樂古Nakuz

標題: [好消息黎啦!!]05/31(四)伺服器維護公告暨活動結束提醒公告 [打印本頁]

作者: komb    時間: 30-5-2012 19:25
標題: [好消息黎啦!!]05/31(四)伺服器維護公告暨活動結束提醒公告

各位熱愛永恆冒險的玩家們您好:

感謝大家對於永恆冒險的支持,伺服器將於明日(5/31)上午08:30 ~下午16:30

進行相關改版作業,請各位玩家做好提前下線的準備,在等待維護關機的時間,

可以到討論版或粉絲團,分享你這一週在遊戲裡的冒險經歷。

在此提醒玩家相關持續進行的活動將於明天(5/31)臨時維護前結束,

請玩家把握時間購買期間限定商品和卡片合成最後的時間,

對此造成玩家不便,請大家多多包涵見諒。

==================粉絲團公告=======================

好消息好消息~大家期待已久的狄奧3轉,即將在明天進行改版後登場囉~!

[憤怒利維坦豪華包]也將在明天維護後可獲得內容物。

在此也提醒玩家,原訂持續進行中的活動【Heroes Act3來臨前夕】、【怪物卡片合成挑戰傳說】

都將於明天維護前結束,還請玩家多加留意~把握最後一天進行卡片合成、

英雄飾品DIY和購買活動期間限定好康商品的時間唷~!

=================================================

拿...今次終於做到野啦;;不過系我預計之中遲左一日

個個系粉絲團到炮轟GC= =

放學番到黎岩岩好玩得^^

作者: .黑仔.    時間: 30-5-2012 19:37
粉絲團變左任插團-v-
好正
作者: komb    時間: 30-5-2012 19:42
粉絲團變左任插團-v-
好正
.黑仔. 發表於 30-5-2012 19:37

好正==
我插左好多一段段既字海比佢地==
作者: _山窮水盡.    時間: 30-5-2012 19:45
反口的官方...
明明事實就喺未將技能名編好
作者: komb    時間: 30-5-2012 21:06
反口的官方...
明明事實就喺未將技能名編好
_山窮水盡. 發表於 30-5-2012 19:45

可能佢維護到4點半就系為左改技名= =
作者: kenson12163    時間: 30-5-2012 21:08
好感動 =^=
今次唔洗等咁耐...
又係pvp埸禁角嘅時候((比人打
作者: ricky1    時間: 30-5-2012 21:46
會唔會重置技能?
作者: a94123    時間: 30-5-2012 22:03
好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀好呀

心情太興奮啦,聽日遲來的狄3終於出,好想試玩T^T!!!
好彩系考試前叫仲玩得炸!!!
作者: ian1107    時間: 30-5-2012 22:51
我覺得唔只整到430,可能又玩12小時= =
作者: komb    時間: 30-5-2012 22:56
諗下好啦;;又12小時==
會吾會重置就要睇黑橙有冇買到個堆數據了...
好彩佢31號更新姐...4號開始我就吾玩gc了..
作者: SiU~軒    時間: 30-5-2012 23:04
讚好@.@
終於肯更新-.-
希望到左明天唔好又話有D問題更新唔到又延遲 =.="
作者: komb    時間: 30-5-2012 23:14
延遲我預左
作者: hj1op2    時間: 31-5-2012 00:56
Leviathan我等左你好耐了!!!
作者: 平平無奇的玩家    時間: 31-5-2012 11:13
呢次維咁來唔知有咩活動呢
作者: 黑鵺    時間: 31-5-2012 16:12
回復 10# komb

考試~~?咁大家為左考試加油啦-.-+
作者: komb    時間: 31-5-2012 16:45
利維坦 我來了~~~~~~~~~~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2