打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 分析格鬥部..

pw 係開的-.- 你吾係開p up相? 加架咩 加係咩 加一擊加迴-.-你味明呀大哥哥
我扯開-.-? 我吾想魚你咋傻西-.- 加p up  聽都味聽過
仲有你一路講緊p up-.-  咩pw? pw....password 咩-.-大哥哥
吾好引我笑啦傻仔-.-...pw...
password都吾會係加啦下化-.-password係打既  打字個打呀聰明仔-.-明味呀 智商高
話題都味清楚叫我吾好扯開話題囉傻仔-.-你知道個話題係咩味呀下下下-.-
我次次打幾百字回你打幾隻字當回左我牙-.-?
字都味識打學人扮高lv牙-.-? 我怕你真系手寫haha
下次吾好pw喇 記得power up 係p up  haha 吾笑你 你仲想嘈既可以回下我架
haha 魚下你都好 我開頭吾串你 -.-吾好當我流先得架..我都吾想笑你開頭
見你嘈得咁開心都係博我認真打字姐-.-
算啦-.-吾打咁多 吾想你回吾哂
你手寫慢d 我知既^^加油寫吧haha
回復 支持 反對

Originally posted by 血海深仇乂黑鷹 at 2006-6-13 00:32:
傻又點會西呀~?傻就傻西就西 仲有呀!你明唔明白西係乜野呀?西係1個方向 你連咁簡單既野都唔知~? ho 7 ar!!     p up?照你咁講 p up 咪姐係put up?  傻仔0.0~~~ 仲有悿呀~我唔識打字@@? 你打d錯字百出仲話我唔識打 ...

錯字百出-.-你搵到過十過錯字 我咪傻仔囉-.-快D搵啦 哈哈
狗吠吾識打個狗字-.-? 我教你..你吾識打可以copy我架
仲有-.-我e加159lv 高十級吾係169 係160-    -? 159+10= 160? 你d maths 都幾勁
我話拳皇f4 上"過" 姐-.-吾好意思 e加佢第三手 第三手吾升都冇計
仲有power 既簡寫先係pw    p up 絕對係power up 你係個up 字點搵個w 字出泥
吾好捉字喇~~
ho 7 ar <--e句我都吾想捉你吾識打定係咩 快d查倉頡字典啦你 我真系怕你7到吾識打 好水木6 呀 e三隻字
其他你吾識打 可以吾打架啵 我都吾會笑你傻仔既

Originally posted by bcy796 at 2006-6-13 12:30:
game書講乜你就信乜呀,game書話敏劍最低 ...

你搵到一本game書話敏劍最低防 力拳最高防
我咪信啦 scan上泥比大家睇下囉 你講到咁勁*o*吾好好似上一個post咁扯開話題喇thx哂
回復 支持 反對