查看: 67762|回復: 264
打印 上一主題 下一主題
收起左側

拳術討論區

咁我玩一個唔用法c技ge拳手......咁點升好呀.......?
回復 支持 反對

好詳細呀∼∼∼thx!!
回復 支持 反對

點解我隻拳暈人機率好低=.=?我用少林同人p(少林10層)同個刀手打 我同佢同lv 都係31
我同佢p左5,6場 每場我都打到佢3~4下 但係一次都暈唔到  但係佢刀用華山暈反我轉頭
佢招華山又係10層  但係我真係一下都暈唔到  係唔係gm問題=.=?
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-1-29 14:40 發表

★死....... 朋友仔,

你好!
拳手一職中 "少林" 相對比 "野球" 是暈率高好多的,
至於對同級的對手,真的好靠隨機機率,可說是50/50%的,
努力吧,繼續練技吧,不要為了單單的數 ...

哈佬∼
我係玩墨魂 叫★SEED★ 
點我係5力1體到20lv 跟住先發覺升死一條公式係唔得 之後就開始『亂加』
亂加姐係唔按公式升點 我係覺得咩唔夠用就加邊樣 
到左e+31lv有118x血 16xx護體 7xxmp 
力190 體47 心26 
得閒可以+我好友 出黎p下∼
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-1-30 12:57 發表

★死........,

你好!可能我也見過你了,你的綽號好似是叫"高達"嗎??

你這樣的配點法,也不錯哦!比個 " G ...

=.=我記錯左  sorry∼
我係160力
47體
25心

我通常都係玩5ser

我綽號係※◎豪腕◎※  -.-

回復 支持 反對

原帖由 墨香新手 於 2007-2-9 18:33 發表

o.我叫拳皇·阿權
第三次玩墨香,頭兩次都係玩刀,今次本來都係諗住玩刀,但重覆做番之前做過兩次既野實在太悶,於是我決定玩其他武器,揀左我都幾鐘意既拳.因為拳d動作好q= =而且我玩刀果陣俾唔少拳 ...

嗯..你d技能層數太低啦..你e+最好狂爆水升技啦 仲有要學埋拳手必用ge少林(pk必用)
玩拳會好易悶 我會透過pk黎增強自信心 因為見過其他人玩拳ge人都會半途而廢 希望你唔會啦∼
總之就努力啦∼∼!!
回復 支持 反對

被人冰左已經........  我火2同電3仲係一層....
回復 支持 反對

原帖由 26729548 於 2007-2-15 17:35 發表
hi 大家  我本人玩法拳  我e加3力3 心   技有電1.電3.野球.少林.如封 技點加血.打坐.金. 高lv d加ma拳術
e加得lv.15   我拳武玩一擊 有冇咩要換   好唔好  比d意見

拳武玩一擊就高lv先玩啦  e+低lv拳武強黎都冇用  始終都要換 你e+15lv 差唔多係要壓lvge時候(見議你16~17lv壓) 順便升埋技
而你玩拳要+體 心 力 力心冇血會唔夠人p  
你係唔係玩拳法呀?
回復 支持 反對

打王...2~3個拳手好正...一齊用野球...狂暈....我試過:lol
回復 支持 反對

嘩!!呢度個個都墨魂wo!!
回復 支持 反對