查看: 3262|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 還有4天,《光線飛車》就一歲生日了

關閉 [複製鏈接]

還有4天,《光線飛車》就一歲生日了,一歲生日當然就有新攪作啦!今個10月下旬玩轉首爾!
RC生日派對!生日禮物大放送!
日期:10月23日
時間:00:00至23:59
獎項:2.5引擎、Jatcar、等等
內容:GM「全城暴走」將在城內大肆派發《光線飛車》虛寶,與大家過一個難忘生日晚上。
重陽相片拍攝大賽
報名日期:2009年10月23日至11月13日
投票日期:2009年11月18日至11月24日
報名論壇:樂古遊戲論壇
投票論壇:樂古遊戲論壇及Orzkoo論壇
活動內容:玩家在遊戲內高處截圖,當然越高越好,然後張貼在報名論壇內;GM將會選出最佳十作,再張貼於投票論壇內供玩家及論壇會員投票,最多得票者將會得到獎品,而在最高得票者的投票者中亦會抽出一位幸運兒,幸運兒將會得到特別獎一份。
獎品:X-tube – 得票最高
   Jatcar – 幸運兒

《光線飛車》有甚麼特色?
1、與眾不同的3D賽車遊戲——首創獨一無二的角色扮演系統;
2、最刺激的競速比賽——體驗20人同時飛車的速度比拼;
3、無規則肆意駕駛——隨心所欲自由飛馳;
4、從內到外任意改裝——全面打造屬於你自己的戰車;
5、嶄新、豐富的車輛技能——你需要的不再只是「飄移」;
6、人性化的車隊系統——組織最強隊伍並肩疾馳。

官方網站:http://www.gameone.com/rc/
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/
遊戲下載:http://www.gameone.com/download.html
回復

2.5引擎、Jatcar、等等 gd....
回復 支持 反對

講起2.5就火滾
上獲中秋節gm水7我地
呢筆帳都未再gm計
混佢個醬
回復 支持 反對

j car ar........
回復 支持 反對

一歲又點同一年前相比
唉~
人都走哂 佢先來補飛 遲左d啦[[onion_49]]
回復 支持 反對

xtube....咸網尼架
咁色情
回復 支持 反對

真係送先好講...
回復 支持 反對

我只係想要Jatcar姐.V.'
希望有我份,,但我既希望係極之"秒"小/口\
回復 支持 反對

j car吾洗問都知係比我...2.5都係
回復 支持 反對

對呢0的送禮既攪作..已經覺得無咩意思同無期待啦..玩足一年..都未試過係呢0的活動中得過任何野.無所謂既..有咪開心下囉...無又唔可惜咁囉,,
其實gm用咩準則去派禮物呢..得gm自己知..好似有一次搵gm既活動..搵到你既都可能無..但又有人有幾份喎..
又好似中秋節咁..又係搵笨之作....
gm今次係有心送既..大方0的..一係係果日有上既朋友..都可以得到一份禮物..份禮物隨機開你想送既野其中一樣..
再唔係..係果日有上既朋友..gm隨機送出....總好過又話要搵到你..又話耍講咩說話..攪到有0的就停係到等..或周圍搵..又唔知你大哥幾時邊忽出現.....個頻就係唔係到叫gm咁..
gm攪活動攪得好0的...有頭有尾..大家先高興嘛...
回復 支持 反對