樂古Nakuz

標題: [問題]Jubeat Copious 1.5曲 [打印本頁]

作者: 灰ソLC    時間: 7-11-2011 02:18
標題: [問題]Jubeat Copious 1.5曲
有冇得睇每日Jubeat Copious 邊2首係1.5曲??
因想出去前報大會順便報1.5曲拎多d ap
有既請share

作者: Torchic╳小火雞    時間: 7-11-2011 02:47
http://www26.atwiki.jp/jubeat/pages/606.html
來自jubeat wiki的

不過1.5曲好似係每日朝早7點 先會顯示果日既1.5曲係咩野
所以冇可能話今日知道下一日咩1.5曲
不過通常朝早8點幾9點 上面個網址都應該會更新 話比你聽今日係咩歌架啦
作者: smw0316    時間: 7-11-2011 16:03
哈, 平時我都冇留意wiki, 原來有得咁睇架 -v-
我習慣係大會內睇 (好多日本玩家日日都有整1.5曲大會上去架), 順便可以直接報埋...
[係大會名檢索打今日兩字...]

唔知有冇人都係咁做法呢...
作者: Torchic╳小火雞    時間: 7-11-2011 22:39
哈, 平時我都冇留意wiki, 原來有得咁睇架 -v-
我習慣係大會內睇 (好多日本玩家日日都有整1.5曲大會上去架), ...
smw0316 發表於 2011/11/7 16:03

呢個係另一個好辦法

補充一點
有時候1.5曲會有刻意既安排
例如呢年同上年除夕既1.5曲都係Evans 唔知黎緊既1月1日又係唔係Evans

另外唔知邊個bemani artist生日
果日既1.5曲就有可能係果位artist既歌黎
有興趣既可以睇下knit果陣係點安排1.5曲
http://www26.atwiki.jp/jubeat/pages/332.html
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 00:42
來自jubeat wiki的

不過1.5曲好似係每日朝早7點 先會顯示果日既1.5曲係咩野
所以冇可能話今日知道下一日 ...
Torchic╳小火雞 發表於 7-11-2011 02:47

看了1看
換言之
要條件解禁既歌曲係咪有5首=0=?
[e]/量子/red goose/アルストロメリア同埋WONDER WALKER??
頭4首已知解禁條件...WONDER WALKER既解禁條件係咩??
IIDX19のLincle Kingdomで★★★★★★★★を★★★★★★★★★すると解禁
上記条件達成者からの伝導、伝導された人からの伝導により解禁。

是這個嗎?要玩dx19達到咩要求先解到'.'??
作者: smw0316    時間: 21-11-2011 01:04
21號打後好多都冇=0=!!仲想扼下4.5倍傳歌分-_-!
kjaiiv3v 發表於 21-11-2011 00:42

點會冇呢, 仲有咁多Knit 代既傳導歌都未出1.5 (( 未有統計過 -v-
多加留意, 可能隔幾日會出現呢^^
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 01:13
點會冇呢, 仲有咁多Knit 代既傳導歌都未出1.5 (( 未有統計過 -v-
多加留意, 可能隔幾日會出現呢^^ ...
smw0316 發表於 21-11-2011 01:04

囧..剛剛明白了火雞那貼已改了第2個問題haha=]
不過都謝你'.'細心望左1望個網..1.5歌曲出1代/2代既歌會有較大機會可以扼到4.5倍分=]
可以傳導歌曲好似比3代多=0=
作者: smw0316    時間: 21-11-2011 15:18
看了1看
換言之
要條件解禁既歌曲係咪有5首=0=?
[e]/量子/red goose/アルストロメリア同埋WONDER WALK ...
kjaiiv3v 發表於 21-11-2011 00:42

WONDER WALKER
http://p.eagate.573.jp/game/bemani/linclelink/p/part3/index.html
岩岩上網站先留意到, 且證實可以Local 傳導... ^^ GREAT!!!
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 19:24

岩岩上網站先留意到, 且證實可以Local 傳導... ^^ GREAT!!!
smw0316 發表於 21-11-2011 15:18

對!..1直我都以為只有4首條件解禁歌
原來有5首..個首可以傳導..問題係..有人拎左未 囧..
同埋佢係點開呢;$..好似同dx19有連動
作者: kingson2    時間: 21-11-2011 19:49
對!..1直我都以為只有4首條件解禁歌
原來有5首..個首可以傳導..問題係..有人拎左未 囧..
同埋佢係點 ...
kjaiiv3v 發表於 21-11-2011 07:24 PM

