查看: 42298|回復: 74
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [加分]原來

關閉 [複製鏈接]
嗯,吞食出左咁耐
原來我都係玩免費玩得最耐
玩緊收費果時真係原全唔識野,通常玩戰士單升,不過都係因為一個人用人手升,所以幾悶
之後就開始同人組隊升,蠻好玩的說,最少可以在空間的時間可以聊聊,
之後又知道火箭隊才好升,所以雙開咁玩-3-玩到3x就好似因為外掛收費唔玩(唔多記得@.@)
之後相隔左咁耐,係上年新年果陣知道左吞食出左免費又心郁郁番左黎玩
岩岩初玩打任果時真係幾開心,就算無野傾,我地都可以講下點打=3=
比起現在打巨,剛玩的時侯刺激很多=3=
[[onion_73]]
現在我那個ser雖然人流有減少,幸好我的朋友始終還在>﹏<

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
凍檸水OO + 4 參與

查看全部評分

回復 支持 反對

不過其實幾早玩都好,其實都係差唔多
因為玩吞食好似 好快上到手咁@.@
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 18-6-2008 23:04 發表
是的
因為有導師(收費)

是嗎!?
咁真係好早喎 橋都過唔到@@"

ya睇黎佢同我差唔多年代@.@果時d橋都係自己係條橋到狂喊叫人組隊過的@.@

原帖由 『天秤︴無名﹃ 於 19-6-2008 01:35 發表
我想想下記起 玩這隻「吞食天地」的遊戲是我
那時的同學同時是現在的樂古吞食天地版版主
想起來真的是很回味,我還記起我初初玩的時候
買了當時的遊戲包,到現在我還保全起來現在看
那遊戲包的封面有當時剛剛出的4 ...

我玩收費果時,都係升到30lv就結束左收費版既回憶@.@
事關好像x力x雙收費@@"~
回復 支持 反對

原帖由 qqqqasas 於 19-6-2008 14:04 發表
我就冇咁既恆心,個時又唔識用外掛個D,人手升到20LV到都想死了-.-之後我就冇升LV了,過左唔知幾奈,我個FD借個百幾LV黎玩我先玩,之後發覺佢個AC廢到.....之後就冇玩,而家重玩,努力地升LV[]

唔係架,手動升其實都幾爽,自己開一隻同人組隊,得閒又可以吹下水,都幾好玩@@
不過依加個個用程式,無依支歌仔唱了@.@
回復 支持 反對

ya,捉到武將依個系統又ok既,唔知之前其他game會唔會有@@
回番之前,係收費真係易升好多= =
我練到3xv果次都係收費,免費真
的不敢想像怎練@@
回復 支持 反對

到時我地隻手咪要變曬手動既輔助程式XDDDD
回復 支持 反對

版主要變身摩打手a_a?
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 3-7-2008 00:46 發表
比人昆嗎?
真慘!!!!
其實我應該玩左4年
我都應該用左成幾千蚊-o-(雖然唔係我比錢 , 係我老豆!嘻嘻!!! 因為佢都有玩!)
我仲記得04年遊龍350點我果度係77蚊-vv-
05,06就87--vv--
之後網龍改左400點果時就99-vv-

咁版主係咪比網虫洗劫左幾千蚊A_A?
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 5-7-2008 12:53 發表
以前唔識搵錢又會買點放比人
我玩左4年到,
供2個ac
應該有8千幾9千最少-.-

~O~
玩收費係慘d@@
有時又要用game錢,又要月卡@@~"
回復 支持 反對

原帖由 凍檸水OO 於 5-7-2008 15:25 發表
收費比免費好玩[[yoyo_177]]