打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 招請心智成熟和會團隊合作的人拍片(再更新)..[香港]

冇ak,m4,mg3......
awp代替得唔得...
回復

睇完你呢個post 我都唔係好覺你心智成熟,
咩叫成熟? 同埋咩叫只限15碎? 成紀限制? 一定要15碎以上先會成熟? 15碎以下就低 能仔?
如果只係招十五碎你就自己搵fd. 唔好係度開post.
回復

心智成唔成熟唔係睇年齡,
得罪講句:
我睇樓主都唔係好成熟。
mrlam077 發表於 6-7-2009 21:31

你邊句見到我話未夠15歲就係唔成熟..眼花..?

你講到邊句係話人未夠15歲就係未成熟..我同你玩乜都得=]

咩叫成熟? 同埋咩叫只限15碎? 成紀限制? 一定要15碎以上先會成熟? 15碎以下就低 能仔?
如果只係招十五碎你就自己搵fd. 唔好係度開post. ...
CTy`` 發表於 7-7-2009 10:58

好臭串..兄弟..老幾..?

夠秤買煙未..?未就唔該你收下口..

一睇就知你一定係搞事果D咩咩仔啦..=]
回復

我叫串?  買到煙 = ? = 勁 ?
而加係你既問題.  我冇出過聲lo. (我打字姐
一睇就知你係戈d 咩咩仔啦 ( 咩咩仔 ) ? 咩野叫咩咩仔? 你睇得喜羊羊與灰太狼多?
我同你講 而加唔好以為自己好勁咁樣. 係度岐視15以下? 15碎以下一定唔係心智成熟?
你條友都幾好野  而加以為自己好q大個? 出齊毛未丫 花靚k. 綱絡英雄冇用架.
都係個句 要搵15碎以上既就米係度開post. 唔洗太標明15碎以下既人
講到自己好似聖人咁 ?          自己刪post啦你. ↓能仔
回復

頭像被屏蔽
回復

我叫串?  買到煙 = ? = 勁 ?
而加係你既問題.  我冇出過聲lo. (我打字姐
一睇就知你係戈d 咩咩仔啦 ( 咩咩仔 ) ? 咩野叫咩咩仔? 你睇得喜羊羊與灰太狼多?
我同你講 而加唔好以為自己好勁咁樣. 係度岐視15以下? 15碎 ...
CTy`` 發表於 7-7-2009 12:31

你冇出聲要係上面嘈鬼..?

我冇話買到煙=勁..你自己說的嘛..?

得啦..知你買到..你最犀利..咩係喜羊羊同灰太狼..?

我唔知..你知..?係唔係卡通片黎架..食得架..?你咁清楚..你話我知

何以見得你自己D毛都出齊..?你又咪係花靚K..講到咁威..

咩係網絡英雄..洛克人嘛..?睇你既會員等級..你英過我啵

我係招15歲上..你咬我..?咁勁..你黎拍囉..你威囉

講到自己咁勁..知你勁啦..網絡英雄

我係版主..我會刪Post..可惜唔係啵..冇啦啦比你D咁既英雄串..~_~
回復

咩叫成熟? 同埋咩叫只限15? 成紀限制? 一定要15以上先會成熟? 15以下就低 能仔?
如果只係招十五你就自己搵fd. 唔好係度開post. ...
CTy`` 發表於 7-7-2009 02:58

小!! 你字都唔識打多隻 就收下聲啦

你都唔會成熟得去邊 係歲 唔係碎呀
回復

大家冷靜..別引起罵戰嘛..(其實正在引起....)
回復

唔係想引起罵戰,
只係覺得樓主唔應該
以年齡黎界定人是否成熟
回復

x,你們 成熟唔係由年齡界定  你唔比1歲心智成熟
回復