查看: 4166|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《Raycity Online》公測順延12月8日,活動預告

關閉 [複製鏈接]

由於更新資料眾多,令密鑼緊鼓的測試需要比預期更多的時間,以提供玩家們最完善的遊戲,所以公測時間將會延後一星期至2009年12月8日,對此深感抱歉。
12月8日後,《Raycity Online》將會為大家提供別開生面的等級獎賞,不論是否新手,只要到達指定等級都一律有獎,獎品包括:
10級-10級禮物盒(車輛經驗符文*2、玩家經驗符文*2、城鎮瞬間移動卡*2)
20級-20級禮物盒(車輛經驗符文*3、玩家經驗符文*3、輪胎修復卡*5)
30級-30級禮物盒(車輛經驗符文*4、玩家經驗符文*4、輪胎修復卡*10)
40級-40級禮物盒(車輛經驗符文*5、寶石符文*3、輪胎修復卡*10、洗點卡*1)

而12月4日至19日,只要鎖定每個星期五晚上9:20及星期六下午4:20、6:20的暴走比賽,成為每節暴走之王,有錢人身份象徵「有財有勢」套裝就可以入手。

「Raycity車展」亦將於12月1日開始接受報名,是次投票將會以普選公投形式進行,以達至最公平公正公開!而成功被投票選出放入官網車展頁的玩家就可以中獎!獎品極之豐富,包括:Delta 2.5引擎、Jatcar、Xtube等。

12月《Raycity Online》即將噴射暴走!!

希望各位玩家可以體諒官方果邊
可能佢為大家著想
臨時改左D野
希望大家支持光線飛車
一齊期待12月8的Raycity Online封測

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
真白羊 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復

暴走之王!!  hoho會唔會比D 玩BUG的傢伙得到這名號尼...
有野玩了''
回復 支持 反對

我想問同光線有咩分別[[onion_17]]
回復 支持 反對

我想問同光線有咩分別[[onion_17]]
MICK淚情 發表於 28-11-2009 14:09

er...光線汁左笠....而家叫rco~
回復 支持 反對

希望到時會好d
回復 支持 反對

支持...搞好d.等不是一個問題,只要搞得好的話
回復 支持 反對

支持...搞好d.等不是一個問題,只要搞得好的話
tszlai01 發表於 28-11-2009 17:19

係呀~~雖然都預左有BUG
不過都加油啦~~ XD
回復 支持 反對

改好d人轉極都轉唔飛里個問題先會被公認暴走之王= =
未改好果d係lag走之王
回復 支持 反對

改好d人轉極都轉唔飛里個問題先會被公認暴走之王= =
未改好果d係lag走之王
金太子 發表於 28-11-2009 18:23

其實你地有冇諗過係唔係自己網速慢, 見到人係你面前
你轉佢, 但係其實佢已經係九丈遠, 所以轉唔到? @@
回復 支持 反對

我想問佢D獎品
系咪過左30LV到等40LV先有?!

定系會有番10 20 30lv ge禮物呢?!
回復 支持 反對