[E],量子,Red Goose 我同你連一次機就可以傳導俾你
陽炎當初以為要連動 但後期証明只要係iidx18 玩過1次就會有
而家Wonder Walker 暫時只有少部份香港人有. 我會睇下幾時有
作者: Torchic╳小火雞    時間: 21-11-2011 19:59

等下
アルストロメリア是不能傳導的阿

新傳導曲係得4首
不過如果你話所有傳導曲既話 其實都包括埋舊隱藏曲(Evans果d
===========================
另外WONDER WALKER
其實今日6點幾之前 全世界冇人有WONDER WALKER

不過 岩岩6點幾 日本終於有神解禁到啦
仲要係DOLCE
http://p.eagate.573.jp/game/bemani/linclelink/p/part3/braveman_iidx.html

換言之日本果邊就會開始傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳
我地就可以狂matching等傳
作者: kingson2    時間: 21-11-2011 20:02
等下
アルストロメリア是不能傳導的阿

新傳導曲係得4首
不過如果你話所有傳導曲既話 其實都包括埋舊隱藏曲 ...
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 07:59 PM

Wonder Walker 其實已公開左
我fd已知點解 只系香港未出iidx19 佢話開左即幫我開Wonder Walker.
睇下我係先傳導有, 定等我fd.
作者: Torchic╳小火雞    時間: 21-11-2011 20:05
Wonder Walker 其實已公開左
我fd已知點解 只系香港未出iidx19 佢話開左即幫我開Wonder Walker.
睇下我 ...
kingson2 發表於 2011/11/21 20:02

咁勁?
★★★★★★★★同★★★★★★★★★都解讀到?

btw岩岩有日本神人已經解禁左
作者: kingson2    時間: 21-11-2011 20:07
咁勁?
★★★★★★★★同★★★★★★★★★都解讀到?

btw岩岩有日本神人已經解禁左 ...
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 08:05 PM

佢知左-,- 因為佢有fd就系解禁左'-' 話左個方法俾我fd知.
所以佢話等香港到左iidx19就幫我解 十段人黎嫁:p
我之前Rb既解歌 都係佢幫我打.
作者: Torchic╳小火雞    時間: 21-11-2011 20:31

十段
咁唔怪得(茶
我信你了
=============================
有消息指係lv10
不過都預左架啦
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 20:38
[E],量子,Red Goose 我同你連一次機就可以傳導俾你
陽炎當初以為要連動 但後期証明只要係iidx18 玩過1 ...
kingson2 發表於 21-11-2011 19:49

[E],量子,Red Goose更新第2日有了'.'
陽炎正常情況下1入卡個陣已經有'.'??
wonder walker 個圖畫面係咪紅色架'.'??
即係[E],量子,Red Goose,白合水仙.wonder walker只有呢5首係條件解禁歌'.'??
其他就解埋第5層就齊歌'.'??
作者: Torchic╳小火雞    時間: 21-11-2011 20:43
[E],量子,Red Goose更新第2日有了'.'
陽炎正常情況下1入卡個陣已經有'.'??
wonder walker 個圖畫面係咪紅 ...
kjaiiv3v 發表於 2011/11/21 20:38

係 因為果幾日d人係度狂傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳
腸炎係一入卡就有既歌黎
WONDER WALKER應該是青藍色的吧...假若官網的圖片沒有錯的話

作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 20:51
係 因為果幾日d人係度狂傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳傳
腸炎係一入卡就有既歌黎
WONDER WALKER應該是青藍色的吧 ...
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 20:43

原來係青藍色..
但係係fb我見到有個fd佢p0左個分相出黎'.'紅色圖的
我再睇返官網個到..我地應該冇個首歌'.'又係好好奇..咩歌黎的=.=??
8lv的..要相的話就要後補=0=..未夠分升做2級會員..up吾到相=.=!!
作者: Torchic╳小火雞    時間: 21-11-2011 21:41
原來係青藍色..
但係係fb我見到有個fd佢p0左個分相出黎'.'紅色圖的
我再睇返官網個到..我地應該冇個 ...
kjaiiv3v 發表於 2011/11/21 20:51

