加油

7頭心靈自己都叫7洛幫你整bug鞋啦,成9日扮正義??

話我整+8 果個係例子,你講曬啦,講d冇ge野來做例子咪係廢話係咩???
咩暫時見唔到佢話踢我???要踢一早踢左啦???你老幾踢人要同你講???
e+又唔走阿, 得把7口, 講得出做唔到,7下7下學人串
串完又宿9賴死唔走??
作者: 靈心兒    時間: 7-3-2010 15:27
作者: l6261992    時間: 7-3-2010 15:38
e+又唔走阿, 得把7口, 講得出做 ...
六花亭 發表於 7-3-2010 15:13

+8外掛裝冇-.-? 笑 你好矛盾 又話+8俾人封左 依家又話尼d係冇ge野黎
我冇話過唔走 我係睇仔踢唔踢你姐 佢唔踢我先走 唔該你唔好下下77聲啦 威d嫁?
作者: 六花亭    時間: 7-3-2010 16:08
+8外掛裝冇-.-? 笑 你好矛盾 又話+8俾人封左 依家又話尼d係冇ge野黎
我冇話過唔走 我係睇仔踢唔踢你姐 佢 ...
l6261992 發表於 7-3-2010 15:38

ok,信住一成先
作者: ching45028    時間: 7-3-2010 16:20
好野 Grin又就快散~~
作者: 丫文-_-    時間: 8-3-2010 00:36
我處理緊 吾關事者吾該吾好出聲.

仲有. 前幾日我都接到d線報. 我會處理.放心
作者: 丫文-_-    時間: 8-3-2010 00:38
而家個ser係冇+8飾既野. 六花係幫團入面d人整野. 但佢冇整影響game既野. 雖然手法係吾岩.但完全冇影響GAME既平衡. +9+3衫褲鞋.我諗冇人會話係影響GAME既平衡.
作者: 丫文-_-    時間: 8-3-2010 00:40
有人話六花用外掛. 我可以用我黎擔保佢.佢冇用外掛. 但佢係有用+9+8衫褲.佢都應承左我吾用.咁件事係咪可以完結
作者: 靈心兒    時間: 8-3-2010 03:21
作者: l6261992    時間: 8-3-2010 07:44
就咁唔用就算數? 係尼度咁臭串同我講野 就咁算數?? 我唔算老幾呀 用撚完尼d野 就咁叫佢唔好用就算! 綠帽d團規原來咁輕鬆 咁我有日有外掛 我都開下s9m你地 之後叫我唔好用就得啦(我冇話佢有用外掛) 下次我得閒`新仔冇裝用 等我開外掛當裝用 我最多教到1lv 80彈 70板 <唔係好過份姐(都係同轉左點之後d裝差唔多)
原來咁簡單就完場^^ 綠帽898

禁外掛
禁外掛裝
禁團友內控
作者: ching45028    時間: 8-3-2010 10:17
而家個ser係冇+8飾既野. 六花係幫團入面d人整野. 但佢冇整影響game既野. 雖然手法係吾岩.但完全冇影響GAME ...
丫文-_- 發表於 7-3-2010 16:38

原來整D裝出黎既能力無比一般轉點裝多就叫無影響平衡
作者: 毛百萬    時間: 8-3-2010 10:29
e+又唔走阿, 得把7口, 講得出做 ...
六花亭 發表於 7-3-2010 15:13

喂 你收皮啦7頭 我都唔知你憑乜講禁9多廢話?
作者: 六花亭    時間: 8-3-2010 13:51
就咁唔用就算數? 係尼度咁臭串同我講野 就咁算數?? 我唔算老幾呀 用撚完尼d野 就咁叫佢唔好用就算! 綠帽d團 ...
l6261992 發表於 8-3-2010 07:44

收皮啦你,話用過d裝大把人用過啦,踢曬佢啦笨7
你覺得可以修改能力你咪去修改70,80囉
你咁講你以前都用過修改能力,你唔係用完就算??
同我講咁多廢話,返屋企啦
作者: 六花亭    時間: 8-3-2010 13:55
喂 你收皮啦7頭 我都唔知你憑乜講禁9多廢話?
翊Muk|| 發表於 8-3-2010 10:29

你條傻仔   憑乜同我講野    同我收皮啦7頭
唔記得左阿,封左修改能力之後d人命中即刻廢曬
邊個就唔駛講到明啦

要踢人就等文係度,偷偷踢正濕9仔,渣雞毛當令箭??
幹部大燃曬???
作者: ching45028    時間: 8-3-2010 14:33

外掛仔仲咁多野講~~~
作者: 毛百萬    時間: 8-3-2010 14:47
你條傻仔   憑乜同我講野    同我收皮啦7頭
唔記得左阿,封左修改能力之後d人命中即刻廢曬
邊個就唔駛講 ...
六花亭 發表於 8-3-2010 13:55

