樂古Nakuz

標題: BG11出左事?? [打印本頁]

作者: alex159478236    時間: 27-11-2013 22:08
標題: BG11出左事??
其實上星期開始就發覺到bg11有個好困擾嫁問題......
係街場多屍/多幽能槍一齊發射子彈時,bg11用右鍵特殊彈都會隔唔中有(扣左彈但係無出到火球)嫁BUG,但係呢個bug係扣左彈之餘打屍仲係無任何傷害
請問有無人都有以上情況??
作者: 血映雪    時間: 28-11-2013 13:11
是不是顯示問題? 好像瞬殺者那樣扣了子彈數但顯示不出開火效果?
作者: michael1994113    時間: 28-11-2013 18:46
我唔怕...係咪你顯卡唔夠定LAG機.
作者: BlUelXxEr乂f0k    時間: 28-11-2013 19:46
回復 3# michael1994113

玩CSO都唔夠顯卡,張顯卡應該係堆田區
作者: alex159478236    時間: 29-11-2013 04:41
是不是顯示問題? 好像瞬殺者那樣扣了子彈數但顯示不出開火效果?
血映雪 發表於 28-11-2013 13:11

唔係顯示問題我係潛藏殺機坐個電箱去另一邊個到對住班保羅按右鍵,見到射擊動作 +特殊彈扣左 但無出到火焰特效+眼前堆保羅一隻都無死
作者: alex159478236    時間: 29-11-2013 04:46
我唔怕...係咪你顯卡唔夠定LAG機.
michael1994113 發表於 28-11-2013 18:46

的確開火時有lag情況,見到射擊個動作但無特殊火焰出+扣左特殊彈但面前堆保羅一隻都無死到
作者: lawchunwing    時間: 29-11-2013 19:22
這個應該是您的槍枝[射空炮]
作者: fire2007    時間: 30-11-2013 19:01
BG3衝鋒槍都成日射空炮,好彩子彈好平
作者: assholechea123    時間: 2-12-2013 20:20

回復 2# 血映雪

唔該你講野用下腦講野
作者: 血映雪    時間: 3-12-2013 09:07
回復  血映雪
    唔該你講野用下腦講野啦,唔好成日用個屎忽直接講出來,真心問你系咪小學雞?玩cso顯 ...
assholechea123 發表於 2-12-2013 20:20

我說的是顯示問題, 而並非顯示卡問題...
正如瞬殺者的空彈現像, 扣了子彈數但没有顯示開火的火花...
誰都知道這與顯示卡無關, 而是原廠設計問題!

我也請你在回文前睜大眼睛看清楚, 同時自重一下, 留意自己的操辭!
作者: 血映雪    時間: 3-12-2013 09:10
BG3衝鋒槍都成日射空炮,好彩子彈好平
fire2007 發表於 30-11-2013 19:01

瞬殺者的空彈是有傷害的, 可以向災厄的殭屍群掃射試試看...
作者: 瀧也    時間: 10-12-2013 21:39
應該係顯示唔到

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://mixro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2