用上傳空間吧
http://www.postimage.org
上傳完之後就用返「Forum BBCode (1)」果段語法 copy左去
再係呢度貼上黎就得
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 21:50
用上傳空間吧

上傳完之後就用返「Forum BBCode (1)」果段語法 copy左去
再係呢度貼上黎就得 ...
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 21:41

很好;)現在補相

呢1首-_-!吾知係我眼殘的咩...原身有既歌??定係隱歌??或者係條件解禁曲??
作者: Torchic╳小火雞    時間: 21-11-2011 21:57
supernova
去年knit就已經出現的版權曲

[youtube]PL5cPsJ56oA[/youtube]
作者: kingson2    時間: 21-11-2011 22:05
supernova
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 09:57 PM

係囉-0- 呢首已經好奈 最近俾我推左95
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 22:12
supernova
Torchic╳小火雞 發表於 21-11-2011 21:57

係=.=?!?!?!....隻色好似吾同咁既=0=!!
同埋背後個圖案好似..感覺上好似新歌咁;o
原來係3代有既歌黎;o??
作者: kingson2    時間: 21-11-2011 22:15
係=.=?!?!?!....隻色好似吾同咁既=0=!!
同埋背後個圖案好似..感覺上好似新歌咁;o
原來係3代有既歌黎;o?? ...
kjaiiv3v 發表於 21-11-2011 10:12 PM

係啊
題外話: 您識S.IUKITT? 佢係我副團長黎
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 22:22
係啊
題外話: 您識S.IUKITT? 佢係我副團長黎
kingson2 發表於 21-11-2011 22:15

原來就係個首野=.=被fake了
傑神'.'s團副團嗎xd點會吾識xd
飯飯都掂既佢:lol等佢教打機
作者: kingson2    時間: 21-11-2011 22:47
原來就係個首野=.=被fake了
傑神'.'s團副團嗎xd點會吾識xd
飯飯都掂既佢等佢教打機 ...
kjaiiv3v 發表於 21-11-2011 10:22 PM

係佢收我入S團嫁;) 超好人;p
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 22:58
係佢收我入S團嫁;) 超好人;p
kingson2 發表於 21-11-2011 22:47

係;$
成日都會話吾小心exc左
傑神名言haha
作者: kingson2    時間: 21-11-2011 23:00
係;$
成日都會話吾小心exc左
傑神名言haha
kjaiiv3v 發表於 21-11-2011 10:58 PM

haha. 佢的確幾funny下
作者: kjaiiv3v    時間: 21-11-2011 23:10
haha. 佢的確幾funny下
kingson2 發表於 21-11-2011 23:00

有次同佢打機=.=3代初期
sos個個仲拆緊譜..當時分數傑神係低過我地
打到咁上下..我地去食飯..傑神話吾食繼續打= =
食完飯返去..傑神首sos竟然99了= =haha高過晒我地-_-xd!!
作者: Torchic╳小火雞    時間: 22-11-2011 01:05
係囉-0- 呢首已經好奈 最近俾我推左95
kingson2 發表於 2011/11/21 22:05

你既話 仲有得推既
====================
你地講既果個人 我都好似有印象
係咪一堆EXC果個高手
成日見佢係荃灣果頭出沒果個
作者: kingson2    時間: 22-11-2011 01:16
你既話 仲有得推既
====================
你地講既果個人 我都好似有印象
係咪一堆EXC果個高手
成日見佢係 ...
Torchic╳小火雞 發表於 22-11-2011 01:05 AM

應該係喇-0- 不過我都應該SUPERNOVA可以係10見內98
作者: smw0316    時間: 22-11-2011 12:47
Supernova 我都係得97嘛, 搵日又去推分先...
-v- 我仲未有[EXC] 牙... 努力~
作者: kingson2    時間: 22-11-2011 14:40
Supernova 我都係得97嘛, 搵日又去推分先...
-v- 我仲未有[EXC] 牙... 努力~
smw0316 發表於 22-11-2011 12:47 PM

我下次睇住您打xd. 俾d壓力您
作者: Torchic╳小火雞    時間: 22-11-2011 18:28
kingson2 發表於 2011/11/22 14:40

有壓力可能會打得仲差(?
作者: smw0316    時間: 22-11-2011 19:58
kingson2 發表於 22-11-2011 14:40

哈, 放心吧, 你應該係隔離位打緊 @@
下次LOCAL MATCH 番場^^ 就依首Supernova!

