打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] (打手MODE ON) 其實....G1有咩做錯

其實既然佢代理隻GAME,佢就有義務做好D活動,就算唔係佢派都有責任。
另外,其實我冇罵過GM,我只係罵G1而已,人地GM都係打工仔,我體晾,人地G1做得唔好,我罵下發泄下,反正遲d咪又係一樣玩番隻game,罵下無所謂啦。
回復 支持 反對

你講野真係幾好笑, 言下之意即係外判左工作出去就唔駛對件事或者工作負責任?  唔熟佢公司運作, 定係你唔熟 呢個社會既公司運作? 拜託去真正既公司做下工作, 學習咩叫負責任, 學習下咩叫公司既reputation, 做錯左事損害左reputation 就固之然要認錯同負責( 包括補救) , 我地係消費者, 要我地站番係公司既立場? 想我地做咩? 幫手fix番個問題?   
我原本就一句都無鬧過GAMEONE, 亦唔會去鬧佢地. 只不過睇唔眼你講既野, 唔好當佢地既努力係addition既, 其實只係好basic既責任
回復 支持 反對

其實...邊方面都好...有關金錢既應該盡量零出錯最好= =...
搞到家陣咁就唔是太好... ...
工口仔 發表於 17-4-2012 21:55

唔理邊方面,總之個方面係G1轄下既就關G1事,G1係代理商,代理商個責任係做好件PRODUCT,做唔好就係佢既錯
E+因為G1同所謂的某方面的協調有問題,搞成咁,都可以話唔關G1事,這是什麼理由
倒不如直接一點,話係個別方面出錯,好似D官話件案只係個別例子唔會再發生更好吧
回復 支持 反對

機會嗎,是劉備有準備的人
jameson 發表於 17-4-2012 22:17

你一定要比,因為G1仲有得代理
回復 支持 反對

廢事阻住人啦 佢地做緊野有時就咪問= =佢地對資料都對到傻了- -
聖庭 發表於 17-4-2012 22:20

人地咁忙邊個會明白...
回復 支持 反對

你講野真係幾好笑, 言下之意即係外判左工作出去就唔駛對件事或者工作負責任?  唔熟佢公司運作, 定係你唔熟  ...
papageno 發表於 17-4-2012 22:21

不能同意更多,我地係消費者,唔係幫佢打工,冇義務站係佢地立場諗野
回復 支持 反對

你收爹喇
家陣係米我地班玩家冇買點
gameone係善堂免費比我地玩啊
佢講左幾時維護完,
好喇,延長維護喇,
最後又要搞到咁
吾通gameone做錯野我地表達下意見都5得
家陣我地係收錢定gameone啊
收得人錢就預左人地會有意見架喇
個腦有問題就米扮洛克人喇版主
腦殘無極限啊你
回復 支持 反對

係打工仔 就預左比人插 如果做錯野 一定要補救 有什麼問題?
回復 支持 反對

黎喇 版主,,,
超下頻 load點樣可以兜喇
回復 支持 反對

你收爹喇
家陣係米我地班玩家冇買點
gameone係善堂免費比我地玩啊
佢講左幾時維護完,
好喇,延長維護喇,
最 ...
ttkin 發表於 17-4-2012 22:23

坦白講
一係打一係走lo
無人留你
老手個10場活動睇活動人數我都知sd仲有得做落去
小你地一個吾小 多你地一個吾多
講真戈句
你出黎做野受氣 但係單野吾係你做 你自己都吾開心啦?
真係好笑
回復 支持 反對