我踢人洗等人? 明踢你啦傻仔..唔順ar ?去同文仔講lor
就唔係話大哂 不過禁岩有能力踢到你咪踢左你lor,我係屎忽痕鐘意踢人架啦
你咪繼續申請入團lor 不過我就係咁踢
作者: 花洛    時間: 8-3-2010 15:08
用左就係用左 人地叫左唔好用你仲要用唔係搏踢嗎
作者: 毛百萬    時間: 8-3-2010 15:17

等我對號入座先 我e家命中2分得番33.7% 3分得番29% 原來命中低=個人廢哂 咁早知我就唔場場都9射啦
作者: 毛百萬    時間: 8-3-2010 15:23
踢你都要哎老豆?我做admin把托?洗唔洗擇日申請埋先踢你呀7頭
作者: ching45028    時間: 8-3-2010 15:32
等我對號入座先 我e家命中2分得番33.7% 3分得番29% 原來命中低=個人廢哂 咁早知我就唔場場都9射啦 ...
翊Muk|| 發表於 8-3-2010 07:17

小心比人踢呀;P
作者: KEiiiii    時間: 8-3-2010 15:41
第1次見到用外掛用到咁威
作者: ching45028    時間: 8-3-2010 15:47
第1次見到用外掛用到咁威
KEiiiii 發表於 8-3-2010 07:41

用到綠帽都搞散;P
作者: 丫文-_-    時間: 8-3-2010 17:18
我冇話保吾保邊個. 我只係吾想大家係度嘈.要傾就+我msn傾.
s050-_-@hotmail.com   

我想要既係以和為貴. 而吾係要面吾要面or有無權既問題
作者: 丫文-_-    時間: 8-3-2010 17:21
如果係尊重我既 係GRIN團既人就吾好嘈!

要傾+MSN. OK!?
作者: 靈心兒    時間: 8-3-2010 19:08
作者: 靈心兒    時間: 8-3-2010 19:16
作者: 毛百萬    時間: 8-3-2010 19:20
一早比我踢左啦 重等咩
作者: 靈心兒    時間: 8-3-2010 19:41
作者: 笨小子    時間: 8-3-2010 20:03
踢你都要哎老豆?我做admin把托?洗唔洗擇日申請埋先踢你呀7頭
翊Muk|| 發表於 8-3-2010 07:23

我鐘意你呢句-_-繼續食花生~
作者: 毛百萬    時間: 8-3-2010 20:07
停左火啦 重食花生
作者: 靈心兒    時間: 8-3-2010 20:11
作者: 笨小子    時間: 8-3-2010 20:19
停左火啦 重食花生
翊Muk|| 發表於 8-3-2010 12:07

SAD-_-連結局係點都無得睇..
作者: 花洛    時間: 15-3-2010 10:32
心靈繼續火上加油

7頭心靈自己都叫7洛幫你整bug鞋啦,成9日扮正義??

話我整+8 果個係例子,你講曬啦 ...
六花亭 發表於 7-3-2010 15:14

o 佢幾時有要求我整
作者: brian12345    時間: 16-3-2010 00:15
第2個洛ar
作者: 丫文-_-    時間: 16-3-2010 00:16
再俾我見到有人嘈既 吾好怪我吾方氣!
作者: 靈心兒    時間: 16-3-2010 00:18
作者: brian12345    時間: 16-3-2010 00:20
其實一開波神沙唔露面就冇事-_-
無風無浪的日子多麼好
我熱愛和平._.
心靈滾蛋
作者: 靈心兒    時間: 16-3-2010 01:49
作者: brian12345    時間: 17-3-2010 02:06
邊隻?咩名
作者: ching45028    時間: 17-3-2010 15:14
又有花生食~~~~~~~~~~
作者: 丫文-_-    時間: 17-3-2010 21:37
=.=你班友仔 吾好再係呢個post度嘈 吾該睇清楚個post既用途係乜!!!!!
作者: brian12345    時間: 17-3-2010 23:51
死人頭心0成日吊我胃口
唔好係依個post嘈喇
pm我講咩名
作者: 靈心兒    時間: 17-3-2010 23:56
作者: brian12345    時間: 18-3-2010 00:02
有gapman jj一條
作者: 靈心兒    時間: 18-3-2010 00:50
作者: brian12345    時間: 18-3-2010 19:54
唉 神沙講野唔算數
又話已經退團廢事比我地嘈
點知又入番~_~
今日見佢隻東方真龍online
真夠光明正大
作者: 丫文-_-    時間: 22-3-2010 20:47
吾好再回呢個POST!!!!!
作者: brian12345    時間: 22-3-2010 22:17
我都冇回...你睇都係4日前..唔知邊個搞到佢上番去
作者: 六花亭    時間: 22-3-2010 22:27