^^ 無視壓力存在
作者: kjaiiv3v    時間: 22-11-2011 21:42
應該係喇-0- 不過我都應該SUPERNOVA可以係10見內98
kingson2 發表於 22-11-2011 01:16

荃金人;p全港好似= =第1個開齊5層歌既人(吾計百合水仙)..
但係佢依嫁好似都開左= ="
supernova..好似991(奸笑
作者: kingson2    時間: 22-11-2011 21:49
荃金人;p全港好似= =第1個開齊5層歌既人(吾計百合水仙)..
但係佢依嫁好似都開左= ="
supernova..好 ...
kjaiiv3v 發表於 22-11-2011 09:42 PM

果首冇咩興趣-3-.. 不過有d癮想推;p 我系果d未到992以上都吾會放棄既人;p
作者: kjaiiv3v    時間: 22-11-2011 22:39
果首冇咩興趣-3-.. 不過有d癮想推;p 我系果d未到992以上都吾會放棄既人;p
kingson2 發表於 22-11-2011 21:49

加油xd!!聽日再去試打下睇下郁吾郁到先;@
作者: kingson2    時間: 23-11-2011 00:33
加油xd!!聽日再去試打下睇下郁吾郁到先;@
kjaiiv3v 發表於 22-11-2011 10:39 PM

仲推?
作者: Torchic╳小火雞    時間: 23-11-2011 03:02
仲推?
kingson2 發表於 2011/11/23 00:33

我諗佢想推上995

我繼續越級挑戰lv7,8 EXC
作者: kingson2    時間: 23-11-2011 21:08
我諗佢想推上995

我繼續越級挑戰lv7,8 EXC
Torchic╳小火雞 發表於 23-11-2011 03:02 AM

sad. 又有個人追我><
今日987左首Supernova 好似6見
作者: kjaiiv3v    時間: 24-11-2011 19:33
kingson2 發表於 23-11-2011 21:08

ha..全日玩marching= =..連極都連吾到個首歌比我;@
係咁連跑馬歌同埋shine on me= =!!打到我想棄機
作者: Torchic╳小火雞    時間: 24-11-2011 23:20
kingson2 發表於 2011/11/23 21:08

我係越級挑戰緊
但係我表示我宜家狂遇到重重障礙
作者: kingson2    時間: 26-11-2011 13:55
我係越級挑戰緊
但係我表示我宜家狂遇到重重障礙
Torchic╳小火雞 發表於 24-11-2011 11:20 PM

SuperNova 991 Full Combo左喇我;) 好似10見內;o   
而家開埋Wonder Walker ;$
作者: Torchic╳小火雞    時間: 26-11-2011 15:00
咁你幾時開埋yellow head joe
我等r歌打
作者: kjaiiv3v    時間: 27-11-2011 20:55
咁你幾時開埋yellow head joe
我等r歌打
Torchic╳小火雞 發表於 26-11-2011 15:00

岩岩開晒了:lol
玩後感...adv難過ext..= =我無言了
作者: Torchic╳小火雞    時間: 27-11-2011 21:17
岩岩開晒了
玩後感...adv難過ext..= =我無言了
kjaiiv3v 發表於 2011/11/27 20:55

果然每個人既觀點都唔同
有d人話EXT難過ADV
有d人反而話ADV難過EXT

我就唔知邊個難d 等我搵日親身試左先
作者: kjaiiv3v    時間: 28-11-2011 00:05
果然每個人既觀點都唔同
有d人話EXT難過ADV
有d人反而話ADV難過EXT

我就唔知邊個難d 等我搵日親身試左先 ...
Torchic╳小火雞 發表於 27-11-2011 21:17

期待你報告..
adv我初見拎a囉= =極度無言
2見先剛剛90..
ext初見都有93= =
作者: kingson2    時間: 28-11-2011 12:54
期待你報告..
adv我初見拎a囉= =極度無言
2見先剛剛90..
ext初見都有93= = ...
kjaiiv3v 發表於 28-11-2011 12:05 AM

暫時冇心機ko首Wonder Walker 全難度full combo住;o
趁大家仲為呢首歌打緊 我k埋d copious歌;p 等大家後悔下xd.

