樓主: chunhungnam
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 甚麼冰機時裝最實用

關閉 [複製鏈接]
講尼講去又咪都係錢~~~但係e個post只係講冰裝能力~~~冇話玩唔玩得起e個問題^^
高達比gm勝:多5%hp,,40屬 ...
ccy330 發表於 13-6-2010 11:43

你要咁講我都吹你唔漲啦
得個吹水z_z
回復

仲有,,,,,,gm真係比其他冰裝弱,,,,
ccy330 發表於 12-6-2010 11:11

學你呃多分
又係你自己話「GM能力不差」
z_z又一自打嘴巴
誠信有問題
回復

"能力不差不代表勁"
明唔明?!唔明哥哥教你^^要收學費wo~
回復

"能力不差不代表勁"
明唔明?!唔明哥哥教你^^要收學費wo~
ccy330 發表於 13-6-2010 17:00

OK Fine
能力不差唔代表勁
咁姐係話其他 天使惡魔虛空更差啦z_z
但係呢個都未係point
個point係你話「GM裝比其他能力弱」
但係又有個post話「GM裝能力不差」
我無話過你話GM裝勁
但係你就又彈多句"能力不差不代表勁"
你咪又自打嘴巴a0a定係心虛鋪定後路?
or你呢句「明唔明?!唔明哥哥教你^^要收學費wo~」唔係同我講?
咁Sori唔好意思我對號入座左
不過我都想代個條友講返句
「交學費個位係你」
回復

GM裝能力唔太差,,但比其他冰裝能力弱,,明唔明ar?
eg.你既能力唔太差{同恩慈d學生有得揮},,但比正常學校個d廢<good example
"個條友"=你,,既然你能力比正常人弱,,咁就等哥哥教下你要點做,,不過哥哥都要收番學費~教你要用包容之心,,等你受感化,,唔好郁d就打人串人,,我知你青春期係會感到無助,,煩躁,,百思不得其解,,唔知點解我會勁過你,,能力高過你,,pvp贏左你,,不過有哥哥係到,,只要你虛心受教,,包保你能脫離困境~
回復

GM裝能力唔太差,,但比其他冰裝能力弱,,明唔明ar?
eg.你既能力唔太差{同恩慈d學生有得揮},,但比正常學校個d ...
ccy330 發表於 14-6-2010 12:22

你係咪痴得社工多._.?
你仲未答到我問題 - 咁姐係話其他 天使惡魔虛空更差啦z_z
GM裝能力唔太差,,但比其他冰裝能力弱
答非所問
全個魔人頻都知你淨係識話人lag 7.7
串人呢家野你可以唔理我
我既能力比正常人弱,,但比你勁[best example*] + 1 mark
回復

咁到底咩裝先好- -
我買唔買惡魔好- -
回復

回復 15# ccy330

你咪咁串 pvp嬴人好勁咩 我又嬴你啦,我都冇串人。如果要串我咪好忙? 要教都係我教啦,幾時輪到你呀⊙.⊙" 佢比你咁串法 我都唔鋸你
回復

回復 16# eclimax

補充一下  由於佢的技術嬴到殺手ser D人,唔會話人lag 。In fact , 但係一上到魔人ser 係Eternity 或 秋日俱樂部 d玩家 ,嬴唔到咪講人lag 囉 ,好簡單的一個道理
回復

係ar係ar,,,,,,,,我串人?!以事論事罷已~
淨係我話人lag?!我有講我個邊lag,,問佢地有冇lag,,佢地都話有,,如果佢話冇咁我認書lo~
<好簡單的一個道理>,,真係好簡單xd
回復