查看: 18795|回復: 242
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 北ser on9仔神經 校場無賴事件 本人務必澄清

關閉 [複製鏈接]

剛才維護前本人 月夜卍亮 約神經校場1on1
由昨天到入校前神經用多名分身跟著本人睇本人既裝都算
我開戰前多次揚言要神經依校場規矩唔食藥先入場打
點知神經食盡所有藥更有天龍幫佢+玄抗

之後開打時我打神經一下2千5~9
而神經無中後打我3千左右

神經本身得200玄抗
本人減玄抗200以上 平時打佢普攻4500~5500

而本人火抗430
神經減抗只有290

大家覺得神經有冇食到藥打呢??

事前我有講明del哂所有藥先入去打
我見倒佢入場食藥就出場要佢del狀態再入
點知神經厚面皮到即時開喇叭話我唔夠佢打走人
呢d咪叫狗囉

因為維護問題而家on唔倒著
但而家本人誠邀神經維護後2點 30分即到校場 隻揪
有興趣既朋友可以黎睇
回復

其實佢鐘意食藥你吹佢唔漲 你可以唔同佢打或者你都可以食= =[平心而論]
回復 支持 反對

我南SER的 校場PK既 大把D咁既人 不過佢又真系衰既[[onion_65]]
回復 支持 反對

神經有本事唔食藥就咁同我打場呀
唔怪得開喇叭叫你打個時應都唔撚應
隔左n世先問人打唔打
原來去左準備咁多藥食
咁又係呀,以你既人緣搵隻天龍幫你+玄抗又真係幾難既
我就咩藥都冇食就咁入去打
你條傻仔就咩都食哂仲要扮冇事
要你del狀況重入就開定喇叭話人唔夠你打走佬
咩事個個有眼睇既 垃撚圾
不如叫埋個ec入去幫你補好唔好呀
正一on9仔
校場隻揪都要食藥+抗+攻+屬攻+體+到咩春都+哂
打之前有叫你del 哂d藥先
你唔識字定扮白痴呀傻hi
回復 支持 反對

其實佢鐘意食藥你吹佢唔漲 你可以唔同佢打或者你都可以食= =[平心而論]
yuncash 發表於 23-6-2009 13:02

重點係我講明唔食藥打,我就冇食藥入去,但我入到去見佢食撚哂藥,我出返去要求重打
佢開喇叭話我唔夠佢打 粒水走人 明唔明
回復 支持 反對

你都好冇聊喎...日日爆喇叭叫人同你打...你係咪打機打到傻左呀??人地食藥你咪自己食囉...使唔使係度開post呀??知你勁啦...俾你打死佢又點呀?咁勁同笑o打啦
回復 支持 反對

可能佢為左收集D抗藥先 先咁遲同你打[[onion_31]]
回復 支持 反對

我一陣睇
回復 支持 反對

佢係第一明教都咁...輸唔起就咪打啦...
佢最勁果句""呀乜水乜水又係度博出位"
成q日話人博出位....算啦..
佢呢d on 9 仔就係咁...
回復 支持 反對

你都好冇聊喎...日日爆喇叭叫人同你打...你係咪打機打到傻左呀??人地食藥你咪自己食囉...使唔使係度開post呀??知你勁啦...俾你打死佢又點呀?咁勁同笑o打啦 ...
kenip123 發表於 23-6-2009 13:08

你唔知咩事就唔好罔下評論啦
神經之前叫我去大宛同佢隻揪
我要求校場打係咪好正常呀
大宛佢帶一隊人黎同我隻揪
我叫去校場打係咪好正常呀

同埋事前我有講明唔食藥打
所以我入場後都係冇食過藥
但佢咩春藥都食撚哂
我出去要求重入
佢開喇叭話我唔夠佢打粒水走人
你覺得係邊個既問題呀

同埋笑傲同我都係稻中
做咩要我同笑傲打?又唔係笑傲要我同佢隻揪?你想搞分化???
回復 支持 反對