琴日成績:
Supernova 991 Full Combo (之前成績黎-_- 睇下k仔推左未;o)
RAM RIDER REMIX 990→994 Full Combo
GOOD LUCKY 996→997 期望今日內應該可以EXC
LAKA LAKA LA  95→96→976666→990 5見內 FULL COMBO埋

係甘多暫時;p
作者: smw0316    時間: 28-11-2011 14:19
暫時冇心機ko首Wonder Walker 全難度full combo住;o
趁大家仲為呢首歌打緊 我k埋d copious歌;p 等大家後 ...
kingson2 發表於 28-11-2011 12:54

我最近比較忙, 抽唔到時間去推分 -w-
哈, 同你一樣, 主力推Copious 歌...

PASSPORT (998) 同猫がニャ〜て、犬がワンッ! (998) 都差唔多KO
目標: EXC ^^
Supernova (977) 好似ALL YELLOW 左, 但成日都MISS -v-
目標: 高分過你 @@

加油吧!!!
作者: kjaiiv3v    時間: 28-11-2011 17:25
趁大家仲為呢首歌打緊 我k埋d copious歌;p 等大家後悔下xd.

琴日成績:
Supernova 991 Full Combo (之前成績黎-_- 睇下k仔推左未;o)
RAM RIDER REMIX 990→994 Full Combo
GOOD LUCKY 996→997 期望今日內應該可以EXC
LAKA LAKA LA  95→96→976666→990 5見內 FULL COMBO埋

係甘多暫時;p

拎完ww煲完fc之後反打過supernova= =1次99都上不了haha..
暫時未推得郁:)

我最近比較忙, 抽唔到時間去推分 -w-
哈, 同你一樣, 主力推Copious 歌...

PASSPORT (998) 同猫がニャ〜て、犬がワンッ! (998) 都差唔多KO
目標: EXC ^^
Supernova (977) 好似ALL YELLOW 左, 但成日都MISS -v-
目標: 高分過你 @@

加油吧!!!

教我打passport:handshake..有2個位吾知佢出乜野黎= =
仲係992中 郁不了 囧..
作者: kingson2    時間: 29-11-2011 00:40
拎完ww煲完fc之後反打過supernova= =1次99都上不了haha..
暫時未推得郁

教我打passport.. ...
kjaiiv3v 發表於 28-11-2011 05:25 PM

今日成績;p
Wonder Walker ADV 996 Full combo
Wonder Walker EXT 95xxxx Full Combo
(Yellow head joe 獲得;o)
GOOD LUCKY 997 FULL COMBO ;p
LAKA LAKA LA 990→994

暫時好似甘多;o
作者: Torchic╳小火雞    時間: 29-11-2011 01:46
教我打passport.. ...
kjaiiv3v 發表於 2011/11/28 17:25

黎黎去去都係3個難位(天地位果d自己死記啦 唔難既

難位1
口1口2
口12口
1口22 
口口2口

難位2
口1口3   口口口口
口12口   4口56
1223 → 4口56 (56唔肯定
口223   口口口口

難位3
12 7 |....|
     |12| (頭先打錯左)
  65 |456| 呢度你聽多幾次果個位會有個「突突」兩下既聲係12兩個位度
  4 |7...| 記住再上3就應該冇問題

唔好問我幾多分
作者: kjaiiv3v    時間: 29-11-2011 21:47
黎黎去去都係3個難位(天地位果d自己死記啦 唔難既

難位1
口1口2
口12口
1口22 
口口2口

難位2
...
Torchic╳小火雞 發表於 29-11-2011 01:46

好'.'聽日就推左佢先haha
作者: Torchic╳小火雞    時間: 29-11-2011 22:04
好'.'聽日就推左佢先haha
kjaiiv3v 發表於 2011/11/29 21:47

推上EXC把啦
呢首唔難
=========================
講返1.5曲
其實1.5曲既設定有時都幾有趣下
例如邊位BEMANI Artist生日既話 果日既1.5曲就好大機會係佢既歌黎
就好似今日11月30日既1.5曲係eyes 原因係小野秀幸生日了

