打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》公測主程式 + 更新檔官方下載點

關閉 [複製鏈接]
有 同一個了
回復 支持 反對

回復 支持 反對

點解尼個下載唔到?
frankiemo 發表於 29-5-2010 01:17

因為下載地點係
http://rcpatch.hk.9you.com/manua ... HK-V1.521-Patch.exe
回復 支持 反對

thx.....^^
回復 支持 反對

可唔可以詳細D講一講Down至最後更新檔點裝/裝去邊Ga部驟?Thx"
回復 支持 反對

可唔可以詳細D講一講Down至最後更新檔點裝/裝去邊Ga部驟?Thx"
c396437 發表於 29-5-2010 14:13

你裝左個主程式係邊, 你果3個PATCH就裝係邊

更新係要順序一個完成之後先裝下一個
回復 支持 反對

係唔係裝左v1.511,v1.516,v1.521就得?
其它個Dv1.455,v1.467,v1.486,v1.493,v1.504 就唔駛裝
我跟晒你D步驟裝左主程式最Down埋最裝埋v1.511,v1.516,v1.521
都話"當前版本無法更新至最新版本,請下載完整版客户端"
回復 支持 反對

係唔係裝左v1.511,v1.516,v1.521就得?
其它個Dv1.455,v1.467,v1.486,v1.493,v1.504 就唔駛裝
我跟晒你D步驟 ...
c396437 發表於 30-5-2010 14:58

你個主程式1.504裝左未? 1.47GB果個

1.504之前果D掉晒佢啦~~

你只係裝晒D PATCH唔裝主程式都可以開GAME既一定要拍底俾我睇...
回復 支持 反對

裝左1.504 Sin最裝埋v1.511,v1.516,v1.521
都話"當前版本無法更新至最新版本,請下載完整版客户端"
回復 支持 反對

裝左1.504 Sin最裝埋v1.511,v1.516,v1.521
都話"當前版本無法更新至最新版本,請下載完整版客户端" ...
c396437 發表於 2-6-2010 18:56

證明你都係裝錯
1.521已經係最新, 不會再叫你更新
出現你所講既問題, 代表你根本冇將更新檔裝在主程式內
又或者你下載既1.504並不是主程式而是更新檔
不過如果你係係我依度下載既話都唔會出現依d問題

總結: 如果閣下真是無法理解安裝遊戲的程序
請找其他朋友/家長協助
回復 支持 反對