查看: 1939|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 克吾納特魔法箱子遊戲+商城滿額送

關閉 [複製鏈接]
時間2012/2/7 上午 10:59:51
標題克吾納特魔法箱子遊戲+商城滿額送

【克吾納特魔法箱子遊戲+商城滿額送】

活動期間:

2012/02/07(二)~ 2012/02/21(二)維護前

活動內容:

1.
活動期間內,玩家首次登入遊戲時可獲得[克吾納特魔法箱子遊戲版]

2.
活動期間內,玩家每天首次登入遊戲時,可獲得[克吾納特魔力石]一顆。

3.
活動期間內,玩家進行對戰或地圖時,過關後將有機率會掉落[古代的魔力石][克吾納特魔力石]
※[迷霧森林]、[白色巨塔]兩張地圖不會掉落魔力石。
※玩家挑戰的地圖等級越高,掉落[魔力石]的機率越高。

4.
活動期間內,玩家可使[古代的魔力石][克吾納特魔力石],從[克吾納特魔法箱子]中,免費取得各種商城道具。

5.
[克吾納特魔法箱子]中,每一樣商城道具,都有註明欲換取道具所需的魔力石數量。玩家每使用一顆[古代的魔力石]所需數量就會減少一顆。

6.
如玩家使用[克吾納特魔力石]來換取道具,有一定的機率,可以立即獲得道具。

道具名稱

道具說明

古代的魔力石

使用魔力石達指定數量,可以從[克吾納特魔法箱子]中,免費換取各種珍貴需寶。

每使用一顆[古代的魔力石],換取道具所需數量將減少一顆。

克吾納特魔力石

每使用一顆[克吾納特魔力石],換取道具所需數量將減少一顆。

使用[克吾納特魔力石]時,有一定的機率,可以立即獲得道具。

7.
活動期間內,玩家在【遊戲內商城】進行購買商品(包含送禮) 的總額達下列標準者,即可於遊戲內的VIP系統,直接馬上領取VIP尊榮獻禮!

活動獎品:

VIP

尊榮獻禮

名稱

S3真理之鏡

強化達人項鍊

造型券

高級強化成功率上升魔法書

鑲嵌寶石

屬性魔法書

+14強化魔法書

1~350

數量

/

天數

351~650

651~1200

1201~1700

1701元以上

回復

以60點 換 100點 都算值

不過根據我之前巴西服抽野經驗
[克吾納特魔力石]直接中GE機會率極低
通常要2X幾粒以上先直接中
回復 支持 反對

係唔係永久架?
唔想再中伏了~
回復 支持 反對

我最近先玩返,知到冇左幾抵價買商城野好好失望,仲諗著想拿隻雙槍黎玩玩,點知用1粒就中左金任
回復 支持 反對

其實我唔係好明 克吾納特魔力石 係唔係有機會一次過就中?
但係咁...如果唔中 佢會唔會扣左 本身需要既石的數量?
姐係我想要sp愎完 (全)  係唔係本身需要既石的數量會扣一 or直接中?
回復 支持 反對

但係咁...如果唔中 佢會唔會扣左 本身需要既石的 ...
o千千o 發表於 7-2-2012 17:43

BTW有SP全回咩?
回復 支持 反對

啱啱打到條鎖...衣家諗諗下都係打鍊好d
回復 支持 反對

啱啱打到條鎖...衣家諗諗下都係打鍊好d
smilehappy 發表於 7-2-2012 20:03

鎖有得打?
回復 支持 反對

但係咁...如果唔中 佢會唔會扣左 本身需要既石的 ...
o千千o 發表於 7-2-2012 17:43

以我既理解,係佢count你用左幾多而唔係你有幾多,每合道具都需要你用特定既數目既石,你每用1粒石,個數目就會減少,當個數字減到去0,你就可以拿個道具
回復 支持 反對

BTW有SP全回咩?
風花戰雪月 發表於 7-2-2012 19:17

最尾果到有..... 我買左tim lo.v.
回復 支持 反對