查看: 3699|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 韓服有改版(文字轉自巴哈)

關閉 [複製鏈接]

1.地圖難度大幅下降,如妄想沙漠王只有32條命 [有(之前有段片見到)]
2.升級難度大幅下降,如78等打容易妄想沙漠有7.5%exp [有(之前有段片見到)]
3.所有現金武器/裝備將不在遊戲商城售賣 [未知(咁正?)]
4.2轉仍是需20等,但3轉改為40等,4轉改為60等 [未知(想快d4轉就好依+轉啦]
5.能力再度眨值,如攻擊力可超過15000 [有(初三更新)]
6.完地圖後可得到使用角色的武器/裝備(隨機) [未知]
7.瑪琳4轉MP恢復器將失效 [未知]
8.地圖生命數由3下降至1 [有(之前有段片見到)]

http://www.g r a n d c h a s e.i n f o/k g c s o m e - n o t e d - c h a n g e s

^ Cow 請自行del去空格

background music

(雅歌 2:7, 3:5, 8:4) 耶 路 撒 冷 的 眾 女 子 阿 、 我 指 著 羚 羊 、 或 田 野 的 母 鹿 、 囑 咐 你 們 、 不 要 驚 動 、 不 要 叫 醒 我 所 親 愛 的 、 等 他 自 己 情 願 。(傳福音中-.-)

回復

第三項咁有趣既?
係唔係部份炸 全部好似太過份
回復 支持 反對

討厭生命下降
回復 支持 反對

升級難度大幅下降,咁會攪到有一群冇哂實力ge 80lv,好咩--?
我地s1-s3 慢慢練人,學佢特性先玩得勁,如果咁易升,到時d新手就好大機會升爆lv都唔識用果個角色
回復 支持 反對

升級難度大幅下降,咁會攪到有一群冇哂實力ge 80lv,好咩--?
我地s1-s3 慢慢練人,學佢特性先玩得勁,如果咁易 ...
a94123 發表於 20-11-2011 20:13

升咁高 d新手就會覺得d關越黎越難打 之後就會買魔珠裝A_A+
KOG既大陰謀A_A+
回復 支持 反對

等汁粒-.-
回復 支持 反對

唔知轉職果到係咪要VS先轉到職, 唔係就成堆人走晒去打任 無咩人VS -_-'
回復 支持 反對

哇哇×-×60
回復 支持 反對

第3項不完整..
係點裝放係網上商城賣..
回復 支持 反對

4轉要成60lv,有排升
回復 支持 反對