查看: 30789|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2012年, 地球會發生甚麼事?

變成靈魂 感覺都唔錯喎
加上2021年都好快到 到時睇下會點
世界有改變都幾好 唔好再變壞就好了

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
守衛~朗 + 3 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

如果你是1987-1999年出生的話...就是[靛藍兒童]不用怕2012年...這是傳說...因為靛藍兒童有1024組DNA!
滅絕仔 發表於 23-1-2009 14:43

[靛藍兒童]是什麼?
我對傳說都好大興趣 可以講黎聽聽嗎?
回復 支持 反對

搵到 火星 可以合我地居住   但係問題 我地無足夠既金錢同時間去做咁多架火箭= =   何況火箭既位置都唔多 食物拎哂去火箭?   之後係火星個到做一個同地球一樣既星球? 好難講....  如果2012年真係地球88既日子 我地只 ...
雪傲天 發表於 11-2-2009 19:57

就算2012年不是末日 咁咪要加快研究在火星居住問題
第一樣就是要製造大氣層 還有火星上什麼都沒有
所有東西都要由零開始 就好像人變了神一樣
單是地理方面 如水 平地 草原等基本條件也不知要用多久時間
但地球就每日受到破壞 如果火星能發展到能居住
哪就要看地球末日快還是人類的神速發展了

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
守衛~朗 + 10 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對

為什麼要去火星?地球又沒有事,有事的只不過是人類!
滅絕仔 發表於 12-2-2009 18:50

因為就算2012年不是末日
但如果人類的破壞行動持續下去 地球也會有頂不住的一日
佢話可以去火星居住 不過時間還是一切的問題

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
守衛~朗 + 6 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對