打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 萬眾期待...13/5更新

關閉 [複製鏈接]
其實你地咁開心有得更新做咩?

你估有得分咩

[[[又出多樣野昆你地錢渣=] 天真~
回復 支持 反對

其實你地咁開心有得更新做咩?

你估有得分咩

[[[又出多樣野昆你地錢渣=] 天真~ ...
cit棋 發表於 13-5-2010 16:23

我志在唔洗再放到個個ac都係虎咋
你估我真係為左佢d新野咩
不過睇黎合卡又再遲d先有啦
回復 支持 反對

而暴走合成卡將在是次更新後,安排於短期內更新
姐係d老虎又係得個放字啦....我_你老_呀gm
回復 支持 反對

姐係d老虎又係得個放字啦....我_你老_呀gm ...
yikhei1 發表於 13-5-2010 16:30

我知..你想講我讚你老實呀gm
回復 支持 反對

9. 新增傳奇車Panzio購買任務
 玩家等級到40後,可在天使NPC處獲得[獲得天使車頂燈]任務.
 [獲得天使車頂燈]任務是傳說基本任務,執行過一次之後無法再次執行。
 a) 安裝天使車頂燈後執行合作任務的話,會將高等級玩家所得的經驗值分給組隊成員,高等級玩家可以獲得[Panzio合成卡]上需要的合成材料.
 b) Panzio合成卡材料
 i. 天使的標誌[小巨集] 持著天使車頂燈與組隊成員一同執行[自戀的小宏]
 ii. 天使的標誌[幼稚園巴士司機] 持著天使車頂燈與組隊成員一同執行[幼稚園巴士司機]
 iii. 天使的標誌[正華] 持著天使車頂燈與組隊成員一同執行 [深沉的正華]
 iv. 天使的標誌[東根] 持著天使車頂燈與組隊成員一同執行[快遞達人東根]
  完成[Panzio合成卡],可獲得開始[Panzio獲得任務]的道具.
  通過42, 43等級任務收集材料可以完成Panzio購買任務.
tszlai01 發表於 13-5-2010 01:31 PM

任務指示不清晰...實際任務要求為合成道具及刷出邊形;
惟邊形出處同時為42及43等主線的任務NPC而已…
2. 新增部分車輛的外觀套裝

希望有j車套.......我等等等.....
tsz25000 發表於 13-5-2010 03:32 PM

任何服務器之蝙蝠車圴無外觀套裝
回復 支持 反對

姐係d老虎又係得個放字啦....我_你老_呀gm ...
yikhei1 發表於 13-5-2010 16:30

某某某:
剛TEST過...合成卡有問題
會盡快修正
應該1-2星期內會開到
係300幾件都合成失敗= =
咁樣你地合唔合
合既可以開= =
不過我個話: 如發現合成不成功, 或機率過低請聯絡真白羊

真白羊:
唔合.
回復 支持 反對

比你激暈~傻羊用小號試!!!
kisiu 發表於 13-5-2010 16:22

小號冇車隊~_~
回復 支持 反對

某某某:
剛TEST過...合成卡有問題
會盡快修正
應該1-2星期內會開到
係300幾件都合成失敗= =
咁樣你地合唔 ...
真白羊 發表於 13-5-2010 16:50
300幾件都合成失敗=.="~唔出好過啦~一陣game 裏 post 裏滿城粗口!!!現在太多人以X 人媽媽為樂!!真係唔出好過出啦!!
回復 支持 反對

我第1次見e隻game更新@@
mo仔ˍ 發表於 13-5-2010 14:34

我都係,d更新太少
回復 支持 反對

300幾件都合成失敗=.="~唔出好過啦~一陣game 裏 post 裏滿城粗口!!!現在太多人以X 人媽媽為樂!!真係唔出好 ...
kisiu 發表於 13-5-2010 16:57

所以我幫你地決定左喇~唔合 @@

真白羊:
唔合. ...
真白羊 發表於 13-5-2010 16:50
回復 支持 反對