打印 上一主題 下一主題
收起左側

月下舞團成員─♂月下舞♀劉少驚人結婚分數

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 51# 的帖子

我問你一個問題
點解有搶宜樣野?
咁點解美國又比啲人買
香港又唔比?
唔包括黑市[[yoyo_163]]
警察點解就可以有?
賊都有 但係佢地用係邊方向?
回復 支持 反對

講真外掛影響到人最大既問題係...

令人覺得唔公平...

但呢個世界一向唔公平開...

eg:點解佢屋企咁有錢...而我無呢?[[bao_27]]

講真...人一定會有貪念既...

我真係唔信...有唔洗錢既外掛...會無人用囉[[bao_27]]

加上你話個遊戲玩返外掛d人...

我唔認同喎...就例如d人用黎打星...!

唔通有人認為多g錢...而感到開心...有果種滿足感都唔得?!

而去繼續支持個遊.戲...又唔得???!!

加上大部份用外掛果d都係一些高消費既人...

佢地有份令隻遊戲做到落去既喎...

(ps: 不喜勿回應 / 回覆我)

--------------------------------------------------------
開外掛一向都唔岩...

但好多人都好想同d外掛人打星...

點解呢??

加上你d 朋友,,同d 外掛人打星...

果d外掛人信得過佢地...先同佢地玩..

而佢地有g錢既著數...點解又會出賣佢地?

所以話...用外掛既人.一方面..千其唔可以咁串..

另一方面...要帶眼識人...

唔係...會...比人出賣...[[bao_40]]

(PS : 我唔係讚成開外掛...但我覺得d人開外掛...影響唔到我...
佢地開...我又唔會少件杉既.....所以....我無咩所謂........
但唔好開黎屈我機就ok)

例外我覺得個X美外掛一個咁貴...都好多人買...

就知...個遊戲有太多位...難道太高...用人手沒有可能達到...

--------------------------------------------------------------------------

但我最憎d人用外掛炸房同串人...

串人無外掛果d...小心會比人出賣[[bao_45]]

但我一定唔會做25仔...

因為無人會鐘意比人出賣既!

(ps: 不喜勿回應 / 回覆我...以上純粹個人看法...)

回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

月下舞又唔係出名出到6大姐~_~ .
回復 支持 反對

原帖由 西瓜波 於 22-6-2008 06:53 發表
講真外掛影響到人最大既問題係...

令人覺得唔公平...

但呢個世界一向唔公平開...

eg:點解佢屋企咁有錢...而我無呢?[]

講真...人一定會有貪念既...

我真係唔信...有唔洗錢既外掛...會無人用囉[]

...

呢位會員打左好耐,,我好同意你既講法,,
用外掛  不要串人  到頭來  咪你依家ga後果..
回復 支持 反對

原帖由 小混混=江 於 22-6-2008 19:00 發表

呢位會員打左好耐,,我好同意你既講法,,
用外掛  不要串人  到頭來  咪你依家ga後果..

大家既後果唔同..總知...用外掛又唔影響到人就無事...

我既後果係...一定係好既...

反正...我唔會得罪人就得=]

出賣人果d人...我最憎...
回復 支持 反對

朋友用黎出賣- -?
反面果日就會出賣你-..-
FD果陣就痴埋一齊搵著數~_~
唔FD果陣~_~講番幾十年前D 衰野..
人類就係咁XD我都試過

PS:自己發UP風XD

回復 支持 反對

原帖由 skytsanghk 於 20-6-2008 00:13 發表

獨行如風  ←正宗屎忽鬼都上來講野

依Sun~carman 個情侶係小肥肥肥既?
朋友妻笑呵呵 ?
你依家女都無 你唔會唸唔開賣屎忽架?
你最正宗喎  

首先, 好多謝貞子先生你對我既關心, 我同我女朋友過得好好

其次, 我同suncarmen 已經無任何關係, 佢既去向同我無關, 佢同任何人做任何野都影響唔到我
第三, 我唔會有咩睇唔開, 我係一個好開心既人
第四, 點解有人要冒認我, 我唔知, 不過, 我已經響簽名檔加返我個 logo, 以防有任何唔留意四周動向, 比較追唔上時事發展既人唔知, 被一個名誤導視線

另外, 咩叫正宗屎忽鬼都上來講野?!姑勿論你對我加插任何侮辱性並足以構成誹謗既言詞, 單單以身份黎講, 任何沒有被封鎖的人應該也有發言權吧?!不是嗎?!如果唔係既話

咁呢個外掛回報區你有咩發言權呀全勁舞都知你係外掛既垃圾貞子~!!!
我好記得你果張188 尚餘2:40秒既百萬自由係我post架~!咁點丫?!

你下面既三幅屁我諗回都無乜意思, 最後補充多一點, 我行事光明正大, 無需要換任何account, 我亦唔會唔記得password
請你好好記住, po173樂古wylamwilly獨行如風本人
多謝合作

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
政* -5 引起罵戰/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

喱個外掛回報區真係好正呀.....正過之前既PO173....冇黃管的^^
哈哈哈哈
回復 支持 反對