打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

我問你一句
你平時路過見到人地公會用外掛,白目,你頂多都係會記個公會名
你會唔會走去咁得閒次次都影相keep record?
你真係咁想要我下次見到一定影
遊俠翔 發表於 18-7-2010 02:01

因事而異,如果罵得好勁好大件事,我係會影的,例如同愛之風(白目)的罵戰、手動被外掛開廣的罵戰...。(例子而己, 唔好抽水XD)
你話我認真又好,點都好,自己都叫做有個楂拿。

影相只係禁粒制,又唔會hand機既,唔會令你唔得閒既..

我唔係想要,係你地下下都話我地公會有乜乜物物,講到重點又含糊帶過,搞到我不得不問你地拿人名和圖片,但你地始終無正面回應,
最後仲竟然拎我出黎擋箭,話我係白目(拎卡圖件事黎抽水),
解釋清楚又彈一句:「卡圖就係唔岩」...真係好慘

---某人的思想---
係(卡圖係唔岩)就一定要係(卡圖係唔岩),
無任何解釋餘地(就算解釋左都未必會聽)

回復 16# 雜草
我好失望...

我一直當你係朋友..
直至到琴日 我先知道..
我既朋友係game對我好唔代表係其他網絡對我好..
朋友..原來係咁既...
snow@hkmsg 發表於 18-7-2010 18:56

ZZZ...看來又要觸發另一場罵戰了 (呵呵呵)

回復 支持 反對

LOL ... 想抽水 ?_?

btw .. 我dislike只係傾電話 ..
做朋友我唔介意既 ..
雜草 發表於 18-7-2010 20:03

無咁既意思..o.o
有得傾電話你汁到...我恨傾電話恨到出汁..
回復 支持 反對

其實我地都只不過係想招人入會..
點解會引起咁多既討論.罵戰...
招傾電話唔關任何人事..只係我自己成日叫悶..搵人傾電話..
會長就當呢個係賣點..
至於大家鐘唔鐘意我..
呢個唔係一個重點....
什麼陰影云云..我都想問... 你邊個..我無乜印象...(勿對號入座.
再者..我個樣令同唔令...
點解要令第三者/(一個完全無係到講過一句野既人) 既評論泥講我...
我認.我係唔令..
係公會爆曬自己d野係我自己個人意願...比大家多d認識我..咁又有錯..?
同埋..盜愛乂xx .係..佢係見過我. 佢話我唔令.但佢亦唔好得去邊.
加上同盜愛乂xx分左手...佢鐘意講咩我都唔會去理..
至於草..係你個人唔鐘意傾電話..呢樣我明..
但你話.."唔多likey佢"..佢係指邊個...
為左呢件事..我琴晚喊左好耐..
我好想問你..究竟你當唔當我係你朋友...

我唔係要係到引起咩罵戰.. 如果有咩得罪..請你地原諒...
我亦唔係要係呢到去怪責/諷刺任何人..
大家都係香港人..大家都玩楓之谷...
不如和平相處...

snow@hkmsg 發表於 18-7-2010 21:34

嗯..我都唔想再講咁多啦, 總之你地有名就交黎, 查明真相後我一定踢.
無就大家好好相處啦
之前既言論苦令大家不快, 非常之對唔住~

菇菇屋係唔會放過任何一名白目, 請放心!(勿抽水haha..不斷loop我就係白目果樣野)
------
至於卡圖一事, 若日後有機會再打妖僧, 我置身度外罷了, 搶飽佢, 卡黎威脅你地都費事做ZZZ
回復 支持 反對

問:Oh, sosad .. (內容自己想像 lol
      難你係宅男 .. 無乜社交活動 lol?
- 想和和氣氣回應你, 都要比你抽水..唉...

- 宅男?好難講, 返工放工返工放工,
  無乜時間打機咪放假果時玩下,
  間唔中出下街, 咁叫唔叫宅男?