唔該唔識字就唔好嘈
我幾時話要退團??又屈??我做咩要退團好笑
你唔踢要我自己退認衰仔??
我淨係話過D A/C唔入番,睇番我D POST先嘈啦7頭,
叫BRIAN果個真係DIU少陣都唔得??!
係佢條(ON9)JY未踢曬我D A/C JA,你咪問下我咁耐D A/C有冇申請到入團囉
搞屎棍心靈咁得閒去大陸搵外掛啦,你呢種人正(人卜)街
嘈??有你呢D搞屎棍唔嘈就奇
果頭比人diu完唔順氣走去解團ge幼稚西,後來又話唔入grin
點知又偷偷開其他a/c入,比人diu得少??格係冇得改,除非死左JA
成9日話自己隻sg勁,係勁阿不過係勁獨食,勁9A,勁9射阿嘛,3分比人守死就連2分中距連騎馬射都唔放過
獨食得來又唔入果下先7,輸左就DIU隊友冇版,唔傳比你,傳左比你就係咁送分
你估你仲係以前有修改能力GE時候??9射都入???

BRIAN你係咪果個7頭恨愛定個後衛Orz,睇都似
7頭恨愛以前次次上線都見佢話邊個外掛又邊個外掛,睇到都煩,勁過佢就係外掛,咩都唔駛講咁多!
7頭Orz打團戰輸左都要diu隊友,又話要換走人,完全冇唸過果個新手PF ge感受
跟住將個新手PF推左比我地隊,輸咪輸囉,我仲輸左好多場又點??
點知你條7頭打贏果時就彈一句<認真你就輸了>,真係好威,又唔係贏好多先1,2分,
阿hei都忍唔住要暗串7你
比人串7就閃去玩信長,呢d咪係你班粉皮d<格>囉

阿文面我就比足你,係D(人卜)街唔知頭唔知路都好似狗咁死咬住人唔放
連放A/C都走來嘈,容忍有限度,你係我都吞唔落啖氣
BRIAN你熱愛和平都講得出???次次有人嘈你都係第一個出來塔嗲正搞屎棍當冇人知??
仲要唔知頭唔知路果下先搞笑,唔該你收皮啦

成班7頭咁鍾意嘈人,個個比我diu到變啞狗唉
作者: 靈心兒    時間: 23-3-2010 17:40
作者: 靈心兒    時間: 23-3-2010 17:42
作者: 靈心兒    時間: 23-3-2010 17:45
作者: brian12345    時間: 23-3-2010 18:37
yik會唔記得踢你隻東方0真龍a0a?
文都表明話已經比左你入團
你仲懶高尚 懶清高 咁樣話從來冇退團
笑哂
仲有呢 唔好成日擺人上台okay?
成日話人 搵人幫拖
自己就擺哂你識既人上台
你講緊邊隻新手PF?幾時既事呀 屈得就屈呀????
心0隻pg 係佢收番黎冇退團喎
自己問下billy仔啦 戇尻尻
作者: brian12345    時間: 23-3-2010 18:39
喂喂 no photo no talk喎
我話邊個外 掛呀??講出黎聽下丫
我吊邊個呀?講黎聽聽(比人吊就多)
哇唔夠串就開始屈人食豆腐 你都幾ok喎
作者: brian12345    時間: 23-3-2010 18:41
我就係睇唔過眼 koyu 話個ac 已放
之後開新ac 再放你個掛系AC
唔好開番koyu編輯喎
你舊ac 話放完之後
開新ac放你隻掛西PF 係想點係人都知啦
此地無銀三百兩 仲要話從來都冇放過 低B仔 : o )
話我亂插人???唔該舉事例
作者: brian12345    時間: 23-3-2010 18:46
扯開話題你強項
屈人招數你最醒
傾你外掛西可以燒到我平時既言行
勁喎 幾時起埋我底 查我家宅?
作者: 六花亭    時間: 23-3-2010 20:16

我話冇放過係冇放出到GE意思,唉
個A/C冇放到,我入GRIN果一刻就表明左我係邊個

我唔係為左要放A/C先開個新A/C叫六花亭
仲有個論壇我係要開新A/C放A/C都唔改叫六花亭啦??!!
用下你個7腦啦,真係唔DIU唔安樂
問下人啦,個個都知,係你條7頭唔知
樓上條傻仔去我賣PF個POST度睇,咩都答曬你
成9日講埋D9唔塔8GE野,唉
問完又問,煩唔燃煩,唔識字??
仲有得燃閒查你個7頭??我都係估下邊D格衰衰,點知咁都估中
你想舊事重溫咪問下SG阿HEI囉,格衰真係易認
仲話咩罷人上台,我都係講事實JA
好似你咁唔知頭唔知路係咁9UP咩??

