樂古Nakuz

標題: 龍之谷屋頂周圍飛@o@(新增玩黑暗空間傳送點) [打印本頁]

作者: 莔之小子    時間: 3-4-2011 23:03
標題: 龍之谷屋頂周圍飛@o@(新增玩黑暗空間傳送點)

巴哈某人貼過影片教點去,但係戈個係聖誕節版本,依家修改左新版之後,仲難去@@
位置:高級魔法師後面屋屋頂既白塔頂A_A

影片教學:
[youtube]a9Xw1gHVO28[/youtube]

另外仲有上倉庫屋頂教學:
[youtube]_kgOeEpL1_Q[/youtube]

仲有除左城牆之外,另類上屋頂教學:
[youtube]Cx0hLNUI54U[/youtube]

以下有埋腿短牧師上倉庫屋頂教學:
[youtube]W4vdJChA9bM[/youtube]

城門頂我終於成功啦@@首先放出上城門頂最常失敗既地方:
[youtube]Mpl928NP_h4[/youtube]

以下係成功既影片教學-.-除左4樓提供個條片既城門左面頂,仲可以去埋右面tim@_@
[youtube]hAhHyGkXoBw[/youtube]

========================================
以下係係黑暗空間傳送點玩自我斷技既影片教學@_@
[youtube]uQ2rjKRRysY[/youtube]
[youtube]ssZcgEZaTWc[/youtube]
另加自殺影片一條=[
[youtube]PAg638XL_6U[/youtube]
作者: samuelwee116    時間: 3-4-2011 23:06
有d人仲上到天堂外面個城門...
作者: 莔之小子    時間: 3-4-2011 23:10
有d人仲上到天堂外面個城門...
samuelwee116 發表於 3-4-2011 23:06

個d遊俠先做到既-,-
作者: tomysf    時間: 3-4-2011 23:17
http://dn.duowan.com/1102/161363808179.html
城門?????easy啦:lol
作者: 莔之小子    時間: 3-4-2011 23:22
城門?????easy啦
tomysf 發表於 3-4-2011 23:17

嘩=口=我又試下先=口=
作者: kenny1545    時間: 3-4-2011 23:53
下...但係依家有個主題樂園卡住= =點入
大大請教
作者: 莔之小子    時間: 3-4-2011 23:58
下...但係依家有個主題樂園卡住= =點入
大大請教
kenny1545 發表於 3-4-2011 23:53

有影片教學啦啵-.-
作者: jacky1421    時間: 4-4-2011 00:40
你屈技能姐=.= 其他職冇得咁...你古咁易-.-
作者: 莔之小子    時間: 4-4-2011 00:51
專係比弓手玩既觀景台-v-
作者: bb皓    時間: 4-4-2011 09:06
冇你咁多心機去玩呢D>.<
作者: bowen7603    時間: 4-4-2011 09:49
返去開隻遊俠試下先@.@
作者: 莔之小子    時間: 4-4-2011 13:57
冇你咁多心機去玩呢D>.
bb皓 發表於 4-4-2011 09:06

40lv封頂好悶-3-所以咪回歸下玩返依d飛屋頂
作者: 乂痴靜b乂    時間: 4-4-2011 15:08
回復 12# 莔之小子

a_a練多隻元素/賢者啦><
作者: 莔之小子    時間: 4-4-2011 15:52
回復  莔之小子

a_a練多隻元素/賢者啦>
乂痴靜b乂 發表於 4-4-2011 15:08

我祭司40左我就練元素,賢者打死都唔練@_@
作者: 小翼xD    時間: 4-4-2011 16:31
無聊~之前同神緣成日搵趣點啦~(俾人話外掛==)
作者: wps031142    時間: 4-4-2011 17:18
我祭司40左我就練元素,賢者打死都唔練@_@
莔之小子 發表於 4-4-2011 15:52

一陣又2頭唔到岸 資金分散乃有錢人之事e_e
練新角色時請對背包的金金三思a_a
作者: hkmickey80    時間: 4-4-2011 17:29
wa勁啊..... 我岩岩先40lv仲搞緊d裝-_-""""
作者: 翼風星痕    時間: 4-4-2011 17:39
跳咁高有靚女咩a_a
作者: 莔之小子    時間: 4-4-2011 17:39
一陣又2頭唔到岸 資金分散乃有錢人之事e_e
練新角色時請對背包的金金三思a_a ...
wps031142 發表於 4-4-2011 17:18

見步行步架咋-.-話唔定比我打天啟抽到消滅方塊就有錢整元素d裝,祭司既裝就整好左..差唔多2千攻就算
作者: wps031142    時間: 4-4-2011 18:07
見步行步架咋-.-話唔定比我打天啟抽到消滅方塊就有錢整元素d裝,祭司既裝就整好左..差唔多2千攻就算 ...
莔之小子 發表於 4-4-2011 17:39

D 40A好屬武就算平都起碼600金件 囧~
作者: 19911015    時間: 4-4-2011 18:14
都幾正a_a(可惜我唔係弓手:Q )
作者: 莔之小子    時間: 4-4-2011 18:38
城門頂影片教學已新增@_@
作者: tomysf    時間: 4-4-2011 19:35
城門頂影片教學已新增@_@
都未上到最盡XD
作者: 莔之小子    時間: 4-4-2011 19:58
都未上到最盡XD
tomysf 發表於 4-4-2011 19:35

仲有得更上架咩-,-?
作者: 翼風星痕    時間: 4-4-2011 20:14
已把這無聊之作加入精華
作者: o靚仔立    時間: 7-5-2011 16:22
勁啵~
作者: 莔之小子    時間: 7-5-2011 16:34
-_-咁耐又有人推返上黎

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2