樂古Nakuz

標題: Janus-5 B模式的觸發條件和數值 [打印本頁]

作者: chanko898    時間: 23-9-2013 18:44
標題: Janus-5 B模式的觸發條件和數值
Janus-5 B模式觸發條件累積打到(有效傷害)57發,觸發12秒的無限子彈,而且B模式必須在10秒內開啟,不然會重新計算
還有一點要說說的就是B模式不能穿透任何物體(人&牆)
b模式:56%傷害 99%連發 95%命中 91%後座 重量還未知抱歉= =

小人只是想給一些未知道的人先看看b模的觸發條件,如有得罪請多多包涵
作者: ZoMble乂幻月    時間: 23-9-2013 19:41

唔打算買呢把= =
作者: lagho123    時間: 23-9-2013 19:47
回復 2# ZoMble乂幻月

唔係聽日先出咩--呢個禮拜出左?   唔係兌換卷?
作者: 菠蘿君    時間: 23-9-2013 20:04
重量我覺得應該同a模一樣
作者: ZoMble乂幻月    時間: 23-9-2013 20:18
回復  ZoMble乂幻月

唔係聽日先出咩--呢個禮拜出左?   唔係兌換卷?
lagho123 發表於 23-9-2013 07:47 PM

唔係,我唔打算買呢把
作者: lagho123    時間: 23-9-2013 21:20
回復 5# ZoMble乂幻月

睇你果句以為你錯過左咁.誤會哂
作者: l0kJaI520    時間: 24-9-2013 17:12
b模式點用...禁右鍵無料到-,-
作者: chanko898    時間: 24-9-2013 17:49

回復 7# l0kJaI520

要發動 Janus-5 既B模式就要打到[有效傷害],打牆同射空炮都不計算在內,之後把槍有粒紅製,如果可以發動B模式的話,
1.粒紅製會特別紅&光亮
2.個人樣(羅神/羅馬的雙面神)雙眼會閃下閃下
但系你要記住一點B模式必須在10秒內開啟,不然會重新計算
作者: Charlie1012    時間: 24-9-2013 18:16
回復  l0kJaI520

要發動 Janus-5 既B模式就要打到[有效傷害],打牆同射空炮都不計算在內,之後把槍有粒紅製 ...
chanko898 發表於 24-9-2013 17:49

哈巴資訊就係話8秒內不轉B模式就會視為放棄
所以不打算買這把槍

原因係 B模式無穿透力

發動條件 係要以敵人作為藥引 敵人不一定係電腦 可能係真人 咁就會潛藏著好多如果
太多如果有時就會令自己失去決定權 咁係對自己不利

同埋就係8秒內/10秒 不轉B就會視為放棄  彈性奇低 不考慮

本身都覺得呢槍個外型幾新穎
作者: jack0114    時間: 24-9-2013 19:25
無打算買0.0抽弓最實際~~~
作者: abill04064    時間: 24-9-2013 21:09
E把都唔知勁唔勁,得閒係街場汁黎玩下先決家買唔買
作者: chanko898    時間: 25-9-2013 07:47
回復 10# jack0114

同感,把弓箭很順手無狙鏡又高命中,個人覺得佢比準雷好用但傷害不如準雷這真有點悲哀
作者: wkk2007    時間: 6-10-2013 19:47
唉…!買左先知是咁,但當佢是普通步槍一用還可以
作者: iLemon    時間: 6-10-2013 23:41
回復 10# jack0114

抽弓尼個提議幾收
作者: tinwaichoi    時間: 7-10-2013 18:48
對沒有什麼槍的我來說,這槍是很不錯很好用,無限彈時很屈機,打C打災不錯
作者: Zac86786886    時間: 8-10-2013 03:03
打牆同射空炮都唔得,我不如番去等BG11?
作者: 夜幕深雪    時間: 10-10-2013 15:21
這把擺明打災
作者: 小鳥遊六花    時間: 15-10-2013 00:05
5打算買這把野 留錢做其他野好過
作者: chanko898    時間: 15-10-2013 09:17
回復 18# 小鳥遊六花

咁你就留錢買下今次出既雙面神系列既機槍啦
作者: 小鳥遊六花    時間: 15-10-2013 14:33
回復 19# chanko898

抽野……
作者: 血映雪    時間: 16-10-2013 21:37
其實不少人都把這槍的價值搞錯了...
這並非主打殭屍或者災厄的武器, 而是可以玩人打人的永久M4!
嚴格來說應該是永久HK416...
作者: chanko898    時間: 17-10-2013 09:18
回復 21# 血映雪

我無意中在巴哈看到這個神聖制裁在,戰神之章 - 響尾蛇行動的影片當中反被制裁的樣子,在戰神裹被當作普通步槍,應該是對機械類別不會有其槍的發動功能吧
http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=ZlfElYZUu4g
作者: 血映雪    時間: 17-10-2013 10:45
回復  血映雪
我無意中在巴哈看到這個神聖制裁在,戰神之章 - 響尾蛇行動的影片當中反被制裁的樣子, ...
chanko898 發表於 17-10-2013 09:18

與其拿Janus M4打戰神小兵, 還不如拿XM8, 起碼XM8有個瞄準鏡!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2