樂古Nakuz

標題: 馬倫又係你條ON9仔 7夠未呀 [打印本頁]

作者: MazarinewOw.`    時間: 5-12-2012 23:18
標題: 馬倫又係你條ON9仔 7夠未呀
我撩你GOT5呀廢9 馬倫 7下7下吊河馬
有邊個想黎被虐都可以搵我! 我力壓群雄
作者: 池塘有鴛鴦    時間: 5-12-2012 23:20
神哥同你地got,你地5個打我1個,我讓你地,連er4p都晤用
作者: GuiseNTK    時間: 5-12-2012 23:20
哦 你死啦 做咩串我隻9
作者: MazarinewOw.`    時間: 5-12-2012 23:21
神哥同你地got,你地5個打我1個,我讓你地,連er4p都晤用
池塘有鴛鴦 發表於 5-12-2012 23:20

天下群雄于汝等豎子目中皆為虐菜?豎子宵小之徒;汝等鼠輩,窮極齷齪之能事
作者: 池塘有鴛鴦    時間: 5-12-2012 23:24
回復 4# MazarinewOw.`

連我都打晤贏,點樣稱霸CSO ?
作者: MazarinewOw.`    時間: 5-12-2012 23:28
回復  MazarinewOw.`

連我都打晤贏,點樣稱霸CSO ?
池塘有鴛鴦 發表於 5-12-2012 23:24

出黎LAN 爛過舊屎 你有資格同我打咩
作者: 池塘有鴛鴦    時間: 5-12-2012 23:33
回復 6# MazarinewOw.`

同你打緊係要出lan打啦,係屋企打,都晤知你會晤會出絕招,開對踢踢走我
作者: MazarinewOw.`    時間: 5-12-2012 23:37
回復 7# 池塘有鴛鴦

你幾點得閒 GFORCE OK?
作者: MazarinewOw.`    時間: 5-12-2012 23:37
回復  MazarinewOw.`

同你打緊係要出lan打啦,係屋企打,都晤知你會晤會出絕招,開對踢踢走我  ...
池塘有鴛鴦 發表於 5-12-2012 23:33

帶埋你D GEAR啦傻狗 帶完=無帶
作者: 池塘有鴛鴦    時間: 5-12-2012 23:43
回復 9# MazarinewOw.`

gear無用?美國總統喬治布殊,奧巴馬,國務卿希拉里都係用ER4,究竟邊個係傻狗?
作者: 池塘有鴛鴦    時間: 5-12-2012 23:45
回復 8# MazarinewOw.`

我去開旺角金雞六樓陽光網絡,貪佢夠大夠多機,有成200幾部機,一陣你地輸左話要轉打BF3 got32,64人混戰都有位
作者: TonY乂佐助    時間: 5-12-2012 23:46
一黎粗口
(六)粗口 :
禁止使用任何語言的粗言穢語,包括以任何方式顯示或發表。違者扣除10 樂點。
二黎「肉」罵版主
等封吧
作者: miku245729    時間: 6-12-2012 00:13
掛神哥打十個都仲得
你班傻仔準備輸左掉爛滑鼠走場啦

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2