打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮

個日夜血既團長同某D人係冇打
不過我見有位65LV ec奸到出汁
一開波我地企左天女,佢就出左夜血,廢是我地打佢
戀雪打左入去,入返夜血打我地...o晒
之後戀雪 人渣 夜血圍我地一個團 算!
我地人齊 3個團唔夠我地1個團打 2個團閃晒 得返戀雪 如果我仲係戀雪一定打7個2個團
完全冇義氣 有野就食,有雞就汁 比人打就跑得仲快過隻狗
同埋阿永 你上星期六叫我地黎天女就要黎? 約齊成個團係天女 食風 你口口聲聲話約
約人唔洗經對方同意? 你約女仔出街甘同人地講,你聽日係邊到邊到等我
係天女成班傻下傻下甘- - 你叫黎就黎咪好冇面?

人渣教主呢位人兄仲勁 1月12號 打團戰個時 我打阿永你就幫手 阿永比我殺左你就狂走
我家姐叫我唔好再恰你 我只殺你一次就冇再追住你黎殺 到左天女,我家姐用返雪玲瓏入去
你第一個殺左佢,甘算點?人不犯我我不犯人呢個道理何在?

回復 支持 反對

1)我地一開波人都未齊就清晒戀雪出去
2)夜血 戀雪 人渣 3個團喎!? 唔通有第4個?
3)中期係比你搶左囉,你地人齊多人 入面戀雪都有成30幾啦= =
   人渣夜血廢是計 最少都過50人 我地出既最多20幾
   20幾個清50幾個喎~ 你想無面都唔洗甘講呀
   人渣佢地係比我地打左出去先話唔玩囉 我可以同你講
回復 支持 反對

人渣有邊次團戰 邊次天女我有打你,你冇打我我都冇打你每次都係
分身勁人冇黎都係3個團 勁人黎唔黎係佢地既問題 戀雪卒仔? 甘你D卒仔都幾得下架啦
都有成十幾人 若果係勁既 洗乜比人打出去又殺返入黎 殺唔入先去訓呢? 仲有個D人唔係off
係去晒其他地方 外掛通頂? 1月1號 係邊個郁我地團先呢? 係你地戀雪 出齊人都係死
証明左唔係我地主動郁手 有仇不報非君子
山崎卍 仲good 你知我電車男唔同你日日係屋企睇住我一齊坐電車?
戀雪大把人知我個ac借左比人幫我升 1-5我一向少玩 如果甘叫電車既
請問你地個團,個個on足24小時 叫極冇反應個D叫咩呢?外掛定電車呢?
回復 支持 反對

個次係你地個x有問題
阿永少係話一個星期前約左我地 我地一直冇比人約過
個D唔係叫踩到上頂 係你地自己傻傻地 無啦啦話叫我地去天女
好多時間應酬你地? 乜水? 你D團人你有幾清楚= =? 我都想知
是但搵個問佢幾大你都唔知啦 有幾清呢?
BE 同你地say sor 可能我自己睇錯,不過都係有人打
回復 支持 反對

分身 清人既定義你好似唔係幾明 唔係殺一次 係殺好多次囉
你地係死完又入死完又入之後攻唔入先走
而係咪做晒3個團 你地自己知啦
回復 支持 反對

正確黎講 係個位收ac既傻仔係到吠= =
回復 支持 反對

人家收ac大晒架啦
1個人做3個團既團長 勁晒
佢係勁既咪收夜云 人渣 阿永個ac囉 甘3個團就係佢話事啦
ps:時間唔係冇 係對D智障兒童唔需要晒時間