打印 上一主題 下一主題
收起左側

Homeworld 2(萬艦齊發 2) 專屬討論區

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
你地都係講gundam mod架啦...

頭先打左一埸   自護vs三個連邦

好正   一開頭即飛去中間礦   狂開礦機   之後就黑色三連星係到坐鎮(大約4隊)

之後就開多隻艦  (好似個盒果架)

之後就開一隊ms+ma小隊   有gp02a 2隻...
好正   之後仲係好多錢   一路升野  一路出艦隊....
大約有9隻艦(三層果d  唔記得晒d名)

秒木馬.....   GP02A對母艦冇咩用    對MS就好可怕...
一架戰機都冇      礦機爆晒50架

[ Last edited by cheungy on 2006-9-27 at 12:25 AM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by [H]~DARK~ at 2006-9-27 18:25:

已更改
starwar.....好似話要最新板本收費所以沒留意,都係問下ericlcl吧

我自護+西亞加拉打一個專家連邦都唔得.......你好勁啊....自護勁難用
ps.唔知大家知唔知,自護有個問題,就係採礦機唔識回收戰艦殘 ...

今日又打左2埸   一埸同我細佬連機打

同佢打果埸又係一開始控制大礦   

同電腦打果埸又控制大礦(=  =)  不過今次好困難....因為我一去到就勁多戰機圍我  (機戰一群群咪話唔恐怖)

死守左15分鐘左右  (同時大量出MS)  完成控制晒中央

之後就狂出艦  仲有次期MS    (仲有20幾隻輕渣古)

GP02A 3隻(好可怕的核彈...) 13隻戰艦(唔包生產艦)  格魯古古5,6隻(專用機)  大魔唔記得  仲有一大群MS

3隻GP02 就玩晒....  加多十幾隻輕渣古已經夠玩

戰艦怕戰機的  =V=v

3隻GP02 秒一隻空母
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by [H]~DARK~ at 2006-9-28 21:31:

汗....唔使搞n架高達啊=3=(如果係我會搞n架戰艦~~大艦巨炮主義~~~當然....只會給ms屠殺)

我用開gm群加gp018隻  XD

伯倫艦都係主力之一
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by at 2006-9-29 19:30:
整一大堆渣古出黎仲好玩@@ 400$/1

最多都係30隻   

我試過渣古大隊.....大約55隻....(6百幾同7百蚊25隻)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by kit127 at 2006-9-30 22:39:

頭先整左3隻gb02..秒殺d戰艦..(如果10隻會點-v-)

老實講   我出到3隻果時以經圍到人地得返主艦
回復 支持 反對