打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 12-1-08 天女幾個大團互相殺戮

原帖由 段恨逆天 於 14-1-2008 15:44 發表
1)我地一開波人都未齊就清晒戀雪出去
2)夜血 戀雪 人渣 3個團喎!? 唔通有第4個?
3)中期係比你搶左囉,你地人齊多人 入面戀雪都有成30幾啦= =
   人渣夜血廢是計 最少都過50人 我地出既最多20幾
   20幾個清50幾個 ...

哈;P 我睇到笑爆咀,天你真係傻豬黎架,你話你人未齊就清晒戀雪出去@o@?
第一.戀雪得一兩個人你殺左都叫清@@
第二.你地未黎齊都吾可以話戀雪黎齊架?
第三.你睇下啦,人渣果d係有黎,旦係差吾多全部企係到,你都計埋@@?人才~

同埋你之前話人地吾夠打就走,未玩啦人才,佢吾夠打總同你打牙@@?咁你地桃園有d人果日吾夠打吾會出金嬋走佬啦;P 真好笑~
之後你第四樓果篇總好笑...人不犯我我不犯人道理可在@@?咁你e篇又係到話入到去清晒戀雪d人,姐係挑佢地機啦@@咁比人圍都係抵你死啦,同埋你又話3個團吾夠你地1個團打,你GE意思係想話入去殺左幾個@@?定係話三個團都廢,你地團最勁@@?你真係好識搞笑:lol 夜血佢地d勁人都冇黎wo@@咁叫3個團都吾夠1個團打?

ps你真人才..
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 18:20 發表

道理何在??
難道你就是道理嗎??

唔夠打?
我唔覺囉=]
如果想知夠唔夠打
可以約個時間2個團去打架@@
唔洗係到作無謂既對話=]
唔好話齊唔齊人
人地唔洗做野 唔洗休息?
你想証明你真係可以天女清曬3個團咪約 ...

算啦,佢覺得自己咁勁咪比佢諗下lo,吾係驚佢遲d無咁ge機會;P
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 18:25 發表
人地學生唔洗讀書唔洗訓?
陪你打天光呀?
人地走左你清曬人好威??
點似你電車男日日係屋企=]

吾好咁火住= ="佢地低能吾識用詞姐,識少少就扮代表,我吾信桃園果日係清晒戀雪,果陣點睇比盡佢都係15個左右,D勁人都未黎晒,佢可能清左D卒仔當清晒....
回復 支持 反對

天,你眼殘@@?如果你覺得殺走左幾個叫清你都幾人才wo;P
首先我覺得你吾知就吾好出聲啦,扮晒代表咁!你估d人好似你地咁得閒咩,同埋吾黎吾等於掛機,咁你姐係屈啦?同埋牙永佢地打完團p去到天女先叫戀雪d人黎晒,本身係天女果d都係入吾到果d吧@@再吾係就打完即去,咁你話打左佢地出去就叫清晒咁你地桃園都比戀雪清左吾少次wo@@講埋出黎啦@@係牙,你地有清戀雪幾次,旦係比人清返十幾次lo,你又吾講埋比人清~
之後你話有幾個夜血都都計一個團係到@@咁我知道點解你地咁中意話戀雪個個掛機@@見到一個就話全團@@咁你地桃園都個個開外掛啦;P
回復 支持 反對

原帖由 搖搖 於 14-1-2008 19:44 發表

你地個次所謂既叫人去天女, 好似有些強詞奪理.
每個團都有自己安排既活動, 唔係其他團可以干涉的.
我地唔想回應你亦都只係唔想哂時間同你一般見識.
我地開開心心影緊團照同打裝係我地團既事,
你地去天女等 ...

我同意你講GE野,會心微笑Tim,旦係我覺得佢應該吾小心學左天咁主觀吧!
同埋果日佢地兩個團係有人幫手,旦係天講到係桃園一個團做低晒三個團咁~
不過e家嘈都冇用啦,都冇人有真憑實據,嘈都冇用,吾好再咁執著啦,講事實吾係問題,係到作野先係罪大惡極!
回復 支持 反對

我根本就係想講事實,吾想咁多人比佢呃左,點知佢囉pk係壓我~
不過我記得果日桃園d人叫到d魔c走晒佬咁....果隻魔c好似5x lv,旦係佢地6x,7x lv都走佬@@之後出左去又一齊入黎玩偷= =e d咪高手lo@@
回復 支持 反對

盜都會比到幻出大技暈@@
回復 支持 反對

我愈睇愈搞笑@o@"
第一.本身牙強吾係對住我地三個團講對吾住啦咩= ="所以果陣再嘈總有咩用= ="其實山琦你
       果陣可以收聲....旦係e家講講下又話牙強只係對夜血同埋人渣佢地講對吾住....你地e家係
       想到搞gag?e家又好似係桃園真係想挑戀雪咁= ="
第二.山琦就算係扮代表定係代表都好....都係想要一個交代姐,旦係點解你地係到好似逃避咁,人
       多哈山琦一個- -?
第三.山琦係未收咁多ac點解會有人知= =?
第四.話桃園一打三好似係桃園果位人才講架wo,吾係咩?
第五.三團團長有冇搵山琦做代表我地大家都吾一定知,吾知就吾好話山琦吧...可能真係三團搵
       山琦講野呢,e樣大家都吾知~

最後我想講....其實你地話年事解決左不如等山琦自己係到up吧...e家又好似搞返大咁= ="
回復 支持 反對