查看: 2365|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我對赤壁的意見

點解 完美5叫 Gamania 5賣多d廣告姐 賣廣告可以吸引多d人尼玩 對你地生意刀好好  要搞多d新意 搞多d活動 正多d戰場 話時話 赤壁之戰幾時開 等左好耐啦  我地人工實左太少啦 7品得果3金  對我地d咁ge員工5公平  請比多d人工我地  姐係官錢  每日嶺果d錢  請+我地人工!!!!!               

[fly]         全體少錢收入人士請求[/fly]
回復

點解Gamania 5賣多d廣告姐 賣廣告可以吸引多d人尼玩 對你地生意刀好好  要搞多d新意 搞多d活動 正多d戰場 話時話 赤壁之戰幾時開 等左好耐啦  仲有要出售多d新禮包  因為有優惠 周會有多d人玩赤壁 仲有周係開左d新3  ...
desitiny 發表於 16-5-2009 18:21

赤壁係玩三國時期既野
邊有可能會出死神d杉嫁=.=''
回復 支持 反對

點解Gamania 5賣多d廣告姐 賣廣告可以吸引多d人尼玩 對你地生意刀好好  要搞多d新意 搞多d活動 正多d戰場 話時話 赤壁之戰幾時開 等左好耐啦  仲有要出售多d新禮包  因為有優惠 周會有多d人玩赤壁 仲有周係開左d新3  ...
desitiny 發表於 16-5-2009 18:21

Gamania只係代理,
整新野請搵開發商「完美」
唔係話賣廣告就去賣架,
而且上次改版賣完廣告冇幾耐,
GM最好搞多新手活動黎刺激人流...
回復 支持 反對

赤壁係玩三國時期既野
邊有可能會出死神d杉嫁=.=''
puikuen 發表於 16-5-2009 21:38

死神d 3係日本古裝3  所以係古裝GAME 係行得通 我之所以咁講係想佢地搞多d新意
回復 支持 反對

其實有搞宣傳吸引新玩家噶...[[onion_12]]
回復 支持 反對

中國同日本係唔同 行得通都只會比人話 失去特色
回復 支持 反對

死神d 3係日本古裝3  所以係古裝GAME 係行得通 我之所以咁講係想佢地搞多d新意
desitiny 發表於 16-5-2009 22:35

日本還日本
中國還中國
邊有得拉埋黎講嫁=.=
回復 支持 反對

咪係!!!日本wo~~~~~~~打中國bo!!!人地人大政府封了game,睇你說低B話
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

赤壁好似有派道具活動wor! 呢個星期6,日~
大家see see新聞稿~~

廣告貴ar....以我做其他行業經驗~
代理要生產商批先可賣廣告~我諗應該大改版有geh~

其實大家有心玩~不如一齊自發諗下拉d fd入黎玩la~~(難)
回復 支持 反對