問:你次次講野都暗地串下,真係好黑人憎呀你,一睇你講野真係...
      點解吾可以光明正大咁講野
      想改變公會先改變自己

ps:吾好引用人好冇呀

- 你地有D批評真係幫到我既 <<(真心)
  態度上會作出修正, 至於暗串方面,
  雙方如果可以和和氣氣咁,
  就唔會出現呢個問題吧..!?

- 好啦我以後直率D, 唔好怪我串得入肉喎..

- 我既影響力有冇咁勁, 可以影響埋成個會..
  我呢個角呢個職級只係一個副會長姐麻....

P.S: 唔引用好難正面回應你既問題..ZZZ
回復 支持 反對

有得傾電話你汁到啦, 幾多毒男想聽都無呀 << 咁諗先會happy ga (btw真心lo, 唉, 鬼得閒抽你水咩?)

ZZZ...看來又要觸發另一場罵戰了 (呵呵呵) << 點會係煽風點火呢? 只係一個將自己置身度外招數而己

想太多了

我有睇哂你寶貴的建議和意見..岩用既我會聽

真係無拖你落水, 既然你咁樣諗我都無你辦法, 你鍾意~

真正拖你落水果個可能係你自己, 唔米既話人地(s_ow@h_ms_)都唔會咁樣回應你zz

ivanyoyo 你講乜野?1999咁囉, 講清楚少少, 唔該哂
回復 支持 反對

呢度係虛擬世界~
每個公會都有佢既規則~
岩你心水就入, 唔岩就入第二個, 何必講咁多@@?

你地點反駁都好~
都無可能要人地改變~

好啦~既然你都識講唔關我事~
咁好~去番我件事~果3張圖同埋附帶說話只係比大家一個建議/意見~
大家就好似班共產暴民咁~唔滿意就插~又去要求人地點點點~
其實你話關我咩事果下~我己經心諗~我公會D野又關你咩事ZZZ
係都要博火~ZZZ我既建議係SHOW出黎姐, 本來你地就可以置身度外~因為同你地都無乜關係
點解你地要咁傻豬喎@@?
ZZZ講多次, 圖片只屬參考, 不喜勿插, 入一個自己鍾意既會啦

有D野唔米話有正常社交就等於唔恨聽女生電話囉..
可能你緣份好好, 好易溝女, 但係我呢個工作環境就唔米咁易啦..
網上既傾電話真係唔覺有咩問題..依好開放嫁啦, 傾電話都毒- -...你唔係下話?

係網上面識人唔係有咩問題嫁麻, 呢個仲係一個方法黎, 係比一些有個別原因(請唔好抹殺呢點, 一味覺毒先會咁囉..)
其實係有好多成功既例子嫁, 同埋傾個電話姐, 唔使死嫁麻, 係米人地覺得毒你又要隨從(附和)埋人地既思想..

-------
唔係知唔知醜既問題, 你都講得幾怪..
其實一開始宣傳下個公會本來都好地地, 點知喎, post幾張圖(game圖), 哇, 班人好似暴民咁, 咩料??
我諗可能每個人思想有唔同, 咁都唔米要人地跟從你地至得架, 打機姐, 對住果幾張圖咁多理論做咩?
又係果句, 岩就岩睇, 唔岩就唔岩睇嫁啦, 講咁多做咩~我都唔想同你地博火~唉~

仲有, 某某人唔好將我同外掛佬比, 無得比~
可能你會話, 我鍾意呀, 吹咩, 關你咩事ZZZ咁我真係吹你唔脹, 況且你地講既絕對唔係成為事實~

事實就係眼前, 我地公會不知幾正常~風平浪靜~係有少少人專登出黎「玩下」姐, 玩完之後就潛水食花生果D呀XD

--------唔好介意我引用你--------

係網絡認識既人都傾電話?我個人認爲係超毒
如果係好熟熟熟,我覺得無咩問題
但係你而家用“女生電話”黎做賣點,係咪有d過分?
我相信如果任何人好恨同呢個人傾電話,果個人某程度都幾毒
如果你現實生活上有正常既社交,叫做識下d女仔
我覺得唔會毒到“恨”同陌生人講電話
(可能有個人頭腦有d唔清醒,講真野=無女溝,仲要自爆一堆唔關事既野,如果你想要我地址,我唔介意比你)
講返電話個到...我比我電話你,你會唔會好興奮,我恨同我講野?
唔知道係唔係香港人太毒,前世未見過女,有電話就會甘興奮
-----
我唔知啦 係唔係one2___ d人過黎會特別膠
摟主唔好緊張,唔係抽你水