文由頭到尾都係比我入返GRIN,我又冇話要退團
不過係我廢事入返,D A/C耍踢就踢唔會入返
你話隻C同PF係冇踢過,唔係我入返OK??
唔識字就查字典,回咁多個POST托7??

7頭心靈又唔見我話其他人掛係要話你
本身就廢柴,冇左外掛更廢
你同JY兩個虛偽西平時開外掛爽唔爽
E+封左係咪好唔爽爽
作者: 毛百萬    時間: 23-3-2010 20:25

同e條友講多哂gas..本來都廢事同你嘈 重係度串77
你繼續去同你d台灣朋友仔玩啦你禁撚多friend 洗乜入黎Grin呀
重係個post度話咩全hk你最早識整外掛裝
你禁鳩勁就自己寫program啦7頭
又話乜撚野比面文 乜撚野你廢事入返 ?
咁你係咪e家係咪無得入呀7頭? 你禁把炮等到你入返黎先同我講野啦碌撚
好威咩..叼
六花亭?定咩koyu?我呸
作者: 毛百萬    時間: 23-3-2010 20:28
你繼鳩續日日係度吠啦我唔入黎架啦 係咁啦傻仔
作者: 靈心兒    時間: 23-3-2010 20:32
作者: 六花亭    時間: 23-3-2010 20:37
自己寫program不嬲都係,不過唔係外掛JA
好似你咁淨係識DL來用??
好似你咁去大陸搵個修改能力去台版偷用?.?
一冇左修改能力就A/C都賣唔切~唉
係GE,ADMIN把炮仲大過MASTER
MY NAME IS JYIK ????噁死
作者: 毛百萬    時間: 23-3-2010 20:41
好撚勁呀
作者: brian12345    時間: 23-3-2010 20:43
心0 msn唔理我-.-
快d 比隻pg黎
作者: brian12345    時間: 23-3-2010 20:46
話人吠 真係好似一隻癲狗咁
作一D毫無根據既假設
話人開外掛 自己係度以外掛驕傲
你入面叫六花亭 就係樂古開個名
比人知道你係六花亭 定係掩飾你既前科 大家一清二楚啦
你係你個交易post一味話人乜話人乜
自己個底花能哂 仲可以聲大夾惡
早排開外掛 post埋整大個人 又講到自己識寫program 幾能叻
對唔住 依D野 我做唔到 即使我做到 我亦都唔會應用係依一方面
繼續做你既hacker啦柒頭
作者: 毛百萬    時間: 23-3-2010 20:48
直都拗番彎 我投降了
作者: brian12345    時間: 23-3-2010 20:48
笑哂
踢左之後話冇踢: o )
思覺失調 定係自己有夢遊症唔知??
你連丫文保你都唔夠薑講
雖然打狗係要睇主人 但係依隻狗太癲了
唔打唔得
其實你都ok厚臉皮 三番四次比人踢左出去 仲有臉入番黎 so far so good ^^
作者: brian12345    時間: 23-3-2010 20:50
本身都話左唔想挑起罵戰
我都聽文講無繼續咁嘈落去
個回覆都係4日前 你自己無啦啦吠 我有咩計仔
作者: 毛百萬    時間: 23-3-2010 20:51
哈無啦啦作文
作者: 六花亭    時間: 23-3-2010 20:54

樓上條7頭7完未???
GAME度GE六花亭同論壇GE六花亭我有掩飾到??
喔你話D BUG裝??大把人用過唔見你DIU??ON997
成班虛偽西,我個post一出,成班正義綠帽大軍排隊搵我整,唉

識寫program 一定要寫外掛要做hacker??
唔該你啦味咁幼撚稚OK??

阿文同阿陸你咪問下佢地,我同你地嘈完我隻真龍同阿牧佢有冇收過,我有冇申請入過囉,呢2隻開G.R.I.N團果陣就入左ON9燃7
你咪問下隻jy狗係咪淨係踢左我隻g,中鋒六花亭同大卑囉
on撚99

brian你唔想挑起罵戰???個個post都溜DIU
你個回覆係4日前唔係叫嘈??
我神早冇燃嘈,係你條PK次次走來溜DIU

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2