打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮

其實在天女團p又好, 1對1 又好, 都只係玩呢個game既其中一個遊戲, 無咩特別的.
只是本人對人渣教主有多少意見.
口講話來觀戰, 但暗地裡又係背後放冷箭既作風唔係好光彩哦.
大家入得來天女玩, 就算幫自己朋友打, 都無咩問題.
為什麼要扮觀戰又偷偷地打, 而不痛痛快快地參戰呢?
回復 支持 反對

山崎哥哥連咩叫唔夠打既定義都唔知就上來講咩"死哂出去"
真係矛盾.
叫人地成晚係天女唔好訓更加顯幼稚.
想作評語都最好攪清楚情況成件事先再講吧.
唔係只會比人覺得 "強詞奪理" 而已.
借問道理何在?
回復 支持 反對

好少去天女, 所以未見過冰宮D人,
不過信你所講, 佢地真係要檢討下.
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 19:09 發表
我團d人我唔清楚=]
我自己有掛
so.....??
出齊人都係死??
出齊人個次好似你地無去囉
叫你去 你唔去=]
唔知你唔敢去定無時間啦
如果你話戀雪齊人你清到
我無野好講架
可惜我未見到宜一刻囉
如果好似你咁 ...

你地個次所謂既叫人去天女, 好似有些強詞奪理.
每個團都有自己安排既活動, 唔係其他團可以干涉的.
我地唔想回應你亦都只係唔想哂時間同你一般見識.
我地開開心心影緊團照同打裝係我地團既事,
你地去天女等係你地既事.
可以見得我地係唔敢去呢?
12-1 係天女你地有無出齊人無人知,
而其他團既人又有無出齊, 我地都唔係太清楚
但有其他2個團d人來幫你地一齊打係是實,
難到我有講錯嗎?
大家各有自己既時間選擇玩到幾點,
可以玩夜d的,也未見得就是如你所說的電車男.
大家只是再討論個日天女的事
誰是誰非大家有個人唔同既睇法
但你講到個人時間安排問題, 是否有點離題.
道理是大家有眼得睇的, 不是只靠你同我既個人意可以說明的.
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 16-1-2008 02:31 發表

三少呀
你屋企咁有錢
生咁你傻下傻下咁
真係可憐
個句邊睇得到話我地勁??
你跟得阿強一號多?
思覺失調???
一個未升76就係團到話自己76
你就重利害
我無講話我地勁 你就話我地叫你收皮
定係你想屈我= =?? ...

山崎 山崎 請收皮!!!
自編自導自演, 放左個25仔係人地團就唔好比人知啦 ~~~
人地話76lv係突登講出黎玩下你地咋, 仲要懶醒囉黎講 ~~
人地升左幾多lv 又關你事, 人地幾多lv到你去控制理咩 ~~
講黎講去都係個3督屁, 唔夠人講又話人地思覺失調 ~~~~
呢4個紅色大字形容你真貼切 ;P
回復 支持 反對

山崎, 講多無謂.
我地既團長就已經企左出黎講過野啦,
借問你又係邊個一個團既團長?
sorry 係唔係大哂唔都唔關你事, 因為人地根本就唔係同你講
你成日話自己代表3個團, 做代表定扮代表呀?
有無任何授權証明你係有權代表其他團講野?
你極其量只可以代表你地戀之雪, 我唔覺其他2個團有須要請你做代表.
如果其他2個團既團長都可以上來講一句 話你山崎所講既野可以代表佢地,
咁你問既問題先至可以作實, 如果唔係對我地或對其他團都唔公平!!!
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 16-1-2008 11:36 發表

咁你地打定唔打??
你答一句好難??
你理得我扮代表定係代表
宜家3個團都想同你地打多次
ok??
我叫佢地上黎應你個傻柒=]
咁你滿意嗎???

其他團如果有野想講,人地會自己講的
你自己一尾係度叫人答, 借問憑咩呢?
回復 支持 反對