樂古Nakuz

標題: 火槍/雙刀玩暴擊用 火耳+虎介定係家耳+家介~<當然上左拼 [打印本頁]

作者: jackie126p    時間: 6-4-2012 19:56
標題: 火槍/雙刀玩暴擊用 火耳+虎介定係家耳+家介~<當然上左拼
真係諗左好耐,唔知邊個組合好~
諗到煩~
作者: kenchanqaz    時間: 6-4-2012 22:14
有錢:火耳 虎介
冇錢:家耳 家介
作者: jackie126p    時間: 6-4-2012 22:43
@@- -囧左
作者: Owen仔仔    時間: 6-4-2012 22:51
火槍當然玩力 玩爆冇咩用
作者: kenchanqaz    時間: 6-4-2012 23:38
傻啦  玩力冇用
中後期個個都玩幸
作者: s031187    時間: 7-4-2012 09:10
火槍玩遊介
作者: jackie126p    時間: 7-4-2012 13:36
又係~
火槍冇理由唔玩幸既
作者: ttt453    時間: 8-4-2012 00:41
火槍後期唔玩幸就死得啦.
作者: 003300    時間: 10-4-2012 12:52
我用朱耳同遊介~
現在的火槍玩力也不錯丫~唔洗爆都夠退怪>口<
作者: sugussweet    時間: 16-4-2012 17:02
-3-咩職我都會揀家耳介..太強大
作者: 雪貓    時間: 18-4-2012 05:11

以性價比黎講, 前期用家族耳介係唔錯既選擇
但假如有錢, 到後期, 升虎介火耳會比較化算

家族耳介衰在越升越貴, 而且玩命
(每次升級需要用同等等級既耳介作為材料, 例如+2升+3, 需要多一隻+2, 升級成功率=60%, 失敗時只有材料消失)

所以:
1. 如果有錢, 可考慮虎介火耳, 無既話就家族耳介;
2. 如果有能力升到180, 就虎介火耳 (到e個等級應該唔會無錢升) (火耳+9 = 180lv), 如果只係hea住玩, 家族耳介
3. 如果極度相信自己的人品, 或者極度有時間, 亦都可以考慮家族耳介 (我都有見過一個人用家族耳介+8定唔記得+9, 但唔知佢整左幾耐, 爆左幾多隻. 此人不在此服, 印象中係台服)

至於職業.... 其實所有物理系打手都係咁計架喇, 無分雙刀定雙槍

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2