答:
個人認為歸個人認為, 講出黎分享下就算啦(我自己都係咁諗),
老實講我唔認同你呢套講法, 網絡識男/女仔係其中一個好友方法
唔好覺得咁都叫做至得架, 拿拿我講明先, 我既批評或意見你可以唔聽, 更加可以話唔關我定你事
我份人就無野既, GAME到見到唔會罵你地架, 我對事唔對人, 呵
講番你既回應, 如果你係做M記, 咁樣溝女就易lo, 做文職果D..咪玩啦, 個個都有番咁上下年紀, 你溝埋我果份啦
所以我地呢類人就可能要透過網上去識女仔囉, 咁大佬呀, 傾電話梗係想啦, 就算有正常社交, 都唔會搵班阿嬸傾啦..
有靚女喎, 點會唔傾呀, 下話?

拿, 哥哥仔, 老實講, 做野真係咁架, 我都身不由己既, 個個都想透過現實圈子識女仔, 奈何果D係阿嬸..港女..
點食?
---------
one2bee?? 未汁之前我都係食下花生嫁咋..你以為我會回?
我緊張既唔米你抽唔抽我水, 係你一篇老實既文章, 可以比到機會我回應~
回復 支持 反對

唔滿意就插~又去要求人地點點點~

你覺唔覺得你講呢句野既時候對住自己個3張圖真係好無說服力
_________ ...
遊俠翔 發表於 20-7-2010 02:46

就算同一個SERVER都無咩衝突丫..

果3張圖只係for大家一個建議, 若你地都係覺得..果個人好正常既話, 你地絕對可以收 ZZZ
唔鍾意呢D異角既人根本睇完果三張圖都唔會講太多~

to  yauhowai

未必就係毒,
因為平時唔會有呢類機會,
所以當佢地可以..呀...同D女仔有進一步接觸,
果種感覺...m....都好正常丫..

至於講到教會,我本身唔信,更加唔想為左識男/女仔朋友而去教會..

批評方面,真心定假膠我睇得出,有D玩玩下既回覆我笑下就算XD
相對上,您的回覆比較有素質

-----------------------------

認真咁講番批評件事:

暫時你地針對既係 -
- 異種角色        (完全係大家既觀點角度唔同, 無得傾)
- 女生聊天專線  (經過今件大家合力...., 人地己經心灰意懶唔想要我幫手啦, 我刪番果點先..=群眾壓力下解決左)
- 本會多白目/用過外掛     (針對左咁耐都....唉, 算啦~唔再怪你地ar..我勤力D管理公事務罷了~)

回復 支持 反對

點解講到我地委屈你...........你好可憐喔...........................
ivanyoyo 發表於 20-7-2010 21:40

得啦, 明嫁啦, 你好可憐丫麻, 唔..
---------
咁多個人既回覆裡面, 最膠(無素質)真係非你莫屬zzz
拿, 回得咁無實際, 係米好好玩先o.o?
回復 支持 反對

你也不差,我簡而精。
ivanyoyo 發表於 20-7-2010 22:57

你連重點都skip埋喎..咁回黎除左係「玩下」之外唔知有咩意思?
回復 支持 反對

隻game只係虛擬世界
樓主向以要強人所難?
只因你的宣傳單張指引不夠清晰
果個人先會去問你收唔收佢
若果你 ...
習慣等等 發表於 21-7-2010 09:52

嗯, 鍾意就好...所以ivanyoyo果張相...嗯, 我忍住唔吐血罷了XD
...btw若要加入本會, 這是基本要求, 稍後將作出原文更新, 3Q
回復 支持 反對