打印 上一主題 下一主題
收起左側

森 - 奪命狂呼

我load唔到入場=.=
琴日都開到.....好正個場a_a...
要希望增加ser
回復 支持 反對

建議:開下d本身cs有既地圖= = [cs_office] e個玩zombie都正....
回復 支持 反對

原帖由 ben1 於 22-5-2008 21:29 發表
建議:開下d本身cs有既地圖= = [cs_office] e個玩zombie都正....

多謝提供意見
還有沒有沒其他可行的地圖?
回復 支持 反對

原帖由 chiksum 於 22-5-2008 22:06 發表

多謝提供意見
還有沒有沒其他可行的地圖?
de_nuke , cs_italy等等...........
回復 支持 反對

原帖由 ben1 於 22-5-2008 23:06 發表
de_nuke , cs_italy等等...........

de_nuke 呢個有人提議過, 但好像有很多人的地圖和我的不同[[onion_36]]

其實官方場, 好像不夠camp 的地方, 好易被喪屍攻破[[onion_36]] [[onion_36]]
回復 支持 反對

原帖由 chiksum 於 23-5-2008 10:27 發表

de_nuke 呢個有人提議過, 但好像有很多人的地圖和我的不同[[onion_36]]

其實官方場, 好像不夠camp 的地方, 好易被喪屍攻破[[onion_36]] [[onion_36]]

老森..

個zm_house2可唔可以開小d..

呢個場成日好多傻仔塞住某個位..搞到成日明明走到都比喪屍ko

你之前開過city場喎..點解呢排唔見你開下-_-
回復 支持 反對

原帖由 澄..〞 於 23-5-2008 14:16 發表

老森..

個zm_house2可唔可以開小d..

1.呢個場成日好多傻仔塞住某個位..搞到成日明明走到都比喪屍ko

2.你之前開過city場喎..點解呢排唔見你開下-_-

2.big_city: 太大又冇得camp , 我真係搵唔到一個可行的camp 位=.=, 搵ct 都有排搵......不過, 你都可以係 ser入面提出, 等我投票轉.....[[onion_41]]

1.咁先刺激[[onion_60]] , 明明走到都要變zombie [[onion_48]],不過你都可以要求我kick左佢...

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 57# 的帖子

sorry
我加左你server 部分d聲入我個server
因為你d聲太正了
回復 支持 反對

喂...森..你又改左ser ge amx?今日玩你ge ser...d喪屍一開波6-8秒就受感染.....平時15秒上ge  ma.....最令我激氣就係d喪屍都唔係我附近..我都受感染....你做了xx的手下= =......xx=人名...........無奈= =[[bao_34]] [[bao_34]] [[bao_34]] [[bao_34]] [[bao_34]]
回復 支持 反對