查看: 24770|回復: 595
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Universal Century拍片集團拍片綜合帖

有批評先有進步 大家請指出我們的不足 我們會改善的

小提示:按HQ會更清楚哦!
----------------最新片段------------------
【短OVA】 UC拍片集團 - SD版美少女戰士前傳

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SD版高達無雙之危機的開始(上)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SD高達仿照Z高達劇情之劇本 1(THE-O 卡碧妮 百式 對決)

謝謝各位的幫助

謝謝劇本提供人

劇本內容會在群中說~另外本人歡迎各位對我們提出任何意見我們會改善的~也希望大家能提供更出色的劇本.謝謝各位...

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
〝小趙﹏* + 15 內容精彩

查看全部評分

回復

我拍!!!
我叫死神FFZS
回復 支持 反對

冇左惡搞就當我睇唔倒你抄我-_-?
回復 支持 反對

冇左惡搞就當我睇唔倒你抄我-_-?
ccy112233 發表於 8-11-2009 19:11

何時抄你呢大大 我打了很久DE
回復 支持 反對

[[onion_73]]駛唔駛Z C1突入.....
回復 支持 反對

你唔覺拍片好.......不過好睇既都唔mine既
ps: 我唔拍..咪搵我
回復 支持 反對

何時抄你呢大大 我打了很久DE
angela6d28 發表於 8-11-2009 19:12

話你抄我集團名-m-
回復 支持 反對

你唔覺拍片好.......不過好睇既都唔mine既
ps: 我唔拍..咪搵我
MoonNight 發表於 8-11-2009 19:13

娛樂用的
回復 支持 反對

呀!我都係唔拍啦
我玩所羅門宇域LAG到爆
回復 支持 反對

話你抄我集團名-m-
ccy112233 發表於 8-11-2009 19:14