打印 上一主題 下一主題
收起左側

[計劃] 加勒比海盜 已附角色能力表&1p升LV試玩版(17/6/2011更新)

回復 10# RAUL07
地圖未完成...只係4成左右...
果條龍係果條架啦....只係修改了少許...
暫時未想到其作用...都會係懲罰性果D
唔知有無留意仲有一條盤踞係地圖龍尾,
由船造成既龍...XD...果條野堅惡呀XD
回復 支持 反對

回復  RAUL07
地圖未完成...只係4成左右...
果條龍係果條架啦....只係修改了少許...
暫時未想到其作用... ...
cycbobby 發表於 15-6-2011 12:50

個條龍好恐怖
玩征服者戰役果陣時都已經覺- -"
就好似係個天空見到對好大隻ge眼咁 ><

條龍應該係守護寶藏ge一個設定
會唔會要通過佢ge時候有d困難呢?
例如必須在先前ge冒險得到一樣寶物
先可以通過條龍
而且要跟住條龍ge紋路黎行
個口係入口...唔跟就扣船血

另外
若果劇入面d單位係少血高攻又有另一番風味
難度高之餘又避免打怪打半天 悶親人

最後會唔會有隻王要打
例如要打個大佬
要有d特別ge設定先可以打到佢

然後打完佢之後比佢逃走到有寶藏個島
係最後再打多次咁樣 玩陸戰
回復 支持 反對

回復 11# cycbobby
yeah~支持波比的劇情,快d整完佢比我破解@@
回復 支持 反對

回復 13# jsnjsn761
我成吉第6關你都未搵晒D隱藏要素=_=
回復 支持 反對

回復 14# cycbobby
我玩完你個測J版就唔想破解...
回復 支持 反對

會唔會有大型海戰發生,例如我地玩家幾至十幾艘船打電腦幾十至五十艘船咁樣
仲有可唔可以有守劇加入,好似俾海軍發現藏身地跟住俾海軍圍剿,之後死守or邊守邊走咁
回復 支持 反對

回復 12# david207207
條龍應該係守護寶藏ge一個設定
會唔會要通過佢ge時候有d困難呢?
例如必須在先前ge冒險得到一樣寶物
先可以通過條龍
而且要跟住條龍ge紋路黎行
個口係入口...唔跟就扣船血

船的龍一定係守衛,係次於boss最難搞的東西...
不過如果有玩家可以"犧牲小我"的話越過它就不難.

龍既地形大概會用來交待某些情節,
"唔跟條龍ge紋路黎行就扣船血"我會盡力試試...
畢竟怕大量區域性觸摸致lag機

另外,若果劇入面d單位係少血高攻又有另一番風味
難度高之餘又避免打怪打半天 悶親人

有D單位都要有高血才有特色對吧
高hp低攻, 低hp高攻, 高攻速, 中攻距離,平衡高防
各個玩家的個體值不同咁先有得玩...
怪的攻我會提高的=]

最後會唔會有隻王要打
例如要打個大佬
要有d特別ge設定先可以打到佢
然後打完佢之後比佢逃走到有寶藏個島
係最後再打多次咁樣 玩陸戰

被你看破了,我正有這打算

回復 16# crazyringo
會唔會有大型海戰發生,例如我地玩家幾至十幾艘船打電腦幾十至五十艘船咁樣
仲有可唔可以有守劇加入,好似俾海軍發現藏身地跟住俾海軍圍剿,之後死守or邊守邊走咁

防守的情節一定會有,放心
回復 支持 反對

條龍好有欣賞既價值:    ))
回復 支持 反對

試玩版唔識玩,一開始就係咁去競技場係咁打野,但係都唔知點有船
加上o的任務點黎既,我找唔到任務做
回復 支持 反對

其實個試玩純粹係試下升LV&連線有沒有大問題而已
個save檔一開始被我玩左少少...令你失望了...sor
回復 支持 反對