打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位曙光老手...--->神聖呢條友仔好xx

關閉 [複製鏈接]
神聖有問題可以同團長講
話晒佢係舊人...你話佢等同唔比面永姐
話晒之前係出生入死既戰友-_-
我相信佢入戀雪仲耐過你。
係度講冇人會同情你,你有心踢佢。
佢自然會問返咩事嫁啦。有咩問題?
你覺得佢有問題,唔服既大可以出團同佢挑
佢本人認同的話,加上踢邊個唔踢邊個唔到你理。
而家你唔係團長,永先係,係出post前睇下自己咩料先好講野!
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

傻仔,你遲我幾多玩曙光丫
南同神聖都唔識分,文盲定點-_-?
不嬲團長都係話事人,你大過佢定點?
用外掛掛出黎既垃圾唔好講咁多野v_v

評分

參與人數 1 -10 收起 理由
百日祈禱﹏。 -10 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

請問戀雪有今日咁既(成就)你出左幾多力?
我諗我66Lv果時你仲係係海口升Lv既傻仔咋v_v
重申我唔係神聖l0r,文盲與狗請滾v_v
我係見得閒,先上黎吹下水,你以為點-_-?
點睇你都係果班所謂邊個團強就跟邊個團既傻仔-_-
係度話人傻kai,自己咪又係kai果個,比人嘈係度問post幹?
冇人會幫到你l0r,見到你都灰,唔玩曙光係正確既,見d傻仔因小小野係度嘈
多(Dog)如!
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

你7xLv
我6x果陣你5x算老手啦-__-
你玩左都成年幾啦講真!
回復 支持 反對

我為戀雪做左幾多?
知唔知永話放左ac果陣時,我冇走到團,仲話幫永佢搞好個戀雪
次次同神奈打團戰,我次次都去打,仲想點?
你幫過戀雪幾多呢,請問?
你唔係舊人,明d咩?
係度嘈神聖,你有資格,我地打緊樹靈果陣你仲係一隻5Lv未過既傻仔咋
可能玩都未玩曙光,串親你唔好意思,我都係有果句講果句!
回復 支持 反對