打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] eve點加點?(拆解)

岩岩攞到eve
加哂d藍技
其他都未點
之後點樣點好?
同埋轉咩職好?
2個有咩分別?
回復

拆解清怪,鍊金打王.....
有人轉拆係因為頭髮問題==(不過真係拆個樣好D喎....)
我開頭中意拆(因為之前好多人話好=.=)但係覺得拆解D技麻麻.....
同埋見到鍊金既鎖3就真係心郁郁(好似5000幾%),我都未諗定,好煩惱....
(個人意見,不喜唔好話我)

不過,我諗好啦!就係.....2隻都玩==
回復 支持 反對

咁0轉點咩技好?
仲有招隱身有冇用?
回復 支持 反對

我轉左做拆解
但係仲有5點先可點拆解d技
咁點咩好?
仲有可唔可以教下我拆解點加點?
回復 支持 反對

在下也轉左做拆解,因為拆解太好用
回復 支持 反對

你可以點吓黑洞啊叫隻GA野出黎果D技先囉,點光環都得既....(總之就點足去到可以用拆D技)
鎖一可點可唔點,我就冇點....D人係用E招黎做連技,不過扣好小,你想點可以點既....
女王之X都幾好,巨鑽就實點架啦== X量釋放都OK啊 其實自己想點咩就試吓啦......出二轉應該可以洗返D技,唔洗怕既....
回復 支持 反對

回樓上
鎖一 都幾勁嫁
如果你魔攻夠高扣血都好多 加埋光環 真係唔講得笑
招鎖一 你可以當佢係一招加攻技
你加到5lv既話 開埋光環 都扣到千幾
姐係 你本身扣 2千血 你變相扣 3千血 (:例子)
所以我認為 加幾都幾好用
回復 支持 反對

樓主小deedee
如果你想睇關於拆解既連技
我建議你去2kf既els版
搵一位叫"ken11155"既大大
佢係hkels玩krels最勁既
好似...
回復 支持 反對

過到去搵佢都未必得閒理你= =
而且人地既玩法未必岩自己
最多都係比d意見者

拆解其實係一個幾難用下既職業......
唔似鍊金咁  咁多高威力大範圍既清怪技能.....
又唔似其他近戰職業咁快速敏捷.....
打人最痛既攻擊又會擊倒.....而且難中
所以有幾種講法都係話  拆解2轉(3轉)左之後先會勁

0轉技能首選   超電魂炮!!!!(那個什麼什麼飛叉啦...)
到後期都會用得著   高威力清怪技      霸體  大體形更佳
其次係黑洞      PVP 副本 都係有效既助攻技能   雖然威力弱左d
之後就係黑洞右面果招召喚技
左右2面極長距離衝擊波  威力一般   勝在連續攻擊而且大範圍(不推薦)

其他都可以自選  好玩就好

拆解技能....
電磁之核     普通連技中最痛既攻擊    唔難用
鎖1   係技術向玩家用既
飛彈   幾好唔錯 高威力易命中
女王鞭 可以話係  電磁炮既進化版  某d副本2招帶齊     清完食魔水再清   無咩怪唔會死
鎖2  解圍用技能   (比人屈機  比怪前後夾)  威力唔錯  幾易用   
女王之翼(女皇寶座) 實用性唔高  使用後回魔量減低   易擊倒  3百魔難儲  技術向玩家技能
鎖3  無敵碎肉機    正前方所有敵人受到大量連續高威力傷害.....

個人選擇   飛彈 女王鞭 鎖2 鎖3       魔攻光環   電磁之核
回復 支持 反對