查看: 1501|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 分享下弓手技能組合(小弟其實廢的

um....見冇咩人討論弓手依個職呢
就想大家係依到傾下有關弓手依個職既野啦=]
小弟現在14lv,,一直都是自己一個人刷任務的.
值到今天看到一個廿幾lv既弓手
那麼,就問了一下這位人兄的技能都是什麼
發現這人跟我的都完全不同-___-
我的:  射不死鳥果招(300mp果招)    射擊姿態   多重箭(200mp,射上中下三位的招,,射兩次)  花瓣之舞
他的:  風暴箭掛-.- (可以有個旋風出黎果招) 射擊姿勢  暴風空間掛-.-(300mp果招大技) 仲有一開波比你果招貫心箭
唔....唔知大家既技能擺法又係點既呢^^
就想知道大家係點玩咁姐=]
回復

你d招似PVP 配法= =

佢果D PVP 都得 不過佢打怪較適合

(路過的魔師上
回復 支持 反對

我果個
回復 支持 反對

哦哦  C那招好用嗎- -
應該今晚可以試試pvp的感覺了!!!!!
岩岩係巴Ha見到有個弓手無限連技
Z Z Z,花瓣,X X X X ,→→Z Z,花瓣,X X X X ,→→Z Z,花瓣,X X X X,→→Z Z....
一陣去試下先^^!!
回復 支持 反對

難得1見的弓手post..xd
我都係用弓手架...都係14lv...以下係小人既1d技能配合?
我裝左...(唔記得d名-_-)
1. 向後翻於空中45度向地射3箭
2.踢兩野
3.旋風
4.整個射箭姿勢出黎...(z1箭..x3箭..)
以上既技除(4. ) 其他都係用黎組合combo -0-
經過不斷係自由練習mode 試combo...得出以下連技....
   先zzz...然後用(1.) 跟住dash zz..再xxx下x..最後(2. )
   li個組合攻撃唔重覆之餘combo有14-16下...  傷害都幾可觀-v-
   組合原因係 頭3下定住對手先...之後(1.)加下combo..因為用完1之後同敵人距離遠左...所以就接前前zz..打
   到 敵人上空中之後射箭可以係佢訓低之前令佢企翻係度..xxx下x 打多佢3箭@@ 但係果3箭會有幾大既硬
   直.. 接其他技會有d難...不過(2.) 唔知點解接到@@ 最後就起碼14下combo...敵人仲係空中...之後既combo
  由你諗...lu [其實(2.)之後仲可以衝前用埋旋風? 唔知夠唔夠mp..20+100+200+6箭..比300多20+6箭..唔知z
  連技加唔加得切呢?]
回復 支持 反對

我由弓轉左刀
回復 支持 反對

超級似pk既組合技呢- -
岩岩自己打任試....由於本人極之廢- - 打大佬果時只係用過踢兩野踢人上天果招接旋風- -
同埋zzz+招x閃去佢後面射-.-  易走佬,nice!!
唔,你果招combo組合真係好似好洗好用咁- -!!
另外問一問!! 有冇人有多左既ac比小弟呀T_T
回復 支持 反對

我係 1. 射擊姿勢 2. 花瓣 3.龍卷風 4.鳳凰
但我好少練combo- -搞到次次個grading都勁低
回復 支持 反對

我未夠lv pk..T.T
其實踢兩野都幾高攻-0- 咪睇佢得兩下...
引:
唔,你果招combo組合真係 " 好似 " 好洗好用咁- -!!
[其實我只係係練習mode到試過...]
另外zzzx 真係勁好用! 打打下boss...見佢有出技既動作...即刻禁x -v-
----------------------
好奇1問...你要多個ac黎做咩?
回復 支持 反對

我個f.d想玩- -
岩岩玩左3鋪pvp,,打劍,,比佢屈住黎打T_T
你地有冇D咩野PVP心得分享下- -
回復 支持 反對