上星期四出PSP超電磁炮
果日既1.5曲就會係...唔講啦
作者: kjaiiv3v    時間: 1-12-2011 00:55
推上EXC把啦
呢首唔難
=========================
講返1.5曲
其實1.5曲既設定有時都幾有趣下
例如邊位BEMA ...
Torchic╳小火雞 發表於 29-11-2011 22:04

即係可以再博係水仙百合@@?
=.=吾exc喇...個日1set3首..1可..2可..3可..已經將我激死左了= =
推到995-998已經心足'.'!
作者: kingson2    時間: 1-12-2011 01:14
即係可以再博係水仙百合@@?
=.=吾exc喇...個日1set3首..1可..2可..3可..已經將我激死左了= =
推到995-998 ...
kjaiiv3v 發表於 1-12-2011 12:55 AM

今日沙龍第2部機 部機1.5係百合;$
打左2舖;$

BSC 初見 988 FULL COMBO
ADV 初見 993 FULL COMBO
EXT 初見 95 ;$

今日仲要推埋陽炎989→990→992
on and on 984→985 FULL COMBO

話時話'-' 星期六個約會如何?
作者: Torchic╳小火雞    時間: 1-12-2011 01:34
我星期六應該去唔到
都係要等月中
作者: kjaiiv3v    時間: 1-12-2011 17:04
今日沙龍第2部機 部機1.5係百合;$
打左2舖;$

BSC 初見 988 FULL COMBO
ADV 初見 993 FULL COMBO
EXT 初見 95 ;$

今日仲要推埋陽炎989→990→992
on and on 984→985 FULL COMBO

話時話'-' 星期六個約會如何?

-_-小弟bas adv同ext仲係0-_-
陽炎比你高過我tim
on and on 只係緊緊980就算=.=好難聽
12月4個約會?o?吾係星期日咩xd!
作者: Torchic╳小火雞    時間: 1-12-2011 18:29
on and on 只係緊緊980就算=.=好難聽
kjaiiv3v 發表於 2011/12/1 17:04

歌名後面可以自己插個數字上去
已經可以代表晒成首歌(包括果首歌 果份譜etc...
作者: lll161616    時間: 1-12-2011 19:54
歌名後面可以自己插個數字上去
已經可以代表晒成首歌(包括果首歌 果份譜etc... ...
Torchic╳小火雞 發表於 1/12/2011 18:29

support,just 92....
作者: Torchic╳小火雞    時間: 3-12-2011 01:46
我拎10樂點賭今日1.5曲係陽炎

不過贏左唔駛送多10樂點我
作者: lll161616    時間: 3-12-2011 08:41

Torchic╳小火雞 發表於 3/12/2011 01:46

你中la-.-
作者: smw0316    時間: 3-12-2011 09:29

Torchic╳小火雞 發表於 3-12-2011 01:46

@@ 點解你會估到咁勁既...
作者: lll161616    時間: 3-12-2011 10:11
@@ 點解你會估到咁勁既...
smw0316 發表於 3/12/2011 09:29

今曰係星野奏子生曰-.-
作者: Torchic╳小火雞    時間: 3-12-2011 16:27
上面就是原因

(其實係見有fd係twitter發現到呢個情報
作者: smw0316    時間: 5-12-2011 21:43
今晚收工去左銅鑼灣GAMEMAX 玩,
先見5 蚊局, 後見1.5 曲係百合水仙...
滿足LA ^^
[BAS] 1 回FC 976
[ADV] 1 回FC 980
[EXT] 2 回FC 938
作者: Torchic╳小火雞    時間: 6-12-2011 00:13
咁果部百合水仙機係咪特別多人跟機黎玩
作者: smw0316    時間: 6-12-2011 01:26
咁果部百合水仙機係咪特別多人跟機黎玩
Torchic╳小火雞 發表於 6-12-2011 00:13

恩, 即使旁邊有空, 但依部機實有幾個1蚊跟緊 @@
大家都想玩百合水仙嘛,
始終開此曲有點難度... 時間問題 -v-
作者: Torchic╳小火雞    時間: 6-12-2011 01:46
恩, 即使旁邊有空, 但依部機實有幾個1蚊跟緊 @@
大家都想玩百合水仙嘛,
始終開此曲有點難度... 時間問題 ...
smw0316 發表於 2011/12/6 01:26

其實我諗緊jubeat出第5代果陣 我會唔會連百合水仙都未開到

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2